Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1429 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1429 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
14-06-2016

Goed

Goed 4/5

Sterke punten
Vriendelijke monteur!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Goede service.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Vriendelijke monteur.
We hadden ons verslapen en de bel niet gehoord. IJlings opgebeld, het bleek dat de monteur nog in de buurt was en hij kwam alsnog. Als dat geen service is!
Ik ga ervan uit dat hij zijn werk goed heeft gedaan hij komt hier al jaren. Heeft als service de installatie bijgevuld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Kitty Benschop
14-06-2016

Onbetrouwbaar

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
1e keer, een dag van te voren afgebeld door Feenstra. Tweede afspraak zijn ze niet gekomen, monteur ziek en geen tijd gehad om te bellen, terwijl ik heel de middag zit te wachten, en mijn dag hier op afstem. Derde afspraak 1 uur te vroeg???? Gelukkig was mijn zoon thuis. Nadat de monteur was vertrokken en ik boven in de badkamer kom, tref ik overal zwarte vieze troep aan op mijn wastafel en in de wc.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee

Anoniem
14-06-2016

Prima

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Groen
14-06-2016

hoe zo een titel ??

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Heb al jaren goede ervaringen met de monteurs, al voor dat het Feenstra werd

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

CV onderhoud

Uitstekend 5/5

Sterke punten
hoffelijk en volgesn afspraak

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Prima in onderhoud

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Anoniem
14-06-2016

Redelijk tevreden, zie opmerking.

Voldoende 3/5

Sterke punten
Tot op heden ben ik tevreden. Maar was wel uit het onderhoudsschema geschreven, moest zelf bellen voor onderhoud. Beetje minder vertrouwen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Veldhuis
14-06-2016

prima werk gedaan

Goed 4/5

Sterke punten
snel geholpen na telefonisch contact

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

H Te Winkel
14-06-2016

Goed

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja