Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

130 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 130 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-05-13
Eindhoven

Met name het advies van de monteur die op de storingmelding kwam was uitstekend en daardoor heb ik ook een nieuwe ketel genomen van Feenstra.

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-14
Eindhoven

Snel, helder en efficiënt

Goed 7,4/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-25
Eindhoven

Onze ketel is vervangen door Feenstra. Tevens is een boilervat verplaatst, omdat dit op een onhandige plek stond. Werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. Monteurs waren erg vriendelijke en legden alles netjes uit. Bij werkzaamheden op ons dak zagen ze dat een dakpan stuk was. Ze vroegen of ze deze ook meteen even moesten vervangen. Top service!

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-11
Eindhoven

Deskundig advies gekregen die past bij mijn situatie. Vervolgens een afspraak gemaakt en twee dagen later netjes gemonteerd.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-11
Eindhoven

Goed totaal afhandelen van af offerte tot plaatsen

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-12
Eindhoven

Na jarenlange goede ervaringen met Feenstra inzake onderhoud CV en desgevraagd goede en eerlijke informatie van monteurs was het voor ons vanzelfsprekend om bij Feenstra een offerte en advies te vragen voor het plaatsen van een nieuwe CV ketel.
Op alle facetten van advies tot offerte, plaatsing, tijdslijn, deskundigheid en vriendelijkheid scoort Feenstra "uitstekend".

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-15
Eindhoven

Zelf CV combiketel keuze gemaakt op de overzichtelijke site van Feenstra.
Omdat geen thuisbezoek mogelijk was heb ik op verzoek foto's gemaakt van het werkgebied en naar Feestra geupload.
Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgaan via de email. Een beetje simpele offerte die niet apart via de email werd toegezonden. Vond ik een minpuntje.
Installateurs mooi oprijd en volgens afspraak.
Werkzaamheden van starten tot inbedrijfstelling CV combi ketel heeft in totaal ca. 1,5 uur geduurd. Dit was incl. een nieuw afvoerpijp op het dak. Ik was verbaast over de snelheid van installeren.
Installateurs hebben netjes gewerkt maar de werkplek niet netjes achtergelaten.
De installateur heeft de Etwist thermostaat opgehangen en gereed gemaakt voor gebruik. Helaas geen hulp gehad bij het installeren van de Etwist App.
Samen met mijn jongste zoon de Etwist thermostaat contact laten maken met mijn netwerk en Etwist App geïnstalleerd op mij smartphone. het heeft ca. 30 minuten geduurd voordat ik via mijn smartphone de thermostaat kon bedienen. Mooi stukje moderne techniek.
Al met al prima werk geleverd door Feenstra.

Goed 7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-15
Eindhoven

Samenvatting zeer goed bedrijf in alle
omstandigheden zowel mensen op kantoor als in de praktijk.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-16
Eindhoven

Snelle offerte en korte tijd tussen offerte en werkzaamheden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Klantvriendelijk door zowel de klantenservice als uitvoerend medewerker.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-19
Eindhoven

Zeer tevreden over het plaatsen van mijn nieuwe ketel Feenstra was ruim op tijd en de monteurs hebben prima werk geleverd

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Huur