Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1269 beoordelingen door onze klanten

7.8/10
Goed | 1269 beoordelingen
78% van onze klanten beveelt ons aan.
Frank Janssen
11-12-2018

Liander melde dat er een gaslek is Feenstra gebeld en was binnen een uur ter plekke.
Monteur is deskundig en duidelijk over wat het probleem is. Lek in het gasblok van de CV ketel.

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-12-2018

We hadden op zaterdag een acute storing in de verwarmingsketel

Uitstekend 5/5

Sterke punten
De telefoniste heeft heel goed op een rijtje gezet wat er aan de hand was en of het een storing zou kunnen zijn die wij zelf zouden kunnen verhelpen. Toen ze ervan overtuigd was dat het nodig was om een monteur te laten komen, was hij er heel snel. Hij zag ook gelijk wat het probleem was. Hij had het benodigd onderdeel bij zich en had het in een oogwenk vervangen Hij heeft ons dus heel goed geholpen ons huis weer warm te krijgen. Heel veel dank!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
05-12-2018

Waardeloos bedrijf als je je abonnement wilt opzeggen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Veen
02-12-2018

Waardeloos bedrijf!!!! We hebben een all In contract, maar als je wat hebt dan komen ze niet opdagen, de monteur heeft geen tijd. Ze zijn donderdag geweest voor onderhoud. Zondag zagen wij bij de CV ketel dat we een fikse lekkage hadden. In ons plafond zaten inmiddels grote kringen van het water.
Maandag konden we pas geholpen worden en het enige het wat ze wilde doen was om ons telefonisch te helpen om de lekkage te verhelpen, maar dan zouden er andere dingen uitgeschakeld worden en hadden we geen warm water en verwarming. Wat een geweldige super oplossing van Feenstra!!! En wat fijn dat we een all In contract hebben, maar niet heus. Geld incasseren kunnen ze wel goed, maar bij calamiteiten laten ze je gewoon barsten! Nee voor ons NOOIT geen Feenstra meer!!!!!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
29-11-2018

de service van feenstra is prima, als je kachel het niet doet dan kan je gelijk bellen.
en ze komen zo spoedig mogelijk.
het onderhoudt is perfect

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Willem
28-11-2018

Heel erg slechte ervaring met nakomen afspraken!

Nota bene voor tweede jaar op rij niet op komen dagen voor afspraak jaarlijkse controle . Dagdeel vrij genomen en dan niet komen . Oorzaak is ziekte van de monteur. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat er om hoe er mee wordt omgegaan. Niet doorgeven aan de klant die er een dagdeel vrij voor moet nemen! En letterlijk zelfde verhaal als een jaar geleden. Dan heb je als bedrijf je klant niet centraal staan. Onbeschoft en onprofessioneel.
En daar komt bij dat jaarlijks onderhoud in de praktijk neerkomt op eens per 1,5 jaar. Ook een leuke manier om geld te verdienen aan je klanten.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Enige positieve is dat als de monteur dan wel 'gewoon' komt, deze vakkundig zijn en de werkzaamheden -ook in geval van storing- snel en naar tevredenheid herstellen. Zorg dat ook de basis op orde is!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-11-2018

zeer goed

Goed 4/5

Sterke punten

De monteur deed zijn werk met veel passie en aandacht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-11-2018

De monteur was keurig op tijd, netjes gewerkt, goede uitleg gegeven. Prima.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Casper
26-11-2018

Afspraken worden vergeten. bij een defect aan mijn cv in een vorig huis is de monteur 8 keer langs geweest voor hetzelfde probleem. in dit huis al 3 keer voor een kapotte ventilator. Het is een verveld systeem om afspraken te maken omdat een gemaakt afspraak eerst per telefoon bevestigd moet worden en daarna per brief, anders vervalt de afspraak alsnog.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
De monteurs zijn erg aardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Piet
26-11-2018

Waardeloos bedrijf. Riekt naar oplichting. Zodra het onderhoudsabonnement geƫindigd was (automatisch na 12 jaar) geeft de monteur ineens de mededeling "uw cv moet vervangen worden, sterk co2 gevaar!" Terwijl er daarvoor nooit iets aan de hand was. Er kwam 10 minuten later al een offerte binnen van een nieuwe cv (daar zijn ze dan ineens wel snel mee) Ik vond dit nogal vreemd zo plotseling dus vroeg een second opinion aan. Second opinion installateur gaf aan dat de CV nog prima werkte en nog best enkele jaren mee kon. CO2 metingen gedaan (door de second opinion en door mijzelf (CO2 meter gekocht)) en de waardes gaven bij beiden 0 aan. De betreffende feenstra monteur (naam zal ik achterwege laten) heeft ons duidelijk voorgelogen. Voor hen die in een zelfde situatie komen, goed opletten dus. Wees op u hoede!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Niet echt....

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee