Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

130 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 130 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Voncken
2020-01-29
Eindhoven

Een beetje huiverig in het begin, ze hebben in het verleden nogal wat slechtere reviews gehad. Maar de meeste die ik lag lagen verder in het verleden. Hun prijs was bij stukken na de goedkoopste. Dus toch maar voor hun gegaan. tot nu toe ( een maand na installatie) . Nog steeds tevreden. Monteurs werkten snel en vakkundig.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-07
Eindhoven

Super advies goed geholpen monteurs netjes en vriendelijk .
Geen spijt van door naar Feenstra te gaan .

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-12
Eindhoven

Door goede ervaring blijf ik bij Feenstra

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-12
Eindhoven

n.v.t.

Onvoldoende 4,5/10

Categorie: Koop

Dhr. Frantzen
2020-02-17
Eindhoven

De offerte werd ter plaatse klaargemaakt en meteen werd een afspraak gemaakt om de plaatsing uit te voeren.Dat is prima.Allen de oude ketel konden ze niet meenemen.

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Dhr. Malipaard
2020-02-18
Eindhoven

Prima ervaring met Feenstra bij vervanging huidige ketel. Goed advies van monteur gekregen en even later al een offerte per email ontvangen. Afspraak voor plaatsing nieuwe ketel was snel ingepland. Op dag van afspraak stonden de monteurs keurig op tijd voor de deur en nieuwe ketel werd ruim binnen de afgesproken tijd werkend opgeleverd

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

-

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

Betrouwbaar,

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Mevr. Grootenboer
2020-02-25
Eindhoven

Ketel kapot, binnen 3 uur stonden ze op de stoep en de volgende dag werd de nieuwe ketel al geplaatst.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-03
Eindhoven

Net en deskundig geholpen en geïnformeerd, zowel bij het aanvragen van de offerte, als bij het maken van een plaatsings afspraak, als bij de montage van de nieuwe cv.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur