Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
09-08-2019

Ik heb goede ervaringen, en heb geen klachten.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Niet van toepassing.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-08-2019

Prima

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Akkerman Van Brakel
02-08-2019

prima, service, aardige monteur, efficiënt werk. Alle lof!

Goed 4/5

Sterke punten
het betrof een onderhoudsbeurt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
31-07-2019

zeer slecht om de klantenservice te bereiken 30 min in de wacht gestaan

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Frans Van Eijck
26-07-2019

Onderhoudscontract is waardeloos bij Feenstra. Het opzeggen van onderhoudscontract is ook een drama.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Willy Veldpaus
17-07-2019

Vandaag nieuwe ketel geplaatst.
Ze waren netjes op tijd.
Het was een hele klus maar hebben alles netjes geplaatst en ook nog opgeruimd.
Vriendelijke monteurs maar het contact met de woningbouwvereniging en Feenstra moet beter ivm afsluiten water(gedeelde ruimte) en de toegang tot het dak.
Hier kon Feenstra niets aan doen. Maar is toch opgelost.
Dank je wel mannen!!
Jullie hebben de klus netjes en goed afgehandeld

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer kundige monteurs en zeer vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
12-07-2019

Kundig en goed .

Goed 4/5

Sterke punten
Goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anton Jacob Wiebenga
09-07-2019

het onderhoud is goed en correct uitgevoerd

Uitstekend 5/5

Sterke punten
keurig op tijd volgens afspraak

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Bokkelkamp J.L.
08-07-2019

Op zondag een probleem, kregen geen warmwater meer, zelfde middag nog geholpen, daarbij tevens de jaarlijkse servicebeurt gegeven.

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-07-2019

Wat er in verkoopgesprek is afgesproken komt niet overeen met wat de monteur ter uitvoering heeft meegekregen.
Bekijk de offerte dus goed na met wat mondeling is afgesproken.
Monteur had slechte bui. Zaken die hij verplaatst heeft zijn niet teruggeplaatst.
Puizooi is voortuin.
Katerig gevoel over het hele gebeuren. Spijt dat ik Feenstra de opdacht heb gegeven.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee