Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feedex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

36 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
Goed | 36 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant M.c. Van Schilt
2020-01-08
Tilburg B2C

Geen klachten prima geholpen

Uitstekend 9,9/10
Anoniem
2020-01-20
Tilburg B2B

telefonische bereikbaarheid zou sneller mogen of een service nummer aanbieden

Goed 7,4/10
Klant C.m. Buijs
2020-01-24
Tilburg B2C

We zijn heel goed geholpen. Als eerste dat we de afspraak zonder probleem konden verzetten en daarna dat de monteur gewoon die dag eerder kon komen. En de afspraak zelf is goed gegaan en hij heeft uitgelegd wat hij heeft gedaan!! Top!!!

Uitstekend 10/10
Anoniem
2020-01-29
Tilburg B2B

Fijn bedrijf vlotte afhandeling van reparatie deskundig gehandeld.

Goed 7,6/10
Klant F.j. Robben
2020-02-03
Tilburg B2C

Net personeel begripvol en geduldig. Klacht wordt goed opgelost

Uitstekend 8,7/10
Anoniem
2020-02-19
Tilburg B2B

De monteur was vriendelijk en goed in de uitleg van wat hij aantrof en welke reparatie nodig was.

Goed 7,6/10
Klant R.m.j. Sijben
2020-02-28
Tilburg B2B

Onze ketel lekt. Dit kan niet door de monteur gerepareerd worden. Via Feenstra wordt nu een afspraak gemaakt met Nefit. Ben erg benieuwd wanneer dat gaat gebeuren.

Voldoende 5,4/10
Klant F. Huvers
2020-03-02
Tilburg B2C

Onze storingsproblemen prima en snel verholpen.Nog fijne tips gekregen.Vriendelijk en goed geholpen.

Uitstekend 9,1/10
Klant R.a. Verhoog
2020-03-06
Tilburg B2C

heel vriendelijke monteur nam de tijd om ea uit te leggen

Uitstekend 9,6/10
Klant A. Wetemans
2020-03-04
Tilburg B2C

In januari 2018 kochten wij via Feenstra een nieuwe ATAG-cv-ketel.
Om in aanmerking te komen voor korting moesten we een direct ingaand service abonnement afsluiten (kosten Euro 44,10 per kwartaal).
Achteraf zijn we ons bewust geworden, dat de 'korting' volstrekt een sigaar uit eigen doos is.
Immers, de eerste 2 jaar was onderhoud niet nodig en volgens ATAG geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.
De eerste reguliere onderhoudsbeurt was dus gepland in januari 2010, maar op de ochtend dat deze werkzaamheden verricht zouden worden, werd de afspraak afgebeld 'wegens ziekte van de monteur'. Om een nieuwe datum telefonisch af te spreken ben ik meer dan 20 minuten aan het lijntje gehouden door een belcomputer ('er is nog 1 wachtende voor u'). Een nieuwe planning was niet eerder mogelijk dan begin maart, dus maar liefst 2 maanden later.
De onderhoudswerkzaamheden zijn inmiddels - naar ik aanneem - naar behoren uitgevoerd (we hadden / hebben nl. geen klachten over de werking van de cv-ketel).

We hebben spijt, dat we de ketel niet rechtstreeks bij ATAG hebben gekocht, inclusief ATAG service abonnement (eerste 2 jaar kosteloos).

Voldoende 6/10