Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

771 beoordelingen door onze klanten

8.2/10
Goed | 771 beoordelingen
92% van onze klanten beveelt ons aan.
M De Jong
30-03-2019

als een monteur schade gemaakt heeft duurd het erg lang voor schade vergoeding wij horen maar niks

Onvoldoende 2/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-03-2019

duidelijke afspraken, goede service.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Henk Willemse
19-03-2019

keurige werkers

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Danny
07-03-2019

Alles keurig en netjes gemonteerd. Uiterst vriendelijke monteur.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Nette en snelle service. Goed prijs kwaliteitverhouding. Uiterst vriendelijke monteurs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-03-2019

correcte manier van afspraak maken, duidelijk en goed advies voor nieuwe cv., goede uitleg van de werkzaamheden,
vakkundige en vriendelijke monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
vertrouwen in kwaliteit en service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

EN Vd Meer
07-03-2019

Prima werk afgeleverd

Goed 4/5

Sterke punten
Netjes snel en professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Ton Treur
22-02-2019

Wìllen jullie een update over Feenstra Verwarming? Dan krìjgen jullie een update! Het posten van een klacht op Feestboek zorgt er in ieder geval voor dat Feenstra contact zoekt..
'Ze willen er àlles aan doen om me te helpen', schrijven ze.
Ik had daarover wel wat vragen.
1. Waarom NOOIT inhoudelijk gereageerd over het wààrom ik wilde stoppen?
2. Waarom in NO TIME een incassoburo op mijn dak sturen?
3. Waarom IEDERE maand toch weer een flink bedrag van mijn rekening halen, terwijl er geen diensten tegenover worden gesteld?
4. Het incassoburo stopt na wat correspondentie.heen en weer de procedure.
5. Waarom dan, enige tijd later, opnieuw het inschakelen van een incassobureau?
6. Waarom niet reageren als ik ontdek dat een aluminiumfolietje de boel bijeen moet houden, ipv de daarvoor bestemde splitpen?
7. Waarom continu vragen naar de berekening van een Feenstra-functionaris.die me bij het plaatsen voorrekende dat Feenstra halverwege het contract niet zou protesteren? Is dat om de betreffende collega te ontslaan?
8. Waarom nu wel een afkoopregeling voorstellen? Iets wat een jaar geleden dus ABSOLUUT onmogelijk was? Een KRANKZINNIG DURE afkoopregeling, dat dan weer wel. Bijna duizend euro moet ik dan betalen. PLUS DE achterstallige termijnen. De CV-installatie is onmiddels 9 jaar oud. Hier en daar nog steeds te koop. Als ik wat korting weet te bedingen, heb ik hem NIEUW voor datzelfde bedrag.
9. Waarom mij 'verdrietig' melden dat ik Feenstra niet heel erg toesta mij te helpen?
10. Lees de reviews op hun eigen site. Lees wat er op de site van o.a. Televisieprogramma Radar staat. Ook op andere plekken op internet vind je veel schrikbarende verhalen.
11. Waar zal de beloofde hulp uit bestaan, Feenstra; met de mij ontfutselde informatie het incassobureau voeden? Heel veel positievere redenen kan ik me niet zo een-twee-drie voor de geest halen.....

Mijn Feestboek-vriendjes: Will keep you posted!!! En opnieuw: delen màg!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Hun intimiderende manier van incasso?

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
10-01-2019

Zeer slechte after sales, een maand na de installatie van de ketel is de installatie nog niet compleet, ondanks bellen en mailen. Ze reageren gewoon niet.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Aanschaf ging eenvoudig. De ellende kwam daarna.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Richard Noslin
01-12-2018

Zeer positief tot nu toe. Alles is gegaan als telefonisch besproken

Goed 4/5

Sterke punten
Zeer vriendelijke monteur. Deze heer kent zijn vak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-11-2018

eersr wat stroefjes later goed

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja