Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

157 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,8/10
8,7/10 - Koop
9/10 - Huur
Goed | 157 beoordelingen
88% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-06-22
Groningen

Goede communicatie,prijs kwaliteit verhouding is goed,deskundig advies,vriendelijke en deskundige monteur,alles netjes geïnstalleerd en alles weer netjes opgeruimd.

Uitstekend 9,3/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-12
Groningen

Snel en betrouwbaar advies en uitvoering

Uitstekend 9,6/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-17
Groningen

weet niet

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-19
Groningen

Snelle en vakkundig gewerkt
Had mooie nieuwe leidingen gemonteerd.
Ziet er zeer goed uit.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-06-18
Groningen

Over het algemeen zeer tevreden. Als ik een minpuntje moet bedenken is dat ik van de monteur moest horen dat de ‘boiler’ functie was vervangen door een ‘geiser’ functie. Scheelt gas maar duurt langer.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-19
Groningen

Onderhouds monteur was vriendelijk en goed advies
En heeft goede info gegeven over de nieuwe ketels
De oude was zeker aan vervanging toe en de nieuwe ketel was ook snel op gebouwd in huis door een andere monteur
De oude ketel en rommel was netjes opgehaalt
W

Goed 8,2/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-22
Groningen

CV ketel stuk. Waar moet je heen voor een nieuwe ketel? Buurman was zeer tevreden en heb zijn advies gevolgd. Feenstra gebeld: snelle actie, offerte, afspraak. Begrip voor het feit dat je zonder warm water zit. Kortom: fijn gevoel aan over gehouden.

Goed 8,1/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-29
Groningen

Mijn huurketel moest vervangen door een koopversie, echter afdeling verhuur en verkoop communiceren niet, Erg vervelend voor mij als klant. Ik wilde graag 1 offerte met alle componenten en 1 prijs

Goed 7,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-06-26
Groningen

Zeer professioneel en oplossingsgericht!

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-07-01
Groningen

Vriendelijk, klantgericht en deskundig. Prima installateurs

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop