Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

156 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,6/10 - Koop
9/10 - Huur
Goed | 156 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-06-04
Groningen

Feenstra heeft het goed en snel geregeld. Monteur was zeer vriendelijk en vakkundig. Mijn complimenten.

Goed 8,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-15
Groningen

Snelle levering, vakwerk!

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-10
Groningen

Goede en snelle service. Monteur verdiend een 10!

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-10
Groningen

snelle service en onze nieuwe ketel werd snel geplaatst

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-16
Groningen

Ik ben tevreden over de monteurs die mij bij het verwijderen van de oude ketel hebben geadviseerd over een simpelere oplossing voor het verplaatsen van de afzuiging van de nieuwe ketel. Daarna hebben zij direct daarna adequaat gehandeld.

Goed 7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-15
Groningen

Ik heb nvt aangegeven omdat dit of niet gebeurt is of dan ook echt nvt is. Maar het over grote gedeelt vd nvt is niet gebeurt en of de werkzaamheden goed uitgevoerd zijn moet nog blijken met in gebruik vd ketel bij kouder weer dus, maar hopelijk laat dat nog even op zich wachten

Voldoende 5,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-16
Groningen

Uitstekend geholpen bij aanschaf van een nieuwe ketel. Monteurs hebben prima werk geleverd, gaven goede uitleg en de volgende dag werden we verrast met een kaartje in de brievenbus, om te bedanken voor de gastvrijheid!
Alle lof dus!

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-11
Groningen

Plaatsing en installatie van mijn nieuwe Vaillant ketel heeft tot mijn volledige tevredenheid plaats gevonden. Hulde voor de kennis en deskundigheid van de monteur die communicatief erg sterk was!

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-22
Groningen

Goede monteur / goede uitleg /perfect vakwerk / snel en correct en vlotte correcte monteur dit was kort en krachtig in een woord GOED !!!!

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-23
Groningen

Door een relaxte werknemer werd de ketel geplaatst. Totaal geen werkdruk merkbaar. De klus werd door hem super uitgevoerd !

Goed 7,8/10

Categorie: Koop