Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

128 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,3/10
Goed | 128 beoordelingen
83% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-29
Heerhugowaard B2C

Over het algemeen levert Feenstra prima service. De monteurs zijn kundig, vriendelijk en vlot. Het is wel lastig dat ze alleen telefonisch te bereiken zijn voor een onderhoudsafspraak en dan hang je vaak lang 'in de wacht'. Niet prettig onder kantooruren als je zelf ook aan het werk bent.

Goed 8,1/10
Klant M.a. Lopes Cardozo
2020-02-10
Heerhugowaard B2B

De monteurs van Feenstra zijn vriendelijk, beleefd, kundig en snel!
Maken geen rommel,ruimen altijd alles keurig op!
En ze komen altijd op de afgesproken tijd!
En bij spoed,zijn ze er zo!
Kortom... top!!

Uitstekend 10/10
Klant M. Marchand
2020-01-10
Heerhugowaard B2B

monteur was stil, als ik niet gevraagd had wat het probleem was, had hij niets gezegd.

Goed 7,9/10
Mevr. Zonnenberg
2020-01-09
Heerhugowaard

Monteurs die cv kwamen plaatsen waren zeer goed, hebben mijn nare ervaringen met de planning (als je begin september een prijsofferte aanvraagt en er begin januari eindelijk een nieuwe cv wordt gemonteerd, dus 4 maanden wachttijd) van Feenstra weer herstelt.

Voldoende 6/10
Dhr. Bakker
2020-01-14
Heerhugowaard

Er is keurig werk door de monteurs afgeleverd ,ben er zeer tevreden over????????

Uitstekend 8,6/10
Klant M.j. Brada-voulon
2020-01-20
Heerhugowaard B2B

Na 2 niet echt prettige ervaringen nu goed geholpen.
Wees zuinig op goed personeel !!!!

Goed 7,1/10
Anoniem
2020-01-20
Heerhugowaard B2B

Voor een monteur is het 10 min werk...maar om daar 45 min voor de schrijven vind ik niet ok! Zeker de reactie van de monteur op mijn feedback is niet ok! De storing is verder goed en zeer snel verholpen.

Mvgr

Goed 6,9/10
Anoniem
2020-01-14
Heerhugowaard

Nieuwe cv-installatie snel en goed aangelegd. Offertetraject snel en efficiƫnt afgehandeld.

Uitstekend 9,1/10
Dhr. Bebelaar
2020-01-14
Heerhugowaard

Snel en duidelijk

Uitstekend 9,2/10
Mevr. Teunissen
2020-01-13
Heerhugowaard

Het verzetten van de controle afspraak, door Feenstra heeft mij in gevaar gebracht.
Ondanks dat ik aangaf dat het niet goed voelde dat de afspraak van september naar januari werd gezet werd hier niets mee gedaan.
Alleen maar het antwoord het is erg druk.
Jammer is dat jullie wel een brief sturen dat de ketel 15 jaar is en er geen all in contract meer kan.

Goed 7,5/10