Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1279 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 1279 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant Mw. Pinas
2020-01-12
Drachten B2B

Mevr.Pinas

Gezin met drie minderjarige kinderen.
Op 12/01 had ik ineens geen warm water en de verwarming deed het ook niet. Na een vermoeide dag van weg geweest dit geconstateerd bij thuis komst. Contact opgenomen met Feenstra. Zeer tevreden over de gang van zaken. Vanaf het moment van telefonisch contact tot oplossen van het probleem. In een woord gezegd “ Chapeau”

Uitstekend 9,5/10
Klant N.m. Van De Ploeger Lee
2020-01-13
Amsterdam B2C

Feenstra doet netjes wat er is afgesproken.

Goed 7,3/10
Anoniem
2020-01-14
Amsterdam B2C

Het telefonisch contact met Feenstra verloopt altijd snel en ordelijk.
De monteurs zijn vriendelijk en vakkundig. Dit geeft een vertrouwd gevoel en bevestigt het belang van een service contract bij Feenstra.

Uitstekend 9,7/10
Anoniem
2020-01-14
Drachten B2B

Zeer tevreden!

Uitstekend 9,2/10
Anoniem
2019-12-23
Apeldoorn

Prima offerte, snelle actie en nette levering.

Uitstekend 9,7/10
Anoniem
2020-01-02
Capelle a/d Ijssel

Topservice, snel en deskundig

Uitstekend 9/10
Dhr. . Meijer
2020-01-06
Amsterdam

Vakkundige monteur , discreet en goede uitleg

Uitstekend 9,5/10
Mevr. Zonnenberg
2020-01-09
Heerhugowaard

Monteurs die cv kwamen plaatsen waren zeer goed, hebben mijn nare ervaringen met de planning (als je begin september een prijsofferte aanvraagt en er begin januari eindelijk een nieuwe cv wordt gemonteerd, dus 4 maanden wachttijd) van Feenstra weer herstelt.

Voldoende 6/10
Anoniem
2020-01-13
Tiel

ik beveel Feenstra aan bij nieuwe klanten voor al op de manier waar bij je klant vriendelijk ge holpen wordt
zo wel via de telefoon als het plaatsen van een nieuwe cv ketel het plaatsen wordt netjes afgeleverd
je wordt vriendelijk te woord ge staan

Uitstekend 9,9/10
Dhr. Mol
2020-01-13
Eindhoven

De CV ketel is keurig geplaatst. De monteur zou om 7.30 uur komen en stond precies op die tijd voor de deur. De klus was in 4 uur geklaard. Kortom zeer tevreden over de firma Feenstra. Nu even afwachten of we over de ATAG thermostaat hetzelfde kunnen zeggen.

Uitstekend 9,7/10