Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

796 beoordelingen door onze klanten

8,2/10
Goed | 796 beoordelingen
92% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
31-10-2019

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Afdelingen werken langs elkaar heen. Komen afspraken niet na.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Sandra Meijer
29-08-2019

Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf, binnen 2 dagen werd ik gebeld voor een afspraak te maken om de ketel op te hangen, super snel!

Goed 4/5

Sterke punten
Erg klantvriendelijk, snelle service en de monteur heeft netjes gewerkt!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

John Conte
29-08-2019

Goed en snel geholpen en vakkundig CV ketel geïnstalleerd.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service gericht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Geert Salomons
23-07-2019

Het online offerte aanvraag proces liep niet echt soepel; tijdens eerste offerte aanvraag, geen reactie ontvangen op vragen, daarna offerte op bepaald moment niet meer online bereikbaar en dus opnieuw proces moeten opstarten.
Tijdens tweede offerte aanvraag was op bepaalde moment deze ook niet meer zichtbaar online (juist nadat ik email had ontvangen met de vraag deze online goed te keuren) maar naar gebeld te hebben weet online geactiveerd en kunnen goedkeuren.
Echter vanaf moment dat de order daadwerkelijk geplaatst was verliep alles prima. Afspraak maken ging soepel, installatie werkzaamheden naar verwachting

Voldoende 3/5

Sterke punten
Installatie verliep prima, goede communicatie met installateurs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

M. Gijzen
23-07-2019

Mijn ervaring is zeer goed te noemen.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Advies en snelheid van de installatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

A.de Bree
23-07-2019

Bij Feenstra ben je verzekerd van goede adviezen met een product dat goed bij jou past. Maatwerk dus.
De monteurs zijn vriendelijk en betrouwbaar.
Afspraken worden goed nagekomen. Een uitstekend bedrijf voor mij.

Goed 4/5

Sterke punten
Kwaliteit, betrouwbaar en klantgericht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
23-07-2019

Vlot en met humor heeft feenstra voor een nieuwe cv gezorgd.

Goed 4/5

Sterke punten
Humor, vlot en netjes

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wim Feijt
11-07-2019

Offerte procedure verloopt niet goed. Afspraken via de monteur, bevestigd op de werkbon, werden genegeerd. Na eerste indicatie mijnerzijds wel gecorrigeerd in een nieuwe offerte.

Goed 4/5

Sterke punten
deskundige montage

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Frans D'ollijslager
03-07-2019

Keuze- en offerteprocedure is online snel en duidelijk
De monteur heeft netjes gewerkt, alles werkt en ziet er goed uit. Helaas verkeerde thermostaat meegenomen.

Goed 4/5

Sterke punten
Alles prima.
een verbeterpunt. Na e-mail van de klant wordt er niet direct gereageerd. Niet na mijn melding van de verkeerde thermostaat en niet na mijn melding van het ontbreken van een gebruiksaanwijzing. Dan weet je niet of er actie wordt ondernomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
03-07-2019

Goed en professioneel. Erg blij met nieuwe ketel en hoe het is geïnstalleerd. Op voorhand was niet duidelijk of ik mij Toon thermostaat kon behouden icm. de huurketel. Dit was volgens de binnendienst medewerker zo goed als wel mogelijk, maar werd uiteindelijk op de dag van installatie door de monteur bevestigd dat dit kon. Heb daardoor wel een aantal dagen in de 'stress' gezeten.

Goed 4/5

Sterke punten
Installatie fantastisch. Kundige monteur. Fijne afhandeling.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja