Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Rinkel
04-07-2019

Slecht bedrijf, sluit geen onderhoudscontract af.
Wij hebben een contract waarbij elke 2 jaar de cv ketel een onderhoudsbeurt hoort te krijgen.
Het is Feenstra in de afgelopen 6 jaar nog nooit gelukt om netjes hun afspraak na te komen.
Of de afspraak wordt vanuit Feenstra afgezegd of de monteur komt gewoon niet opdagen.
Kost je vrije dagen en telefoon gesprekjen en frustratie maar vooral je betaald netjes voor je contract maar krijgt niet de service.
Vandaag , na 2 afzegging van Feenstra is weer de monteur niet opkomen dagen.
Als je dan belt krijg je dood leuk te horen dat Feenstra de afspraak uit de planning heeft gehaald zonder reden of contact naar mij toe.
Kost je dus weer een vrije dag.

Contract is gelukkig afgelopen.
Begin er dus niet aan, je betaald als clïent netjes voor niks.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Afspraken niet na komen en klanten oplichten

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bb_noordwijk
04-07-2019

top; ik ben erg tevreden over de monteur

Goed 4/5

Sterke punten
hij legde goed uit en gaf nuttige adviezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
04-07-2019

Ze kwamen hier een paar pijpen van de afvoer vervangen, en omdat ze dit bij iedereen tegelijke tijd deden moesten de deuren van de schuren en apartementen open blijven staan van half 8 tot half 4. Opzich was dat niet het ergste maar wat ik nou zo vervelend vond is alle troep die ze ander laten.

In de schuur lagen allemaal blikjes en schroeven afval. Wat mij ook nog opviel is dat ineene mijn zak appels een groot deel leeg was. Vind het heus niet erg als de mannen een appeltje wouden, maar het zou een stuk meer beleefd zijn als het volgende keer gevraagd wordt.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-07-2019

Heel goed.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Goede service en bereikbaarheid. men houdt zich aan afspraken/ tijden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Gz
01-07-2019

zeer slecht service bij klantenservice, beëindigen van een contract is helemaal drama in januari opgezegd en per post opgestuurd geen eindafrekening ontvangen maar de maandelijkse incasso's blijven doorlopen, dit verhaal loopt nu nog

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
rekeningen versturen kunnen ze goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
01-07-2019

Heb een huis gekocht met een cv-ketel die gehuurd en altijd onderhouden is door Feenstra.
Tijd voor onderhoud dus bellen.
Echter als ik bij hun een onderhoudscontract wil afsluiten voor die zelfde ketel krijg ik de deksel op mijn neus.
Te veel dit en te veel dat!
Mooie reclame met loze beloftes. Wat een aanfluiting!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ik denk het dus niet!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ben De Wit
30-06-2019

Het zijn prutsers. Al 4 dagen zitten meer dan 100 bewoners zonder warm water omdat de monteurs onbekwaam en onbeschoft zijn. Eerder hadden ze overstromingen in woningen veroorzaakt, doordat ze nieuw aangelegde installaties niet goed hadden vastgekoppeld. Ze hebben geen idee, dat ze met mensen te maken hebben. Ik nomineer ze voor het allerslechtste bedrijf van Nederland.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-06-2019

Uitstekende snelle service: toen de CV het niet meer deed, werd al snel beoordeeld, dat een kapot onderdeel vervangen moest worden en dit werd nog dezelfde dag uitgevoerd.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service. Snelheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-06-2019

prima

Goed 4/5

Sterke punten
prettige ervaren monteurs

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
27-06-2019

Na afkeur van onze CV hadden we afspraak gemaakt voor het plaatsen van een nieuwe ketel. Op de afgesproken dag kwam een monteur langs die als opdracht had om "de CV ketel aan te zetten". Dat vonden wij opvallend gezien deze afgekeurd was (op dinsdag) en bovendien waren we zwaar teleurgesteld gezien het vrijdag was en iemand pas na het weekend langs zou kunnen komen. Daarna kregen we een telefoon van Feenstra waarin aangegeven was dat ze toch iemand bereid hebben gevonden om de ketel op zaterdag ochtend bij ons te komen plaatsen, Deze monteur was super professioneel en heel netjes. Dus eind goed al goed we waren uiteindelijk heel blij.

Goed 4/5

Sterke punten
Meedenken met de klant en er toch voor zorgen dat ongemak zo veel mogelijk beperkt wordt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja