Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

900 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,6/10
Goed | 900 beoordelingen
86% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-14
Heerhugowaard

Nieuwe cv-installatie snel en goed aangelegd. Offertetraject snel en effici├źnt afgehandeld.

Uitstekend 9,1/10
Dhr. Bebelaar
2020-01-14
Heerhugowaard

Snel en duidelijk

Uitstekend 9,2/10
Mevr. Teunissen
2020-01-13
Heerhugowaard

Het verzetten van de controle afspraak, door Feenstra heeft mij in gevaar gebracht.
Ondanks dat ik aangaf dat het niet goed voelde dat de afspraak van september naar januari werd gezet werd hier niets mee gedaan.
Alleen maar het antwoord het is erg druk.
Jammer is dat jullie wel een brief sturen dat de ketel 15 jaar is en er geen all in contract meer kan.

Goed 7,5/10
Anoniem
2020-01-08
Roosendaal

Feenstra komt bij ons als een betrouwbare firma over.Komt afspraken na en levert goed en net werk

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2020-01-07
Roosendaal

De monteur die op 7 januari kwam niet bekwaam om problemen op te lossen. De monteur was wel beleefd en "werkte netjes". Was zeer veel aan het bellen over de problemen.

Goed 8,4/10
Anoniem
2020-01-13
Roosendaal

Monteur was zeer klantgericht en werkte heel nauwkeurig, er was geen sprake van haastwerk, tot in details werd alles keurig geïnstalleerd. Monteur had duidelijk plezier in zijn werk !

Uitstekend 9,8/10
Dhr. Dijkstra
2020-01-17
Roosendaal

Alarminstallatie vakkundig door vriendelijke monteur geinstalleerd.
Na installatie test en duidelijke uitleg gegeven. Dikke pluim!

Uitstekend 9,2/10
Klant C. Van Rosmalen
2020-01-06
Duiven B2C

Ben tevreden over de dienstverlening

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-01-10
Heerhugowaard B2B

Klantenservice zeer matig tot slecht. Goed om hieraan te werken.

Voldoende 5,2/10
Klant M.j. Webeling
2020-01-14
Amsterdam B2C

prettig contact, komen afspraken na, keurige monteur
Feenstra houdt zich aan de gemaakte afspraken
ik ben zeer tevreden

Uitstekend 9,5/10