Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

151 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,6/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 151 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2021-04-02
Eindhoven

Van aanvraag adviseur tot plaatsing ketel is alles zeer snel afgehandeld

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-04-02
Eindhoven

Goed bedrijf al jaren klant voor aanschaf en onderhoud, gewoon een fijn bedrijf

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-31
Eindhoven

kwaliteit/prijsverhouding prima. snelle/ accurate afwerking. vakkundige installering /klantvriendelijkheid.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-30
Eindhoven

Deskundig personeel,zeer beleefd,duidelijke uitleg en offerte.
We hoefde niet lang op plaatsing cv te wachten

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-25
Eindhoven

Vandaag een nieuwe ketel gekregen . Tegen verwachting in moes onze oude ketel vervangen worden. Wij hadden een service beurt gepland maar de monteur adviseerde ons om over te gaan naar een nieuwe ketel.
Een ATAG , dus voor ons onbekend.
De dag daarna waren we al aan de beurt en er waren twee monteurs ( namen ??? ) , waarvan een leerling monteur. Prima vakman en goed om te zien dat jullie bedrijf jongeren opleid met een ervaren monteur.
het werk was in een paar uren klaar, mede doordat ik wat voorbereidingen had getroffen zoals ruimte in orde maken en het systeem aftappen.
Na de instalatie hoorde ik dat de ketel zijn eigen stooklijn moest zoeken en dat het stookgedrag effe anders zou zijn : dat klopt ook , hij stookt helemaal anders .Effe wennen dus.
Het werken met een app is wel een ding : daar had ik niet op gerekend. Die ap kon pas na een week worden gebruikt en dan is het wel een ding om te weten hoe dat allemaal werkt . Gelukkig heb ik een kennis die installatietechneut is anders.....
Al met al : een tevreden klant!

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-23
Eindhoven

Wij zijn zeer tevreden op alle punten over de aanleg en kunnen anderen
Feenstra aan bevelen.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-03-22
Eindhoven

Nvt

Goed 7,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-22
Eindhoven

Tot nu toe prima service, ketel is snel gehangen en alles keurig opgeruimd. Zeer beleefde monteurs.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-22
Eindhoven

Tot nu toe heel tevreden. Goede communicatie . Klantvriendelijk. Vakbekwaam

Goed 8,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-03-19
Eindhoven

Bijwerk word niet gedaan om later een een aparte klus er uit te slepen.

Onvoldoende 3,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-16
Eindhoven

goed is goed

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-08
Eindhoven

Zie mijn commentaar op vorige pagina.
Puntje van kritiek is de uitleg van de Zone One aansturing van de kamerthermostaat.
Moet ik zelf doen, dus dat gaat nog de nodige problemen opleveren.
Ben zelf niet zo handig met een app installeren en activeren van de programma's.
Dus dat wordt nog een crime. Vermoedelijk wordt de thermostaat in de toekomst alleen maar handmatig gebruikt. Jammer.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-05
Eindhoven

Prima geholpen met mijn nieuwe cv-ketel!vakwerk geleverd met het plaatsen van de ketel!

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-03-05
Eindhoven

Vlotte deskundige hulp
Niet duur
Goede kwaliteit
Geen lange wachttijden

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-05
Eindhoven

Zeer tevreden over het af handelen van de te plaatsen ver warming ,alles netjes achter gelaten.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-03-02
Eindhoven

Geen idee

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-03-02
Eindhoven

We zijn overgestapt naar Feenstra, en zeer tevreden met alles

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-02-26
Eindhoven

Snelle service en bekwame monteurs!

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-02-24
Eindhoven

Om de rookgasafvoer goed te maken moest men 4x terug komen. Tot 3x toe waren de juiste materialen niet beschikbaar en werden lapmiddelen gebruikt om toch de rookgasafvoer te maken. Helaas werd dit niet verteld, maar achter gelaten als: het is goed zo. Als je dan belt krijg je te horen dat de materialen niet compleet waren en het werk nog afgemaakt moet worden

Voldoende 6,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-02-23
Eindhoven

Uitstekende service. Geen op- of aanmerkingen.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-02-09
Eindhoven

Planning en uiteindelijke uitvoering van de werkzaamheden waren niet goed op elkaar afgestemd. Bij een paar onderdelen van de montage is voor de snelste/makkelijkste weg gekozen (kan niet anders, werd mij verteld) waarbij later bleek dat leidingen netter weggewerkt konden worden. Ik ga hierover graag nog eens in gesprek. Hopelijk komen we samen tot een betere oplossing.

Onvoldoende 4,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-01-22
Eindhoven

ER IS GEEN CHECKRAPPORT ACHTER GELATEN DOOR DE MONTEUR..

Goed 8,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-01-21
Eindhoven

alles oke gr

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2021-01-15
Eindhoven

BIJ WEBSITE IS ALLEEN BIJ INLOGGEN BEJTE MINDER ZICHT OF NOG NIET JULLIE KLAAR MET WEBSITE BIJVOORBEELD STAAT 3 MAAL FACTUUR IN JANUARY MAAR KAN NIET OPEN IS LEEG STAAT NIKS TENZIJ KOMT MELDING DAT 3 NIEUWE FACTUUREN STAAT 9 EN 16 JANUARY , VRIENDELIJKE GROETEN E PELESIC

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-01-15
Eindhoven

Wij zijn heel tevreden.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2021-01-08
Eindhoven

Factuur was niet in orde. Thermostaat niet gemonteerd, wel gefacureerd.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-29
Eindhoven

Zorgeloos genieten van een verwarmd huis en/of warm water, doe je bij Feenstra.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-12-23
Eindhoven

????

Goed 7,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-12-23
Eindhoven

Ik ben tevreden

Goed 7,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-12-11
Eindhoven

Alles goed gegaan

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-12-10
Eindhoven

Er zijn 2 punten waar ik een goed voor heb gegeven en dat komt omdat er volgens mij iets niet goed is gegaan. Mijn verwarming slaat af en moet daarna weer opstarten. Maar na 1 telefoontje al een afspraak binnen 2 dagen. Voor het overige ben ik erg tevreden over dit bedrijf. Mijn vorige verwarmingsketel was ook van Feenstra en ben altijd keurig geholpen. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-10
Eindhoven

Montage van de nieuwe ketel is geheel volgens afspraak op zeer nette wijze uitgevoerd door een deskundige monteur.
Enige opmerking: inregelen van de One Zone thermostaat via wifi lukt niet en hierbij zou enige begeleiding zeer welkom zijn.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-07
Eindhoven

Feenstra, een warm bedrijf. ????

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-07
Eindhoven

Het duurde even voordat de offerte binnen was maar na het verstrekken van de opdracht ging alles uitstekend en snel en kompleet

Goed 8,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-04
Eindhoven

Zeer accuraat en prettige manier van werken

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-12-03
Eindhoven

Nieuwe cv keurig en netjes afgemonteerd

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-11-04
Eindhoven

Geen klachten

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-30
Eindhoven

Voor de vervanging van de cv ketel heeft Feenstra prima werk geleverd. Mooi op tijd en zorgvuldig en volledig de werkzaamheden uitgevoerd.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-29
Eindhoven

prijs is geod voor de huur van de verwarmingsketel

Goed 7,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-28
Eindhoven

Snel en vakkundig geholpen
Ben zeer tevreden

Goed 8,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-28
Eindhoven

Wat er afgesproken wordt op papier, brengen de monteurs in praktijk!!!!????????????

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-28
Eindhoven

Onze Nefit cv-ketel heeft 21 jaar probleemloos zijn werk gedaan en daarom kozen wij bij vervanging weer voor een Nefit cv-ketel. Feenstra benaderd voor een offerte waarna al snel het verzoek kwam om foto's van de huidige situatie op te sturen met daarbij een uitgebreide uitleg van wat er gefotografeerd moest worden. Foto's verzonden en een dag later ontvingen wij de volledige offerte. Deze offerte is op ons verzoek een aantal keer aangepast omdat wij nog aanvullende wensen hadden. Ronald verzorgde deze aanpassingen vlot en accuraat. Nadat wij akkoord waren gegaan met de uiteindelijke offerte zorgde Marvin voor het vlot inplannen van de werkzaamheden. Op de afgesproken datum is daar dan cv-monteur Gerrit die op een rustige en nette manier de oude cv-ketel ontmantelt en professioneel de nieuwe plaatst. Vragen van onze kant werden duidelijk beantwoord en alle spullen van de oude ketel werden netjes afgevoerd. Gerrit is een vriendelijke cv-monteur die na het afronden van de werkzaamheden een duidelijke toelichting gaf over de praktische zaken met betrekking tot het functioneren en gebruik van onze nieuwe cv-ketel. Al met al een procedure die van begin tot einde naar alle tevredenheid is verlopen.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Service zoals verwacht dus goed

Goed 7,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Snel en accuraat geholpen door zowel de monteur als het ondersteunend personeel.

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-23
Eindhoven

Monteur heeft ketel niet goed geinstalleerd savonds lekkage.ook de gatway niet goed aan gesloten. Geen nieuwe thermosstaat gehangen. Mensen zijn 3 x geweest voor ales werkte.

Onvoldoende 4,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-21
Eindhoven

Zie eerste schrijven

Goed 6,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-20
Eindhoven

Beste Feensta,

Hierbij wil ik een klacht indienen over de installatie van onze cv ketel.
De cv ketel die is geadviseerd is bij de concurrent al ruim 500 euro goedkoper ? (zie blijgen) 1319 incl thermostaat.
Ik heb duidelijk aangegeven dat ik een cv ketel wil die goed past in combinatie met onze vloerverwarming.

De monteur die hier is geweest heeft aangegeven dat de thermostaat niet beneden gemonteerd kan worden en is nu geplaatst naast de cv op zolder ?
Het lijkt mij niet de bedoeling dat ik naar zolder moet gaan om de verwarming te moeten aanzetten.
De thermostaat is niet eens opgehangen en staat op buizen waar het elke keer van afvalt ? zie fotos
Er is op zolder geboord om de ketel op te hangen wat natuurlijk logische is maar zo laat je het toch niet bij een klant achter ?
De thermostaat is verder niet aangesloten op wifi en was niet geüpdate .
De monteur was nog al haastig en gaf toen hij klaar was aan dat het getest is en alles zou werken. Er is verder geen uitleg gegeven of iets dit zou toch niet al te veel werk moeten zijn.
Daarbij staat de ketel op dit moment al op storing ( zie bijlagen)

Daarbij zijn er voor mij nog veel dingen onduidelijk.

1. Ik heb nu 2 thermostaten 1 naast de cv en de oude in de woonkamer voor de vloer verwarming? Maar hoe werkt het nou precies en wat moet ik dan instellen met de oude thermostaat ?
2. Waarom is er een verschil van ruim 500 euro met een ander bedrijf ?
3. Waarom een thermostaat van 200 euro die boven op zolder hangt ?
4. Ik wil graag weten hoe de thermostaat wordt ingesteld wat ik heb begrepen wordt deze ingesteld op altijd warm behoevend? Wat inhoud dat de ketel altijd zal branden ?
5. Ik wil een oplossing dat er gewoon een thermostaat beneden in de woonkamer komt te hangen wellicht is onderstaande link een optie ?
https://www.thermostaat.eu/product/1998479/easycomfort-544-wifi-draadloos- voor CV
https://www.thermostaat.eu/product/2022535/easycomfort-520-combi-draadloos- Voor vloerverwarming

met Vriendelijke Groet,

Bjorn van Hal

Onvoldoende 3,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-09
Eindhoven

Dat heb ik u gemeld dat wij teleurgesteld waren dat hij nog aan de ketel is begonnen is om te repareren,dat moet hij toch zien dat we beter een nieuwe hadden kunnen kopen,wij hebben er geen verstand van.Heel erg jammer van dat arbeidsloon, moeten wij dat nu gaan betalen? H Francken.

Voldoende 6,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-10-05
Eindhoven

Feensta, heeft mij perfect geholpen in een korte tijd. Ze hebben mij volledig ontzorgt.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-02
Eindhoven

Prima service, vakbekwame mensen!

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-10-01
Eindhoven

Kan Feenstra aanbevelen ,
Goede service, prima monteurs

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-30
Eindhoven

Nederlandse kwaliteit en service.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-30
Eindhoven

Snel en makkelijk geregeld bij Feenstra. En de prijs van plaatsen en monteren, is prima van prijs.

Goed 7,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-30
Eindhoven

Monteurs geven duidelijke en transparante uitleg op vragen. Er wordt snel en effectief gehandeld. Bij problemen met een ketel wordt telefonisch overleg gepleegd met collega's of leverancier. Ook daarover wordt met de klant open gecommuniceerd. Er wordt niets achter gehouden.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-29
Eindhoven

Monteur had afgesproken rookmelders niet meegekregen. Zijn nagestuurd.

Bericht dat rekening niet gestuurd kon worden ivm Corona en alleen op verzoek gemailed kon worden, terwijl de betaling wel automatisch geregeld kon worden, klinkt grappig.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-29
Eindhoven

Levering en plaatsing van nieuwe Intergas verwarmingsketel.
Uitvoering geheel volgens wens opdrachtgever

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-29
Eindhoven

Altijd netjes vriendelijk personeel

Goed 7,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-29
Eindhoven

Wij hebben Feenstra ervaren als klantvriendelijk en behulpzaam

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-28
Eindhoven

Ben zeer tevreden en ze hebben correct en vriendelijk gewerkt

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-22
Eindhoven

word tal sinds ruim 25 jaar geholpen door Feenstra of diens rechtsvoorgangers, en ben altijd naar tevredenheid geholpen. Meestal ging het slechts om preventief onderhoud; slechts een enkele keer een storing, welke altijd snel werd verholpen.

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-18
Eindhoven

Goed advies en goede voorlichting wat betreft aanschaf nieuwe ketel

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-17
Eindhoven

Achteraf heel makkelijk.
Je voert je gegevens in en krijgt een advies.
Je kiest een ketel, naar aanleiding van advies en eigen inzicht.
Je wordt te woord gestaan zodra er onduidelijkheden zijn.
Je doet een keuze en alles wordt ingang gezet.
Heerlijk, geen rompslomp.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-17
Eindhoven

Deskundig personeel,erg behulpzaam,duidelijke uitleg en na afloop alles opgeruimd!

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-16
Eindhoven

wij, ik en mijn vrouw, zijn erg te spreken over de wijze van werken van het Feenstrateam!
hartelijk dank!!

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-16
Eindhoven

Feenstra, naar volle tevredenheid geholpen!

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-11
Eindhoven

Van info over nieuwe ketel tot plaatsing,alles heel vlot en correct verlopen

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-10
Eindhoven

Via de website een cv uitgezocht met al een volledig inzicht in de verwachte kosten (dus niet eerst offerte aanvragen).
Na de foto's opgestuurd te hebben van de huidige situatie kreeg ik al snel de definitieve offerte (deze was gelijk aan de online berekening, dus geen onverwachte kosten toegevoegd). Na akkoord werd ik gebeld om een afspraak te maken. Mijn wens om mijn afspraak wat naar voren te zetten, omdat de verwarming het niet meer deed zorgde ervoor dat we binnen een week de cv hadden hangen (had misschien nog sneller gekund, maar ik had zelf aangegeven dat het geen spoed was, het was immers nog warm genoeg buiten).
De installateur heeft netjes werk afgeleverd. Al met al erg tevreden over het hele proces!

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-10
Eindhoven

Geen reactie

Goed 6,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-09-07
Eindhoven

Goede service, op tijd bij de klant, geen onverwachte uitgaven etcetera

Goed 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-07
Eindhoven

Goede service en afspraken. Redelijke prijzen.

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-07
Eindhoven

Installatie ketel op een vlotte en deskundige wijze gerealiseerd

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-09-04
Eindhoven

geef nooit een review

Goed 7,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-24
Eindhoven

Bij aanschaf van nieuwe cv ketel gekozen voor Feenstra.

Snelle en duidelijke offerte en prima installatie.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-21
Eindhoven

Snelle offerte en snelle afspraak en keurig op tijd en alles tot tevredenheid af gewerkt

Goed 8,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-08-17
Eindhoven

Slechts twee opmerkingen: ondudielijk was dat de aankoopprijs van de ketel gekoppeld was aan 2 jaar uitgebreid servicecontract en dat zonder dat contract de ketel duurder was. Is in eerste instantie niet verteld. In tweede instantie, na navraag over basis servicecontract, wel. Verder was bij de aanvraag voor een nieuwe ketel bij servicebeurt oude ketel niet helemaal dudielijk of wij direct al opdracht hadden gegeven voor een nieuwe.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-17
Eindhoven

goed materiaal,goed personeel en snel klaar.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-08-14
Eindhoven

Zeer tevreden over Feenstra. Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers. Er wordt heel netjes gewerkt! Aanrader!

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-13
Eindhoven

Kort maar krachtig: goed product en nazorg 100%

Goed 8,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-08-13
Eindhoven

Professional, duidelijk, correct, klantvriendelijk

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-08-13
Eindhoven

cv ketel geleast bij feenstra vanaf het onderhoud met de adviseur, t/m het instaleren, in een woord, geweldig.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-08-12
Eindhoven

Eerlijk advies
Goede, duidelijke offerte
Snelle levering
Keurige plaatsing

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-11
Eindhoven

Goed bedrijf.

Goed 8,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-08-06
Eindhoven

zeer snelle en deskundige service

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-07-20
Eindhoven

Aan iedereen: ga gewoon in zee met Feenstra! Je kunt op hen bouwen en hoeft je geen zorgen meer te maken. Geeft een voldaan gevoel. Doen!

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-07-15
Eindhoven

Snelle vakkundige plaatsing aardige monteurs

Goed 8,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-07-14
Eindhoven

Ontzettend goed geholpen bij Feenstra
Fijne monteurs

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-07-14
Eindhoven

ik ben echt te vreden, snel en duidelijke afspraken, van begint tot het plaatzen goed geinformeerd. Monteur heel netjes zijn werk gedaan en ook vriendelijk. Daarna nog goed support bij het instellingen van de app.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-07-09
Eindhoven

De specialist

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-07-03
Eindhoven

Zeer tevreden over service en vakmanschap bij het plaatsen van de nieuwe cv ketel.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-29
Eindhoven

Goede firma met goede service die zijn afspraken na komt.
Deskundig personeel.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-24
Eindhoven

Duidelijk beeld gekregen van welke CV nodig is voor onze woning en snel offerte ontvangen. Snel antwoord op vragen gekregen en snel afspraak kunnen plannen. Op locatie ook goed en snel werk geleverd.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-19
Eindhoven

Zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe ketel Feenstra was ruim op tijd en de monteurs hebben prima werk geleverd

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-16
Eindhoven

Snelle offerte en korte tijd tussen offerte en werkzaamheden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Klantvriendelijk door zowel de klantenservice als uitvoerend medewerker.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-15
Eindhoven

Zelf CV combiketel keuze gemaakt op de overzichtelijke site van Feenstra.
Omdat geen thuisbezoek mogelijk was heb ik op verzoek foto's gemaakt van het werkgebied en naar Feestra geupload.
Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgaan via de email. Een beetje simpele offerte die niet apart via de email werd toegezonden. Vond ik een minpuntje.
Installateurs mooi oprijd en volgens afspraak.
Werkzaamheden van starten tot inbedrijfstelling CV combi ketel heeft in totaal ca. 1,5 uur geduurd. Dit was incl. een nieuw afvoerpijp op het dak. Ik was verbaast over de snelheid van installeren.
Installateurs hebben netjes gewerkt maar de werkplek niet netjes achtergelaten.
De installateur heeft de Etwist thermostaat opgehangen en gereed gemaakt voor gebruik. Helaas geen hulp gehad bij het installeren van de Etwist App.
Samen met mijn jongste zoon de Etwist thermostaat contact laten maken met mijn netwerk en Etwist App geïnstalleerd op mij smartphone. het heeft ca. 30 minuten geduurd voordat ik via mijn smartphone de thermostaat kon bedienen. Mooi stukje moderne techniek.
Al met al prima werk geleverd door Feenstra.

Goed 7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-15
Eindhoven

Samenvatting zeer goed bedrijf in alle
omstandigheden zowel mensen op kantoor als in de praktijk.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-12
Eindhoven

Na jarenlange goede ervaringen met Feenstra inzake onderhoud CV en desgevraagd goede en eerlijke informatie van monteurs was het voor ons vanzelfsprekend om bij Feenstra een offerte en advies te vragen voor het plaatsen van een nieuwe CV ketel.
Op alle facetten van advies tot offerte, plaatsing, tijdslijn, deskundigheid en vriendelijkheid scoort Feenstra "uitstekend".

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-11
Eindhoven

Deskundig advies gekregen die past bij mijn situatie. Vervolgens een afspraak gemaakt en twee dagen later netjes gemonteerd.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-11
Eindhoven

Goed totaal afhandelen van af offerte tot plaatsen

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-25
Eindhoven

Onze ketel is vervangen door Feenstra. Tevens is een boilervat verplaatst, omdat dit op een onhandige plek stond. Werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. Monteurs waren erg vriendelijke en legden alles netjes uit. Bij werkzaamheden op ons dak zagen ze dat een dakpan stuk was. Ze vroegen of ze deze ook meteen even moesten vervangen. Top service!

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-14
Eindhoven

Snel, helder en efficiënt

Goed 7,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-13
Eindhoven

Met name het advies van de monteur die op de storingmelding kwam was uitstekend en daardoor heb ik ook een nieuwe ketel genomen van Feenstra.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-11
Eindhoven

Snelle service, communicatie kan beter!

Voldoende 6,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-05
Eindhoven

goede service en vriendelijk personeel

Goed 7,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-04
Eindhoven

Ik heb via mijn buur man aan geraden dat fensta goed bedrijf is dat is heel fijn voor mijn omdat vandaag de dag goed en eerlijk vak mensen is heel schaars

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-04-24
Eindhoven

Mijn ervaring met Feenstra is zeer goed
Deskundig monteur snel plaatsen van de hr cv

Uitstekend 9,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-04-20
Eindhoven

Vriendelijk service en vakkundige monteurs Feenstra levert kwaliteit .

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-20
Eindhoven

Zeer snel geregeld en prijs is goed en goed gemonteerd aanrader.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-17
Eindhoven

Feenstra is een goed en betrouwbaar bedrijf met uitstekende service.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-14
Eindhoven

Had al positieve ervaring met Feenstra (al jaren klant) ; en ook deze keer niks te klagen.
Prima bedrijf

Goed 8,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-04-10
Eindhoven

Ik had al goede ervaringen met Feenstra in mijn vorige huis. Daarom heb ik deze keer ook weer voor hen gekozen. Snel en professioneel, vriendelijke en vakkundige monteur. En Feenstra bleek honderden euro's goedkoper dan andere aanbieders van precies dezelfde ketel!

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-07
Eindhoven

In een woord slecht!

Onvoldoende 4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-01
Eindhoven

Onzettend vriendelijke, vakkundige, behulpzame en meedenkende monteur! Ontzettend blij met de nwe ketel..

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-01
Eindhoven

Woensdag ketel geplaatst en super blij. Monteurs ruim op tijd voor aanvang super beleefd en netjes.
Zeer goed werk afgeleverd beide monteurs dachten ook mee waar de oude ketel had gestaan op daar het dak afvoer met nieuwe dakpannen dicht te leggen .dus nogmaals top mannen

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-31
Eindhoven

De monteurs van Feenstra waren ruim op tijd aanwezig! Er werd snel en vakkundig gewerkt. Na twee uur
was de montage klaar. Wij zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe C.V. ketel..

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-30
Eindhoven

Vlot en duidelijk verlopen proces van aankoop van een nieuwe CV ketel. Aantrekkelijke aanbiedingen en vakkundige medewerkers. Ik voel me thuis bij Feenstra!

Goed 7,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-30
Eindhoven

Snelle plaatsing ketel en deskundig werk geleverd.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Senders Senders
2020-03-26
Eindhoven

Feenstra via website ketel gehuurd ,zonder probleem de keuze gemaakt via een aantal vragen afspraak voor plaatsing binnen elke weken super hoop er lang gebruik van te mogen maken.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-25
Eindhoven

Wij zijn snel en professioneel geholpen

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-24
Eindhoven

De verkoper is gelijk aan een krantenverkoper. Niet alle informatie wordt gegeven.
Uiteindelijk door zelf zoeken blijkt alles wel goed te zitten. Waarom melden jullie niet dat het drukvat standaard wordt vervangen. Wel wordt er gewezen op kosten om een vlonder in het trapgat te maken. Een hele grote kostenpost die zeker niet altijd nodig is.
Ben je het offerte stadium voorbij, dan loopt alles zeer soepel en aangenaam.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Gofers
2020-03-18
Eindhoven

Snelle levering en montage nieuwe verwarmingsketel + nieuwe klokthermostaat.
Vakkundige montage.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-17
Eindhoven

Heel goed geholpen. Keurig bedrijf.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-16
Eindhoven

Nieuwe ketel laten plaatsen en ben zeer tevreden. De monteurs waren iets eerder dan gepland bij mij thuis en waren in 4 uur helemaal klaar met alles demonteren en opnieuw aansluiten van de nieuwe ketel.

De nieuwe situatie is veel netter dan de oude, mede door de veel compactere nieuwe ketel.

Nogmaals, erg tevreden tot nu toe.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-16
Eindhoven

Fijn en deskundig advies van uiterst vriendelijke man,prijs en monteur hebben wij als zeer prettig ervaren.

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-13
Eindhoven

na twaalf een cv ketel te hebben gehuurd was deze aan vernieuwing toe. Heb nooit geen problemen gehad met deze cv ketel. Omdat ik altijd door Feenstra goed ben geholpen, hoefde ik niet te overdenken om weer bij hun een nieuwe huur cv ketel te bestellen.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-11
Eindhoven

Super bedrijf !

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-11
Eindhoven

Prima service, Oude CW4 ketel vervangen na 14 jaar flinke dienst. En wel compleet met schoorsteen uitlaat en druk vat. Dus geen oude dingen laten zitten. 2 Nette monteurs. Een geoliede machine noem ik het. De ketel was er snel uit op straat gezet een ander team rijd rond voor omhalingen van gedemonteerd materiaal. Het was weg voor ik het in de gaten had tijdens de montage van de nieuwe ketel. Alles netjes en vrij snel gemonteerd ronde 2 en half uur. Goede uitleg van ketel en draadloos bedienen op telefoon. De sales desk is ook top. Na bestelling binnen 2 dagen hing de ketel al te draaien, was ook nodig urgent i.v.m. CO lek. En dus afkeur ketel. Hierbij handelen ze snel en doeltreffend. Hrr++ CW4, is kleiner, veel capaciteit en dus ook beter dan de oude van 14 jaar. Dus voor Feenstra een 'Feenstra++' bij deze.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Dhr. De Beer
2020-03-10
Eindhoven

Snelle oplossing met uitstekende vakmensen die met je meedenken

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Mevr. De Jong
2020-03-10
Eindhoven

Feenstra. Gewoon goede professionals. betrouwbaar.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Dhr. Weimar
2020-03-09
Eindhoven

Reeds gedaan.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-09
Eindhoven

Snelle en goede installatie door vriendelijke en vakkundige monteurs

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-04
Eindhoven

Wat zou ik anders doen de eerst volgende keer , ik zou geen ketel meer uit kiezen op internet zonder eerst een afspraak te maken op locatie met uitleg van een vakman installateur ook bijv de werking van de termostaat moet via een app worden geïnstalleerd (via termostaat 24 uur dezelfde temp dat was bij de ouwe thermostaat nog beter ).
Ik was verrast dat ik een opstelling kreeg incl een drukvat op een ongewenste locatie in mijn achter keuken waar ik iedere dag mee geconfronteerd wordt, dat de nieuwe ketels kleiner waren had ik al rekening mee gehouden
We zijn nu al zo ver dat een timmerman , de nieuwe ketel moet weg werken achter een scheidingswand.

gr

Voldoende 5,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-03
Eindhoven

Net en deskundig geholpen en geïnformeerd, zowel bij het aanvragen van de offerte, als bij het maken van een plaatsings afspraak, als bij de montage van de nieuwe cv.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Mevr. Grootenboer
2020-02-25
Eindhoven

Ketel kapot, binnen 3 uur stonden ze op de stoep en de volgende dag werd de nieuwe ketel al geplaatst.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Huur

Dhr. Malipaard
2020-02-18
Eindhoven

Prima ervaring met Feenstra bij vervanging huidige ketel. Goed advies van monteur gekregen en even later al een offerte per email ontvangen. Afspraak voor plaatsing nieuwe ketel was snel ingepland. Op dag van afspraak stonden de monteurs keurig op tijd voor de deur en nieuwe ketel werd ruim binnen de afgesproken tijd werkend opgeleverd

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

-

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-18
Eindhoven

Betrouwbaar,

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Dhr. Frantzen
2020-02-17
Eindhoven

De offerte werd ter plaatse klaargemaakt en meteen werd een afspraak gemaakt om de plaatsing uit te voeren.Dat is prima.Allen de oude ketel konden ze niet meenemen.

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-12
Eindhoven

Door goede ervaring blijf ik bij Feenstra

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-12
Eindhoven

n.v.t.

Onvoldoende 4,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-07
Eindhoven

Super advies goed geholpen monteurs netjes en vriendelijk .
Geen spijt van door naar Feenstra te gaan .

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Dhr. Stoffels
2020-02-05
Eindhoven

Bij installatie hebben de monteurs zeer deskundig en professioneel gehandeld. Ik ben reuze tevreden en zal bij vervanging weer een beroep doen bij dit bedrijf.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Dhr. Voncken
2020-01-29
Eindhoven

Een beetje huiverig in het begin, ze hebben in het verleden nogal wat slechtere reviews gehad. Maar de meeste die ik lag lagen verder in het verleden. Hun prijs was bij stukken na de goedkoopste. Dus toch maar voor hun gegaan. tot nu toe ( een maand na installatie) . Nog steeds tevreden. Monteurs werkten snel en vakkundig.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-27
Eindhoven

op de website staat dat het kopen en monteren van een nieuwe CV binnen een paar dagen plaatsvindt na onderteken offerte, echter is dit in werkelijkheid 2 maanden.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-27
Eindhoven

N.v.t.

Voldoende 4,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Jansen
2020-01-23
Eindhoven

Alleys verliep prima

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Dhr. Van de Ven
2020-01-20
Eindhoven

Offerte was snel geregeld
Montage is netjes en snel gedaan met uitleg.

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-15
Eindhoven

Prima installatie van de nieuwe ketel!!

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Dhr. Milic
2020-01-14
Eindhoven

heel tevreden

Uitstekend 9/10

Categorie: Huur

Dhr. Mol
2020-01-13
Eindhoven

De CV ketel is keurig geplaatst. De monteur zou om 7.30 uur komen en stond precies op die tijd voor de deur. De klus was in 4 uur geklaard. Kortom zeer tevreden over de firma Feenstra. Nu even afwachten of we over de ATAG thermostaat hetzelfde kunnen zeggen.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-03
Eindhoven

Ik kan alleen aan geven dat ik te vreden ben

Goed 7,2/10

Categorie: Huur

Mevr. Van Dijk
2019-12-13
Eindhoven

Goed en vakkundig geholpen in goed overleg

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur