Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1279 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1279 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant A. Bastemeijer
2020-02-10
Capelle B2B

Zondagochtend 9 februari melden wij een defect aan onze geleasede ketel om 9.15 uur.
Tijdens dit gesprek wordt alles nagevraagd over het "mankement".
Wij krijgen dan ook te horen dat wij niet urgent zijn en de monteur de volgende dag tussen 12.30 en 16.30 langs komt voor reparatie.
Want zoals je begrijpt hebben wij met dit defect GEEN warm water en kunnen wij geen gebruik maken van douche etc.
Uiteindelijk na (helaas) meerdere keren telefonische contact te hebben gehad, verschijnt de monteur op maandagavond om 20.00 uur bij ons thuis.
Wij zijn zelfstandig ondernemers dus hebben de maandagmiddag onze klanten moeten verzetten naar een andere afspraak en dus inkomsten derving omdat wij ervan uitgaan dat de monteur volgens afspraak tussen 12.30-16.30 uur zou komen!
Echter om 20.00 uur komt de monteur welke ons (behalve nogmaals het probleem vast te stellen) niet verder kan helpen.
Een beetje vreemd omdat wij zondag al duidelijk hebben uitgelegd wat het probleem was.
Er wordt dus weer een nieuwe afspraak gemaakt voor reparatie. Dat betekent nog steeds geen warm water dus gebruik van sanitair etc.
Het betreft een geleasede ketel van Nefit waar ons bij het ondertekenen van het lease contract is verteld dat er binnen 24 uur service zou worden verleend. Mijns inziens vind ik dit GEEN service. Zoals eerder vermeld zijn ook wij zelfstandig ondernemers en wij gaan zo niet met onze klanten om.
Wanneer een afspraak, om wat voor reden dan ook, later plaats kan vinden is het toch een kleine moeite om iemand op de hoogte te stellen?
wanneer de klacht bekent is, is het toch een kleine moeite om gepast materiaal mee te nemen naar de klant?
Allemaal vragen waar wij geen antwoord op krijgen maar ondertussen wel 3 dagen zonder warm water zitten.
Service?????
Hopelijk komt de monteur vandaag wel om de reparatie uit te voeren zodat wij (eindelijk) weer warm water kunnen tappen.

Zeer slecht 2/10
Klant F.a.s. Bollinger
2020-02-10
Amsterdam B2C

!e monteur kan probleem niet oplossen, moeten 2 andere monteurs komen. Dag wachten, twee maal bellen, geen resultaat. Weet bellen, lang in de achte en de boodschap dat we nog 2 dagen moeten wachten, want er is geen monteur beschikbaar!! Slechte bereikbaarheid, slechte service, met recht mensen in de kou laten staan/zitten!!

Onvoldoende 3/10
Klant A.m. Van Der Bolt
2020-02-10
Venray B2C

De monteurs van u zijn vakmensen en leveren prima onderhoud uit.
De tijdsplanning laat te wensen over.
Afspraak was tussen 12.30 uur en 15.00 uur, de monteur kwam pas om15.25. Dit moet de volgende keer beter.

Goed 7,4/10
Klant R. Van Wessel
2020-02-10
Duiven B2C

Top meer woorden niet nodig.
Goede dienstverlening werkt snel, grondig en vakkundig. Top!!

Uitstekend 9,8/10
Klant M.a. Lopes Cardozo
2020-02-10
Heerhugowaard B2B

De monteurs van Feenstra zijn vriendelijk, beleefd, kundig en snel!
Maken geen rommel,ruimen altijd alles keurig op!
En ze komen altijd op de afgesproken tijd!
En bij spoed,zijn ze er zo!
Kortom... top!!

Uitstekend 10/10
Klant H. Van Der Sluis
2020-02-10
Drachten B2B

Ik ben al jaren klant bij Feenstra, de communicatie is altijd duidelijk en afspaken worden nagekomen!

Uitstekend 9,5/10
Anoniem
2020-02-11
Apeldoorn B2C

Nette snelle monteur

Uitstekend 9,4/10
Anoniem
2020-02-11
Capelle B2B

Ik heb al een tijdje een lekkage bij de ketel. Toen ik daar over belde is eerst een servicemonteur gekomen, maar die kan niks maken bleek. Dus die was voor niks gekomen. Terwijl ik had aangegeven dat er een monteur moest komen. Wel een factuur ontvangen uiteraard. Daarover een klacht ingediend een aantal weken geleden, maar helaas niks van gehoord.

Toen is er iemand gekomen voor reparatie. Ik moest daarvoor zelf achter de afspraak aan bellen (ik zou gebeld worden, maar niks gehoord). Inmiddels wat storingen gehad na deze reparatie. Gisteren weer iemand langs geweest en die heeft helaas niks kunnen maken. Sensor kapot wordt gezegd. Volgens mij is het gewoon vuil in de sensor, dat is vaker een probleem bij het type ketel. Zeker gezien de ketel het af en toe wel doet.

De klantenservice aan de lijn erg is vriendelijk en meestal ook goed. De monteurs zijn alleraardigst, maar ik heb niet het idee dat ze voldoende kundig zijn als het probleem niet standaard. Hierdoor gaat er veel tijd en energie verloren. En ik maar betalen......

Voldoende 5,9/10
Dhr. Van der Laan
2020-01-20
Amsterdam

Ik huur sinds kort een HR ketel.
Vele malen zuiniger dan dat oude beestje. Had ik natuurlijk veel eerder moeten doen.
Snel en goed geïnstalleerd. Kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend 8,9/10
Mevr. Perfors
2019-12-28
Amsterdam

Was de 2e geiser in ons pand,deze was niet de maat er moet dus een nieuwe deur komen.De rekening wordt naar het huisadres gestuurd maar moet naar de eigenaar tw.J.Perfors,
Bernhardlaan 104/1791XH Den Burg.
Dat is een keer fout gegaan ,is doorgegeven maar nog niet ontvangen.

Uitstekend 8,6/10