Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1349 beoordelingen door onze klanten

7.6/10
Goed | 1349 beoordelingen
82% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
13-04-2019

Feenstra zou oa ons naast onderhoud halfjaarlijks filters sturen voor de warmte terugwin unit. Voor het contract betalen we veel geld. Echter feenstra laat het na om ons die te sturen. Na attenderen na een jaar wordt er niet adequaat gereageerd. Als er dan filters gestuurd worden sturen ze ook nog eens de verkeerde. Heel slecht en geen service

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Gijs
09-04-2019

Erg slecht. Meerdere malen wordt onderhoudsbeurt afgezegd ,dag vooraf met een of andere smoes. We zouden tot 3 keer toe afspraak niet hebben bevestigd terwijl we dit wel hebben gedaan en ook bevestigd hebben gekregen door Feenstra zelf. We betalen dus al maanden maar geen onderhoud. Reactie op mail ook slecht. Lijkt ons dat er een gebrek is aan personeel en dat op deze manier wordt geprobeerd dit te maskeren. Echt zeer ontevreden. Ons advies: begin er niet aan. Ze zijn te groot geworden en hebben duidelijk problemen om het te managen. Wij zeggen ons contract op.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Post
09-04-2019

Feenstra gaf aan dat ze bij het uitbrengen van de offerte eerst even wilden kijken. Prima. Nadat huis is afgezeken door monteur en niks mogelijk was volgens de monteur kwam hij met een idee waarbij we zelf een flink gat in de muur moeten maken van gang naar keuken en de gang erg lelijk zou worden bezaaid met buizen . Na onderzoek blijkt dat dit niet eens zou werken ook. Mooie is, dat nadat ik als klant niet serieus ben genomen en niet netjes behandeld ben, we hiervoor ook nog €50 euro aan voorrijkosten moeten betalen. Dit is niet vooraf gecommuniceerd ... en er wordt niet op ons bericht gereageerd als we hier vragen over stellen. Eerste herinnering tot betalen natuurlijk wel ontvangen. Érg jammer dit.. betalen voor afzeiken huis en een advies wat compleet verkeerd zou zijn uitgepakt. Shame

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-04-2019

Prima, geen bijzonderheden.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Makkelijk, alles elektronisch en snel in je mailbox.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Tim
08-04-2019

Feenstra was bij ons verantwoordelijk voor de huurgeiser die bij het appartement hoorde. Helaas ging het van het begin af aan al fout bij de overdracht van het contract; het heeft uiteindelijk 3 maanden (en heel veel telefoontjes) geduurd voordat dit geregeld was. Vanaf daar verliep het contact goed; serviceafspraken werden nagekomen en de monteur was vakkundig en klantgericht (compliment!). Totdat.... we het contract op wilden zeggen vanwege een verhuizing. Hierbij is de doorgegeven verhuisdatum genegeerd en is er gewoon weer een termijnbedrag afgeschreven. Uiteraard contact opgezocht met Feenstra, maar uiteindelijk wordt de gemaakte afspraak niet nagekomen. Ondanks deze wisselende ervaringen, hebben we toch besloten om Feenstra een kans te geven bij de aanschaf van een nieuwe ketel. Helaas bleek deze tweede kans niet gegrepen te worden; er werd inadequaat gereageerd op de ingestuurde offerte. Al met al vind ik het erg jammer dat een organisatie waar vakkundige monteurs werken afbreuk aan zichzelf doet door administratief ongecoördineerd te werk te gaan. Ik heb er geen twijfels over dat, als wij een ketel zouden aanschaffen bij Feenstra, deze goed geinstalleerd en onderhouden zal worden, maar gezien de te verwachten fouten in de administratie heb ik mijn ernstige twijfels of ik nog zaken wil doen met deze organisatie. Zou ik Feenstra aanraden? Puur ja of nee is te kort door de bocht. Ik weet vanuit mijn eigen ervaringen en omgeving dat ze hun vak verstaan, maar ik ben op dit moment toch echt erg teleurgesteld.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
-Vakkundige, servicegerichte monteurs
-Vriendelijke medewerkers

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Fam. Ozinga
07-04-2019

Niks dan lof over dit bedrijf - en ik heb geen aandelen. Na een héle slechte ervaring met een grote speler op de markt van zonnepanelen heb ik contact opgenomen met Feenstra, om te kijken of ze iets voor ons konden betekenen. Vanaf het eerste moment was de communicatie kraakhelder en eerlijk. Niet alleen beloven, maar ook doen. Ik weet dat dat normaal hoort te zijn, maar door mijn ervaringen met het andere bedrijf was mijn vertrouwen echt naar het nulpunt gezakt. Alles is uitgebreid met ons doorgenomen, de kosten in de offerte zijn ook de werkelijke kosten, zonder verrassingen achteraf. Ook een dikke pluim voor mevrouw K. Jansen, die ons uitgebreid en eerlijk heeft geadviseerd. We dan wel wat duurder uit dan bij een ander, ook dit werd al genoemd voordat ik het zelf kon zeggen, maar dat is het dubbel en dwars waard.

Hetzelfde geldt voor een HR-ketel die in januari bij ons is geplaatst. Ook dit werd gedaan door een kundige en vriendelijke monteur.

Goed 4/5

Sterke punten
Heldere communicatie
Kennis
Denkt mee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Van Der Velde
05-04-2019

Waardeloos bedrijf! Als nieuwe klant afspraak gemaakt voor controle cv-ketel. De eerste mogelijkheid hiervoor was pas 2,5 maand later (het was erg druk). Op de dag van de afspraak wordt deze in de ochtend afgezegd ivm een 'spoedklus'.
De eerstvolgende mogelijkheid was weer zes weken later, er werd mij verzekerd dat deze afspraak niet last-minute zou worden afgezegd. En jawel hoor, op de ochtend van de afspraak werd deze weer afgezegd, weer omdat de monteur helaas naar een spoedklus moest en er niet genoeg monteurs aanwezig waren. Uitleg: spoedklussen kunnen er helaas voor zorgen dat de monteur niet langs kan komen, dit is niet te voorkomen. Voor ons geen Feenstra, we gaan op zoek naar een betrouwbaar onderhoudsbedrijf!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Steef
05-04-2019

7 jaar oude Bosch hr ketel afgekeurd voor onderhoudscontract omdat er volgend de monteur maar 20 van gemaakt zijn (geloof je het zelf?) en hij moeilijk aan onderdelen denkt te komen. Gaf aan dat ik iig €50 moest betalen voor het onderzoek. Ik heb dit uiteraard geweigerd omdat de kosten vermijdbaar zouden zijn als van tevoren gevraagd zou zijn welk model ik had. Daarna was hij toch maar met staart tussen de benen afgedropen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
03-04-2019

Onze mechanische ventilatie is vakkundig en snel gereinigd en vervangen. Het was een aardige en nette monteur die uitlegde wat hij deed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten

Snelle afspraak die goed nagekomen is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bert Hoegee
02-04-2019

Feenstra verwarming.
Eind vorig jaar had ik in de gaten dat mijn gasverbruik plotseling aardig was toegenomen en dat bevreemde mij. Het bleek dat dit was begonnen na onderhoud aan de verwarmingsketel. Monteur laten komen. Deze monteur constateerde dat er een klein gaslek zat. Ik ben hier heel erg van geschrokken.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee