Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
12-02-2019

Jarenlang goed geweest en nu willen ze ineens niet meer komen omdat het niet veilig zou zijn. Terwijl de eerste keuring prima was. Moeten nu eerst een groot plateau maken over onze trapopgang. Terwijl de vorige keren er geen monteur moeilijk over heeft gedaan. De monteur die hier vandaag geweest is hoeft hier niet weer te komen. Ben helemaal klaar met Feenstra. Zeer slechte service.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen idee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Henk Van Der Velde
12-02-2019

Jarenlang klant geweest van Feenstra. Ze doen het leuk online en op TV. Achter de schermen valt het tegen. De onderhoudsprijs voor CV is veel te hoog en zelfs bij relatief nieuwe ketels te vaak bijkomende kosten. Het verdienmodel lijkt meer op een tandartsverzekering: veel te duur en vaak niet nodig. Dan de wijze waarop je antwoord krijgt via de website om een offerte voor het onderhoud aaan de mechanische ventilatie: die is er niet. NUL respons, óók niet in de spambox. Bel je er achteraan, dan wordt het amateurisme verder uitvergroot (het voert te ver om dit allemaal neer te penne), maar als je dan na 6 weken (!) een medewerker aan de lijn krijgt om al een afspraak in te plannen.... Nee, we vroegen een offerte. Dan de onpersoonlijke (want automatisch gegenereerde) antwoorden op inhoudelijke mails: in ieder geval géén antwoord op de vraag en het verzoek. Dus mooie buitenkant, maar verder niet veel om het lijf dat Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Mevr Plak
11-02-2019

Wat een gek bedrijf verkopen honywel thermostaat en doet het niet zijn komen kijken maar niet naar de thermostaat maar in de kast even rommelen klep kapot laten zo de bedrading hangen maar dan zelf even kijken draad er in maar krijg wel een fijne rekening 110.50 euro en mevr de bruin is niet klant vriendelijk ook voor de thermostaat veelste veel betaald normaal 139.50 bij feenstra 239.69 euro antwoord van mevr de bruin dit is onze prijs ga lekker zo door op lichters

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ja ben lekker in de maling genomen mee de thermostaat

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ilse Verhagen
11-02-2019

Raar bedrijf. Voor een ketel van 10 jaar oud ouder komen ze 1x in de 2 jaar voor een onderhoudsbeurt. Voor een nieuwe ketel komen ze ieder jaar. Dit contract als je een nieuwe ketel wilt. Afgelopen weekend probleem met de ketel. Stoom kwam boven uit de ketel. Was oververhit. Ik moest de ketel maar resetten en maandag terugbellen. Dezelfde dag ergens anders e.v ketel kunnen kopen met garantie. Ketel stond op ontploffen en was levens gevaarlijk. Geen fijne ervaring.
Vorig jaar 3 dagen moeten wachten voor de monteur kon komen. Het was zo druk.
Ik raad het bedrijf niet aan!
Daarnaast hoort een oude ketel ieder jaar onderhoud te krijgen. Een nieuwe ketel niet.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
11-02-2019

Na een eindeloze rij van klachten/storingen over onze verwarminsketel , die nooit tot de gewenste oplossing leidde, is er afgelopen vrijdag na telefonisch contact van Nefit versus Feenstra eìndelijk een constructieve oplossing gekomen!
Ik heb gebeld met Feenstra vrijdag en kreeg Jeanne aan de lijn. Zij schrok toen ze onze lijst storingen zag in de computer .
Toen is zij er achteraan gegaan en heeft uitgezocht wat Nefit besproken zou hebben met Feenstra betreffende een oplossing. Heel snel kwam er een telefoontje van Jeanne terug dat we die zelfde dag nog teruggebeld zouden worden wat er besloten zou worden..... de uiteindelijk verlossende woorden kwamen toen, na één bak ellende, dat we een nieuwe ketel zouden krijgen!! Hoera en Jeanne nogmaals bedankt voor je voor je vriendelijke en snelle acties!!

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Eigenlijk niet, sorry, er zijn "tig"monteurs geweest in de afgelopen tijd, ook nog met een Nefit monteur en men bleef het probleem maar oplossen terwijl de storingen even later gewoon weer doorgingen. Het is/was dan ook wel een ongrijpbaar fenomeen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
07-02-2019

Verschrikkelijke service! Geen verwarming in huis, moest een onderdeel besteld worden. Dat duurde een week!! Met temperaturen onder 0. Na een week komt de monteur met het onderdeel. Blijkt niet te werken. Hij vertrekt weer en na installatie van dat onderdeel wat niet werkt, is de hele ketel kapot. En dan krijg je een grote mond van de helpdesk medewerkster.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
06-02-2019

Moeilijk verwarmingsprobleem na 4 jaar met ander bedrijf opgelost door hoofdmonteurFeenstra, top, lekker warm hier!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Onconvenrioneel gehandeld!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
06-02-2019

Zeer deskunding en ervaren!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
05-02-2019

Prima!

Goed 4/5

Sterke punten
Klantgerichtheid

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Melany
04-02-2019

Jaaren lang allerlei problemen met deze bedrijf. Mijn keuken was geslopen door verandering van katel 3 jaar terug. Nu de brief ontvangen voor een afspraak voor onderhoud, inspectie of installatie van uw cv-ketel. De bevestigingen deed ik door kaartje te verzenden. Op de dag van afspraak bel ik nog met 088 8455 000 op 04-02-2019 om 13 :44h gesproken met Jolanda (achternaar mog ik niet hebben vanwege de nieuwe privacy wet ?!) Hoor ik dat het afspraak is geanuleerd door dat ze geen kaartje hadden onvangen. De nieuwe afspraak is mogelijk pas na 2 maanden - om 25 maart.
Ongelovelijk dat zo een bedrijf nog kan werkzaam zijn. Allemaal dankzijn het monopole system dat we opgesloten zit.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Feenestra huurt werkers op marktplats, alles is gok bij hun.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee