Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1450 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1450 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
A.Keehnen
15-10-2019

Goede,adequate service.Zeer snel geholpen bij storing CV.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

L. Den Boer
11-10-2019

Voordeel van de twijfel gegeven ondanks slechte reviews. Vandaag van 12:30 tot 17:00 gewacht op monteur voor eenmalig onderhoud. Niemand komen opdagen, geen belletje niets. Klantenservice tot 16:30 bereikbaar. Al met al waardeloos dus..

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Brockbernd/Vendrig
11-10-2019

Onze ketel verwarmde niet meer. Na inspectie van de ketel kwamen we in overleg met de monteur dat aanschaf van een nieuwe ketel een goed idee zou zijn. Hiervoor werd ter plekke actie ondernomen en die dag hadden we een afspraak om de ketel op vrijdag anderhalve week later te plaatsen. Vandaag is het vrijdag en er is net afgebeld omdat de monteur ziek is? Heeft dit grote bedrijf maar 1 monteur in dienst? Ik verwacht van Feenstra dat zij het op die dag voor me oplossen. Ten slotte zit je al een tijdje in de kou. Er zit nu weer een weekend aan. Dinsdag kon de ketel pas opnieuw worden ingepland.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
ik wacht het even af

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
10-10-2019

Prima. Er was nog een klein rustpuntje van het standaard onderhoud en dat hebben ze super snel opgelost.

Goed 4/5

Sterke punten
Snel en klantvriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-10-2019

Opzeggen van contract na overleiden kan alleen via post. Niet via email, website of telefoon. Serieus? Dat is toch niet meer van deze tijd.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-10-2019

Wat een ongelofelijke domme honden bij de klantenservice administratie van verwarming. Heb ik hiervoor meer dan 20 minuten in de wachtrij gestaan? Echt verschrikkelijk hoe hier met klanten wordt omgegaan.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
09-10-2019

Afspraken lopen uit zonder verder bericht. Wachttijden bij telefonisch contact zijn zomaar 10-15 minuten. Slechte service dus. Wel aardige monteur.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Rob
07-10-2019

Telefonisch niet te bereiken. 3 maal een half uur in de wacht en elke keer wordt verbinding verbroken.
Is een K**T bedrijf

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Arthur
07-10-2019

Wat een ramp om contact te krijgen. Je ontvangt zeer ouderwets een brief met een door Feenstra vastgestelde afspraak, of je nu kunt of niet. De afspraak is alleen te verzetten door te bellen. Maar ja, dan krijg je een bandje van minimaal 10 minuten dat alle medewerkers in gesprek zijn, dan gaat uiteindelijk de telefoon over en .....krijg je weer een ander bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn. Na 15 minuten hang je maar op en probeer je het op een ander tijdstip weer, waarna het weer 15 minuten duurt. Ik was toch al van plan te stoppen met dat onderhoudscontract, maar dat ga ik nu zeker doen

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
NEE

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

M. Koman
07-10-2019

Ik heb al 10 jaar lang een All-In onderhoudscontract bij Feenstra. Altijd trouw onderhoud aan de ketel gedaan, nooit problemen gehad met de ketel. Vrijdag 4 oktober was het weer tijd voor het onderhoud, wat netjes is uitgevoerd door Feenstra. De dag erna (zaterdag 5 oktober) kregen we echter problemen met de ketel, doordat deze elke keer in storing sloeg. Gasaanvoer problemen werd mij verteld. Dus een afspraak maken om dit te laten verhelpen. Met de medewerker van Feenstra besproken dat er een monteur voor 5 uur in de middag langs zal komen, om het probleem te verhelpen. Om 5 uur was er nog niemand langs geweest. Dus maar weer bellen. Van een andere medewerker van Feenstra kreeg ik te horen dat het helemaal niet mogelijk is dat er is gezegd dat er iemand voor 5 uur langs zal komen, het kan wel tot 9 uur in de avond duren voordat er een monteur langs komt. Dus weer wachten, om vervolgens om half 9 's avonds gebeld te worden door Feenstra dat er helemaal niemand meer langs komt, en dat de afspraak wordt verplaatst naar zondag 6 oktober. Daar betaal je dan 160 euro per jaar voor, voor die ene keer dat er echt iets met de ketel aan de hand is, om vervolgens aan het lijntje gehouden te worden de hele dag, en uiteindelijk wordt afgebeld dat er niemand meer langs komt.
Ik snap dat storingen lastig in te plannen zijn voor bedrijven. Heb ik ook alle begrip voor. Maar vertel gewoon eerlijk wat er mogelijk is. Dus dat het ontzettend druk is m.b.t. storingen, en dat het op de betreffende dag niet gaat lukken om langs te komen. Dan heb ik er respect voor. Maar niet voor wat er nu gebeurt is. Ik zit de hele dag te wachten, om uiteindelijk in de avond gebeld te worden dat de afspraak helemaal niet doorgaat.
Bij deze review wordt gevraagd of ik Feenstra aanbeveel. Qua onderhoud aan de ketel wordt altijd alles keurig netjes geregeld. Monteur is altijd netjes optijd, afspraak maken gaat altijd goed. Dus voor het onderhoud heb ik geen klachten.
Je moet blijkbaar alleen geen storingen hebben, want dan wordt je aan het lijntje gehouden. Service vind ik een belangrijk onderdeel van een onderhoudscontract, ook omdat je daar flink voor betaald. Dus wat dat betreft beveel ik Feenstra niet aan bij anderen. Daarin kan Feenstra nog veel leren.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd, geen klachten over.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee