Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

91 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,3/10
8,1/10 - Koop
8,7/10 - Huur
Goed | 91 beoordelingen
83% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-02
Capelle a/d Ijssel

Topservice, snel en deskundig

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Dhr. Van Tiel
2020-01-06
Capelle a/d Ijssel

Nieuwe CV combi ketel gekocht en door Feenstra geinstalleerd. Keurig werk afgeleverd en duidelijke overdracht na afronding. Bekwame en beleefde monteurs op bezoek gehad.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-14
Capelle a/d Ijssel

De monteurs hebben er vooral voor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over Feenstra! Zeer deskundig en goede service.

Goed 7,6/10

Categorie: Koop

Mevr. Sleurink
2020-01-21
Capelle a/d Ijssel

ik ben zeer tevreden .

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-20
Capelle a/d Ijssel

Graag mijn klachten oplossen!
Gisteren zijn de werkzaamheden uitgevoerd, maar ik heb een aantal klachten:
1. Jullie monteur heeft aangegeven dat er storingen (o.a. pompstoring) optraden. Er zou contact met mij opgenomen worden. Dat is niet gebeurd. Gelukkig heb ik de pompstoring weten op te lossen, ws. door de pomp op continu te zetten. Geeft me echter geen goed gevoel. Het liefst zou ik zien dat een Atag expert (van jullie) komt kijken of alles goed ingesteld staat.
2. Ook krijg ik regelmatig de storing dat er te weinig debiet is, bijlage. Heeft dat wellicht te maken met het (foutief) waterkundig inregelen?
3. De radiator in de keuken heeft de waterkundige regeling op het uitgaande buisje gekregen. Daar heeft deze geen nut. Sterker nog, jullie verkoop verhaal was dat alleen als alle radiatoren ingeregeld werden het nut had. Nu heeft de 500 euro die ik investeerde dus geen nut?
Graag een goede oplossing bieden. Ik heb ook geen inspraak gekregen het inregelen van de radiotoren. Ik had verwacht dat ik kon aangeven hoe ik de verdeling wilde.
4. De ketel maakt nogal wat lawaai (bij het inschakelen van de pomp?). Ik had juist deze genomen omdat hij weinig lawaai zou maken. Ik slaap nl in dezelfde ruimte.
5. De niet thermostatische radiator knoppen zijn vies, waarschijnlijk van vies radiator water (bijlage).

Voldoende 5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-22
Capelle a/d Ijssel

-

Goed 7,3/10

Categorie: Koop

Mevr. Joseph
2020-01-22
Capelle a/d Ijssel

Helaas heb ik pech gehad. De monteur was een uur te laat en ik ben daarover niet geïnformeerd. Op de bon stond niet wat er was afgesproken met de afspraak die gemaakt was met Feenstra. Daarom kwamen er extra kosten bij.

Voldoende 5,3/10

Categorie: Koop

Mevr. Boudewijn
2020-01-23
Capelle a/d Ijssel

de monteur werkt volgens de afgesproken richtlijnen. eerst het controleren van de juiste spullen voordat hij begint met het verwijderen van de oude ketel en dan verwijderen en dan de nieuwe plaatsen.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Mevr. Van Loon
2020-01-27
Capelle a/d Ijssel

Goed deskundig bedrijf. De installateurs werken snel en goed.

Goed 8/10

Categorie: Koop

Dhr. Snellemsn
2020-02-11
Capelle a/d Ijssel

Vakkundige en zeer goede en vriendelijke nette monteur. Voelt vertrouwd. Makkelijk via foto’s de plaatsing regelen. Op tijd. Dikke 10 voor Feenstra en de medewerkers. Gaat zo door????

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur