Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

156 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,6/10 - Koop
9/10 - Huur
Goed | 156 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-05-18
Groningen

Niet de goedkoopste maar wel uitstekende dienstverlening en deskundig personeel

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-15
Groningen

Alles verder goed. Maar app op telefoon niet direct duidelijk 3 keer gebeld. Tot 2 keer toe was de hele app weg!

Goed 7,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-18
Groningen

Alles word netjes afgehandeld en goed uitgelegd wij zijn zeer tevreden

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-19
Groningen

Goede service en uitleg

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-20
Groningen

Uitstekende montage.
Wordt netjes gewerkt.
Zeer vriendelijk personeel.
Genoeg tijd en aandacht voor de klant

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-20
Groningen

Geen klachten werkt perfect

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-25
Groningen

Het is gewoon goed wat goed is moet goed blijven.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-25
Groningen

Ben jaren klant en wordt goed en snel geholpen

Goed 8,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-05-25
Groningen

een storing van mijn cv ketel in de avonduren gemeld. geen warm water. de servicedesk medewerker kon niet zeggen wanneer er een monteur zou langskomen. dat kon ook de volgende dag zijn. er is niemand verschenen.
volgende dag maar opnieuw gebeld en er bleek niets bekend te zijn van de eerdere melding.
deze keer was de service echt top! zeer begripvol en klantvriendelijk! binnen twee uur een monteur op bezoek.
monteur was zeer vriendelijk en geduldig en vakkundig in het beantwoorden van onze vragen.
tot de conclusie gekomen dat de ketel moest worden vervangen. vanaf dat moment meteen alles in gang gezet door Feenstra en na 4 dagen is deskundig en netjes de nieuwe ketel geïnstalleerd en de oude meegenomen.
ik kan Feenstra iedereen aanraden!

Goed 7,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-05-19
Groningen

Ik advies gebruik Feenstra

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur