Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1446 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1446 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Ormeling
11-11-2019

vriendelijke, correcte monteurs met verstand van zaken

Goed 4/5

Sterke punten
ik kan het niet vergelijken met anderen want ik ben al 45 jaar bij Feenstra

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jacov Van Weerdenburg
05-11-2019

alles keurig geregeld

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
04-11-2019

Bijzonder slecht. Monteurs zijn op zich ok. Maar organisatie daarachter hopeloos. Niet flexibel in maken van afspraken. Wijzigingen in afspraken die niet doorgegeven worden.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-11-2019

Bij een eerdere afspraak vond de monteur de ruimte niet goed bereikbaar. en vertrok. (Begrip voor.)
Ruimte beter toegankelijk gemaakt, geen monteur geweest geen afmelding ontvangen. Niemand op t telefoonnr. aanwezig.
Ergens gaat het mis. Jammer.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M. De Vries
01-11-2019

Nadat monteur langs was geweest deed de verwarming het niet meer. Bleek dat de resetknop niet goed stond. Na het vullen van het expansievat beek deze later lek. Maar het ergste was dat de splitpen niet bij gasaansluiting terug was geplaatst. Hierdoor was er gas gelekt en rook de hele zolder naar gas. Wat had er kunnen gebeuren.....

Nu is de klantenservice al lange tijd niet bereikbaar

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

R. Van Iersel
01-11-2019

Zeer slechte ervaring. Nadat ik op de website deze tekst zie:
" Feenstra helpt u graag zo snel mogelijk met uw cv-ketel storing. Indien u een serviceabonnement heeft, wordt u volgens de betreffende voorwaarden geholpen. Heeft u geen abonnement? Geen paniek. Ook dan kunt u op ons rekenen en verhelpen wij graag de storing."
bel ik voor een afspraak, maar daar krijg je letterlijk en figuurlijk een koude douche. de dame aan de telefoon gaf aan dat ze me over 6 weken kunnen helpen omdat eigen klanten voor gaan. als ik klant wil worden mag dat wel maar ook dan duurt het een maand voordat ze mijn storing willen komen verhelpen. ze zei ook nog: "u hoeft geen klant bij ons te worden, u kunt ook iemand anders bellen"
wat een rare onvriendelijke manier van klantcontact, als je dus verhuist en je ketel wilt laten nakijken word je weggejaagd door Feenstra. wat een arrogantie!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen enkel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

E.M. Devilee
31-10-2019

Kundige monteur en vriendelijk. Legde mij rustig uit hoe alles zat.

Goed 4/5

Sterke punten
Nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Lahaije
30-10-2019

Ketel geplaatst, daarna problemen met thermostaat, het is erg koud en er is lekkage. Gebeld en afspraak gemaakt. Duurt een week. Monteur komt niet opdagen, en niemand bereikbaar. Dag daarna gebeld, zou worden teruggebeld maar dit gebeurd niet, tot 3x toe gebeld, steeds wordt beloofd dat je wordt teruggebeld, maar er gebeurt niets. Uiteindelijk kan er pas weer afspraak komen na een week en word ik steeds onbeschofter te woord gestaan.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Hans De.korte
29-10-2019

Nette mensen en weten wat ze moeten doen...
Prima problemen opgelost!!!

Voldoende 3/5

Sterke punten
Professioneel!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Theo Van Groningen
29-10-2019

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja