Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

130 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 130 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-03-17
Eindhoven

Heel goed geholpen. Keurig bedrijf.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-24
Eindhoven

De verkoper is gelijk aan een krantenverkoper. Niet alle informatie wordt gegeven.
Uiteindelijk door zelf zoeken blijkt alles wel goed te zitten. Waarom melden jullie niet dat het drukvat standaard wordt vervangen. Wel wordt er gewezen op kosten om een vlonder in het trapgat te maken. Een hele grote kostenpost die zeker niet altijd nodig is.
Ben je het offerte stadium voorbij, dan loopt alles zeer soepel en aangenaam.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Dhr. Gofers
2020-03-18
Eindhoven

Snelle levering en montage nieuwe verwarmingsketel + nieuwe klokthermostaat.
Vakkundige montage.

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-25
Eindhoven

Wij zijn snel en professioneel geholpen

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Dhr. Senders Senders
2020-03-26
Eindhoven

Feenstra via website ketel gehuurd ,zonder probleem de keuze gemaakt via een aantal vragen afspraak voor plaatsing binnen elke weken super hoop er lang gebruik van te mogen maken.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-04-01
Eindhoven

Onzettend vriendelijke, vakkundige, behulpzame en meedenkende monteur! Ontzettend blij met de nwe ketel..

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-31
Eindhoven

De monteurs van Feenstra waren ruim op tijd aanwezig! Er werd snel en vakkundig gewerkt. Na twee uur
was de montage klaar. Wij zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe C.V. ketel..

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-30
Eindhoven

Vlot en duidelijk verlopen proces van aankoop van een nieuwe CV ketel. Aantrekkelijke aanbiedingen en vakkundige medewerkers. Ik voel me thuis bij Feenstra!

Goed 7,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-03-30
Eindhoven

Snelle plaatsing ketel en deskundig werk geleverd.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-04-01
Eindhoven

Woensdag ketel geplaatst en super blij. Monteurs ruim op tijd voor aanvang super beleefd en netjes.
Zeer goed werk afgeleverd beide monteurs dachten ook mee waar de oude ketel had gestaan op daar het dak afvoer met nieuwe dakpannen dicht te leggen .dus nogmaals top mannen

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Huur