Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

107 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,6/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 107 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Mevr. Zonnenberg
2020-01-09
Heerhugowaard

Monteurs die cv kwamen plaatsen waren zeer goed, hebben mijn nare ervaringen met de planning (als je begin september een prijsofferte aanvraagt en er begin januari eindelijk een nieuwe cv wordt gemonteerd, dus 4 maanden wachttijd) van Feenstra weer herstelt.

Voldoende 6/10

Categorie: Koop

Dhr. Bakker
2020-01-14
Heerhugowaard

Er is keurig werk door de monteurs afgeleverd ,ben er zeer tevreden over????????

Uitstekend 8,6/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-14
Heerhugowaard

Nieuwe cv-installatie snel en goed aangelegd. Offertetraject snel en efficiënt afgehandeld.

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Dhr. Bebelaar
2020-01-14
Heerhugowaard

Snel en duidelijk

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Huur

Mevr. Teunissen
2020-01-13
Heerhugowaard

Het verzetten van de controle afspraak, door Feenstra heeft mij in gevaar gebracht.
Ondanks dat ik aangaf dat het niet goed voelde dat de afspraak van september naar januari werd gezet werd hier niets mee gedaan.
Alleen maar het antwoord het is erg druk.
Jammer is dat jullie wel een brief sturen dat de ketel 15 jaar is en er geen all in contract meer kan.

Goed 7,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-28
Heerhugowaard

Prima service en prima personeel

Uitstekend 9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-28
Heerhugowaard

Alles precies geleverd volgens offerte. En alles op tijd.

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-29
Heerhugowaard

Ik zou aanraden aan anderen om met Feenstra in zee te gaan, Prima gegaan alles.

Goed 8,4/10

Categorie: Koop

Dhr. De Groot
2020-01-31
Heerhugowaard

Goede en vakkundige monteurs, maar zeer slecht back-office. Tot 2x toe onverwachte extrakosten door slecht offerte traject. Schandalig en onbeschoft behandeld door de telefoon. Ook de zeer vriendelijke monteur bij ons op locatie, werden slecht en onbeschoft behandeld door medewerkers van kantoor. Waarschijnlijk hun leidinggevende.

Voldoende 6,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-07
Heerhugowaard

prijsopgave kwam niet overeen met de offerte. te veel moeten betalen, terwijl ze minder attributen hadden gebruikt, tevens wouden ze onze oude ketel meenemen, wat ons eigendom is.

en alle boorsel laten liggen en niet netjes alles opgeruimd.

Goed 6,6/10

Categorie: Huur