Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

130 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 130 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-03-04
Eindhoven

Wat zou ik anders doen de eerst volgende keer , ik zou geen ketel meer uit kiezen op internet zonder eerst een afspraak te maken op locatie met uitleg van een vakman installateur ook bijv de werking van de termostaat moet via een app worden geïnstalleerd (via termostaat 24 uur dezelfde temp dat was bij de ouwe thermostaat nog beter ).
Ik was verrast dat ik een opstelling kreeg incl een drukvat op een ongewenste locatie in mijn achter keuken waar ik iedere dag mee geconfronteerd wordt, dat de nieuwe ketels kleiner waren had ik al rekening mee gehouden
We zijn nu al zo ver dat een timmerman , de nieuwe ketel moet weg werken achter een scheidingswand.

gr

Voldoende 5,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Weimar
2020-03-09
Eindhoven

Reeds gedaan.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-09
Eindhoven

Snelle en goede installatie door vriendelijke en vakkundige monteurs

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Dhr. De Beer
2020-03-10
Eindhoven

Snelle oplossing met uitstekende vakmensen die met je meedenken

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Mevr. De Jong
2020-03-10
Eindhoven

Feenstra. Gewoon goede professionals. betrouwbaar.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-11
Eindhoven

Super bedrijf !

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-11
Eindhoven

Prima service, Oude CW4 ketel vervangen na 14 jaar flinke dienst. En wel compleet met schoorsteen uitlaat en druk vat. Dus geen oude dingen laten zitten. 2 Nette monteurs. Een geoliede machine noem ik het. De ketel was er snel uit op straat gezet een ander team rijd rond voor omhalingen van gedemonteerd materiaal. Het was weg voor ik het in de gaten had tijdens de montage van de nieuwe ketel. Alles netjes en vrij snel gemonteerd ronde 2 en half uur. Goede uitleg van ketel en draadloos bedienen op telefoon. De sales desk is ook top. Na bestelling binnen 2 dagen hing de ketel al te draaien, was ook nodig urgent i.v.m. CO lek. En dus afkeur ketel. Hierbij handelen ze snel en doeltreffend. Hrr++ CW4, is kleiner, veel capaciteit en dus ook beter dan de oude van 14 jaar. Dus voor Feenstra een 'Feenstra++' bij deze.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-13
Eindhoven

na twaalf een cv ketel te hebben gehuurd was deze aan vernieuwing toe. Heb nooit geen problemen gehad met deze cv ketel. Omdat ik altijd door Feenstra goed ben geholpen, hoefde ik niet te overdenken om weer bij hun een nieuwe huur cv ketel te bestellen.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-16
Eindhoven

Nieuwe ketel laten plaatsen en ben zeer tevreden. De monteurs waren iets eerder dan gepland bij mij thuis en waren in 4 uur helemaal klaar met alles demonteren en opnieuw aansluiten van de nieuwe ketel.

De nieuwe situatie is veel netter dan de oude, mede door de veel compactere nieuwe ketel.

Nogmaals, erg tevreden tot nu toe.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-03-16
Eindhoven

Fijn en deskundig advies van uiterst vriendelijke man,prijs en monteur hebben wij als zeer prettig ervaren.

Uitstekend 10/10

Categorie: Koop