Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

100 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,7/10
8,6/10 - Koop
8,9/10 - Huur
Goed | 100 beoordelingen
87% van onze klanten beveelt ons aan.
Dhr. Bican
2020-02-05
Tiel

Prima geholpen..alles volgens afspraak nagekomen.

Goed 7,5/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-01-13
Tiel

ik beveel Feenstra aan bij nieuwe klanten voor al op de manier waar bij je klant vriendelijk ge holpen wordt
zo wel via de telefoon als het plaatsen van een nieuwe cv ketel het plaatsen wordt netjes afgeleverd
je wordt vriendelijk te woord ge staan

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-13
Tiel

Snelle service

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Huur

Dhr. Klaassens
2020-01-14
Tiel

Plaatsing nieuwe ketel en afvoeren oude ketel. Snel en prima verricht. Telefonisch in geval van vragen snel bereikbaar en snelle afhandeling.

Uitstekend 8,7/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-15
Tiel

mijn ervaringen met feenstra zin uitstekend.

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-01-27
Tiel

Deskundig, snel en voor een redelijke prijs.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Huur

Mevr. Van Heumen
2020-01-27
Tiel

Vanaf de offerte tot de installatie is alles tot in de puntjes geregeld. Alles werkt bij Feenstra,onze complimenten!

Uitstekend 10/10

Categorie: Huur

Dhr. Van Weelderen
2020-01-24
Tiel

We hadden de cv ketel laten schoonmaken door een ander bedrijf, na 3 maanden begaf de ketel het. Nu Feenstra gebeld en een monteur kwam snel en gaf de conclusie dat de ketel aan vervanging toe was, wat de andere monteur ook gezien moest hebben. Door Feenstra een nieuwe ketel laten plaatsen , wat zeer snel gebeurde. Monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Koop

Anoniem
2020-02-07
Tiel

The technicians were experts. They knew what they were doing.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Huur

Anoniem
2020-02-12
Tiel

Telefonisch matige kennis en Lange wachttijden.
Uitvoering en behandeling uitstekend.

Goed 7,3/10

Categorie: Koop