Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1450 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1450 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
06-10-2019

nieuwe ketel laten installeren doorFeenstra eind 2015. In 2016 meerdere problemen, telkens dagen vrij nemen om op monteur te zitten wachten die vervolgens soms pas 's avonds komt. Geen enkele indicatie van wanneer monteur verwacht kan worden. Vervolgens in zowel 2017 als 2018 moest de driewegklepmotor vervangen worden. Wederom geen enkele souplesse in het plannen van een afspraak. Onbeschofte telefoniste die doe of het mijn fout is. Verzoek contact op te nemen met leverancier (ATAG) voor vervanging misbaksel laat bijna 2 maanden op reactie wachten. Daarna op onszelf afgewimpeld. Nu 2019 en driewegklep weer stuk. Probeer feenstra te bellen en al een kwartier in de wacht. Wat een ontzettend slechte service.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen sterke punten ontdekt. Monteurs wel vriendelijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
03-10-2019

Waardeloos bedrijf. Reageren niet op terugbelverzoeken, boeken afspraken bij monteurs verkeerd in, komen niet opdagen, krijgen storingen niet verholpen, veel monteurs zonder volledige deskundigheid, onderdelen niet op voorraad, jagen de klant op onnodige kosten door verkeerde inschattingen, ..

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
02-10-2019

Waardeloos bedrijf met het doel om zoveel mogelijk te installeren en zo min mogelijk te controleren / onderhouden. Ik heb een jaar voor dit bedrijf gewerkt en heb ook ervaring met hun monteurs bij mij thuis waar de nieuwe afsluiter die ze geplaatst hebben NOG STEEDS lekt.

De klacht afhandeling van het bedrijf is er in de basis voor om NIKS uit te keren en pas als de klant moeilijk gaat doen, second opinions gaat vragen en gaat dreigen is er mogelijk iets van een vergoeding mogelijk. Tevens heeft het bedrijf een grote schare aan homofobe monteurs in dienst en schroomt er niet voor om homoseksueel personeel te onstlaan voor hun prive activiteiten.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geld verdienen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
01-10-2019

Om een afspraak te maken voor een monteur, net 20 minuten aan de lijn gehangen. Daarna werd je gewoon even spontaan in de wacht gezet. Allemaal sorry. De monteur is 2 keer geweest voor de zelfde storing, vragen ze naar de storing en gaan het geheel storingsprocedure weer herhalen. Code e13 bestaat niet meneer ( Vaillant VHR). Helaas de vorig keer nog wel. Je vraagt je af...... Uit eindelijk wordt er een afspraak gemaakt, ze kunnen niet aangeven, op welk moment ze van de dag de monteur gaat komen. Kan alleen "gereserveerd" voor een hele dagdeel. Ik ben toch ook gewoon aan het werk. Hele dag vrij nemen???

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
29-09-2019

Bereikbaarheid en service goed maar enige twijfel aan de deskundigheid van de monteur die de storing van CV niet in een keer kon verhelpen en dacht dat de printplaat kapot was terwijl dat bij een tweede bezoek niet het geval bleek te zijn en het de ontstekingselektrode betrof die vervangen moest worden waardoor ik twee dagen zonder verwarming en CV zat.
De printplaat had de monteur de eerste keer ook niet bij zich. Anders had hij hem er misschien ingezet terwijl dat achteraf niet nodig was.

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
N.V.T.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

R Wolfs
27-09-2019

Nemen geen nieuwe klanten aan! laten je dus letterlijk en figuurlijk in de kou staan

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
26-09-2019

Secuur werkend, vakkundig en prettig in de omgang

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Rudy Van Eijk
25-09-2019

Na verhuizing in mei j.l. afspraak gemaakt voor nazien en onderhoud contract voor verwarming. Zitten wachten, niemand kwam. Bleek een juffrouw de afspraak te hebben geannuleerd omdat ik de afspraak niet per mail had bevestigd. toch hadden wij heel duidelijk afgesproken. Nu vandaag weer geprobeerd een afspraak te maken. Een ongeïnteresseerde jongeman zei dat ik dat op de site moest doen. Al met al heb ik genoeg van de firma Feenstra en zal de zaken met een lokale installateur gaan regelen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
in verleden wel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-09-2019

Offerte aangevraagd voor een nieuwe ketel. Foto’s ingestuurd , zelfs aangevinkt dat ik 2 jaar service wou. Offerte zou ergens die week komen. Niks ontvangen. Gebeld. Zou eraan komen. Week later een mail gestuurd. Geen reactie. Paar dagen later nog maar een mail. Week later nog geen reactie. Ongelofelijk slecht dit. Inmiddels bij andere “echte” installateur gekocht. Gewoon een zooitje bij Feenstra.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
24-09-2019

Slecht. Zetten een verkeerde afvoerpijp op de kachel. In juli 2019 geconstateerd. 24 september 2019 zouden ze komen om te vervangen. Monteur is ziek helaas hebben ze geen monteurs. Komen nu 11 oktober 2019.
En dit allemaal na dat wij ook al koolmonoxide in huis hebben gehad door verkeerde installatie afvoerpijp.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee