Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

131 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 131 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-09-29
Eindhoven

Wij hebben Feenstra ervaren als klantvriendelijk en behulpzaam

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-30
Eindhoven

Snel en makkelijk geregeld bij Feenstra. En de prijs van plaatsen en monteren, is prima van prijs.

Goed 7,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-09
Eindhoven

Dat heb ik u gemeld dat wij teleurgesteld waren dat hij nog aan de ketel is begonnen is om te repareren,dat moet hij toch zien dat we beter een nieuwe hadden kunnen kopen,wij hebben er geen verstand van.Heel erg jammer van dat arbeidsloon, moeten wij dat nu gaan betalen? H Francken.

Voldoende 6,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-20
Eindhoven

Beste Feensta,

Hierbij wil ik een klacht indienen over de installatie van onze cv ketel.
De cv ketel die is geadviseerd is bij de concurrent al ruim 500 euro goedkoper ? (zie blijgen) 1319 incl thermostaat.
Ik heb duidelijk aangegeven dat ik een cv ketel wil die goed past in combinatie met onze vloerverwarming.

De monteur die hier is geweest heeft aangegeven dat de thermostaat niet beneden gemonteerd kan worden en is nu geplaatst naast de cv op zolder ?
Het lijkt mij niet de bedoeling dat ik naar zolder moet gaan om de verwarming te moeten aanzetten.
De thermostaat is niet eens opgehangen en staat op buizen waar het elke keer van afvalt ? zie fotos
Er is op zolder geboord om de ketel op te hangen wat natuurlijk logische is maar zo laat je het toch niet bij een klant achter ?
De thermostaat is verder niet aangesloten op wifi en was niet geüpdate .
De monteur was nog al haastig en gaf toen hij klaar was aan dat het getest is en alles zou werken. Er is verder geen uitleg gegeven of iets dit zou toch niet al te veel werk moeten zijn.
Daarbij staat de ketel op dit moment al op storing ( zie bijlagen)

Daarbij zijn er voor mij nog veel dingen onduidelijk.

1. Ik heb nu 2 thermostaten 1 naast de cv en de oude in de woonkamer voor de vloer verwarming? Maar hoe werkt het nou precies en wat moet ik dan instellen met de oude thermostaat ?
2. Waarom is er een verschil van ruim 500 euro met een ander bedrijf ?
3. Waarom een thermostaat van 200 euro die boven op zolder hangt ?
4. Ik wil graag weten hoe de thermostaat wordt ingesteld wat ik heb begrepen wordt deze ingesteld op altijd warm behoevend? Wat inhoud dat de ketel altijd zal branden ?
5. Ik wil een oplossing dat er gewoon een thermostaat beneden in de woonkamer komt te hangen wellicht is onderstaande link een optie ?
https://www.thermostaat.eu/product/1998479/easycomfort-544-wifi-draadloos- voor CV
https://www.thermostaat.eu/product/2022535/easycomfort-520-combi-draadloos- Voor vloerverwarming

met Vriendelijke Groet,

Bjorn van Hal

Onvoldoende 3,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-30
Eindhoven

Monteurs geven duidelijke en transparante uitleg op vragen. Er wordt snel en effectief gehandeld. Bij problemen met een ketel wordt telefonisch overleg gepleegd met collega's of leverancier. Ook daarover wordt met de klant open gecommuniceerd. Er wordt niets achter gehouden.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-21
Eindhoven

Zie eerste schrijven

Goed 6,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Service zoals verwacht dus goed

Goed 7,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Snel en accuraat geholpen door zowel de monteur als het ondersteunend personeel.

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Monteur heeft ketel niet goed geinstalleerd savonds lekkage.ook de gatway niet goed aan gesloten. Geen nieuwe thermosstaat gehangen. Mensen zijn 3 x geweest voor ales werkte.

Onvoldoende 4,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-30
Eindhoven

Voor de vervanging van de cv ketel heeft Feenstra prima werk geleverd. Mooi op tijd en zorgvuldig en volledig de werkzaamheden uitgevoerd.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop