Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1452 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1452 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Smit
16-11-2019

In februari een huur ketel aangeschaft bij Feenstra. Nadat deze geïnstalleerd was is deze niet ingeregeld. Nu het kouder word kregen we de woning niet warm dus heb gekeken naar de instellingen op de CV. Deze kun je echter niet zelf veranderen hier zit een blokkade op. Dus gebeld met Feenstra en kreeg gelijk te horen dat ik daar niet aan mocht komen en ze nu een monteur moesten sturen volledig op mijn kosten. ( Voorrijdkosten , uurloon, eventuele materiaalkosten etc. ) Aankomende februari laat ik de ketel weer verwijderen wat een aanvluiting . Voor mij nooit geen Feenstra meer.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anonymous
15-11-2019

Niet goed.... Anderhalve week zonder warm water gezeten.... 3x monteurs langsgeweest. En maar verkeerd of niks bestellen kwa onderdelen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Slopen, liegen en verkeerd doorgeven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Baffour
13-11-2019

Waardeloze service. Betaal goud geld voor een service contract, maar het blijkt niet mogelijk om een afspraak te maken met een monteur. Ik krijg al weken de toezegging dat ik zal worden teruggebeld en ondanks dat ik zelf inmiddels DAGELIJKS bel voor een afspraak, is dit nog steeds niet gelukt. 'Helaas kan ik u niet doorverbinden met de afdeling met wie u de afspraak kan maken', krijg ik te horen. De afspraak die wél werd gemaakt, werd door Feenstra niet nagekomen zonder af te bellen (daar blijf je dan een hele dag voor thuis).

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Logo heeft mooie kleuren. Nee sorry, werkelijk niets positiefs.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ormeling
11-11-2019

vriendelijke, correcte monteurs met verstand van zaken

Goed 4/5

Sterke punten
ik kan het niet vergelijken met anderen want ik ben al 45 jaar bij Feenstra

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rotterdammer
09-11-2019

Slecht produkt, waardeloze service, bedrog, nalatigheid, misleiding

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Monteur is aardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

SvD
09-11-2019

Wisselend. Als er geen spoed is, komt er een vriendelijke meneer onderhoud uitvoeren. Alles wordt goed uitgelegd.
Bij spoed in het weekend komen ze niet. Er is niet voldoende personeel om in het weekend storingsdienst te rijden. Je kan beter bellen met esnw.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Vriendelijk personeel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Lust
07-11-2019

Gebeld ivm een storing. Ze kunnen je niet helpen wanneer je geen onderhoudscontract hebt, ook al staat op de site vermeld van wel. Vreemde manier van communiceren ook door de telefoniste die aangaf dat ik dan maar weken met het probleem moet blijven zitten als ik geen onderhoudscontract wil.
Bij een kleiner plaatselijk bedrijf kon ik wel direct geholpen worden en overweeg ik nu wel een contract af te sluiten.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jacov Van Weerdenburg
05-11-2019

alles keurig geregeld

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
04-11-2019

Bijzonder slecht. Monteurs zijn op zich ok. Maar organisatie daarachter hopeloos. Niet flexibel in maken van afspraken. Wijzigingen in afspraken die niet doorgegeven worden.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-11-2019

Bij een eerdere afspraak vond de monteur de ruimte niet goed bereikbaar. en vertrok. (Begrip voor.)
Ruimte beter toegankelijk gemaakt, geen monteur geweest geen afmelding ontvangen. Niemand op t telefoonnr. aanwezig.
Ergens gaat het mis. Jammer.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee