Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
P. Willems
02-05-2019

Vandaag gebeld voor een nieuwe cv combi ketel. Na het maken van een offerte mag je 3 a 4 weken wachten. Belachelijk kan mijn geld overal kwijt.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ton Treur
28-04-2019

Boefjes! Andere term weet ik effies niet. Ik had een geschiil met Feenstra... Sturen ze incassobureau Intrum.op me af. Na wat berichtjes heen en weer staken zij de acties: geen poot om op te staan. En dan per gisteren mij een tweede.incassobureau Flanderijn op mijn dak sturen.... Ik zie acties met vertrouwen tegemoet. Ik zal hier de vervolgstappen beschrijven.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-04-2019

Snel, en kundig

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
26-04-2019

positief, kundig, goede communicatie, stiptheid

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
25-04-2019

Prima

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Daphne
24-04-2019

Absoluut niet klantvriendelijk. Willen alleen nieuwe ketels in onderhoud nemen en een oude willen ze best repareren (tegen hoge kosten) om vervolgens je alsnog af te wijzen voor onderhoud.
Na twee vervelende ervaringen bij Feenstra waarbij we nodeloos op kosten zijn gejaagd geprobeerd het via klachtenkompas op te lossen. Daar wordt je vervolgens simpelweg van liegen beschuldigd door het bedrijf terwijl er meerdere partijen zijn die het verhaal zoals ik heb gedaan kunnen bevestigen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Linda
17-04-2019

Gisteren kwamen 2 heren een nieuwe ketel plaatsen! De ene stelt zich voor en verdwijnt naar boven. De andere collega verbouwt mijn wasmand gooit mijn pullen in de badkamer aan de kant. En vindt het nodig om daar de ketel leeg te laten lopen. Hadden ze het gevraag had ik de ketel in de keuken leeg kunnen laten lopen zonder dat ze mijn badkamer moesten verbouwen. Ik vraag aan die collega hoe lang het ongeveer gaat duren. Let op de tijd was toen 10.45 uur. De werkzaamheden zouden zeker wel tot 14.30 uur duren. En zo beginnen de heren, om 12.15 ongeveer voegen er 2 collega's bij het stel wat al boven zat! Het gesprek gaat onder andere over ketels (waarop ik denk sneu het plaatsen lukt hier waarschijnlijk niet) hun domme collega Wiebe, homo's, strand, lingerie setjes, en auto's.
Niet weten dat ze ongevraagd gezellig met ze vieren mijn boven etage gebruiken om te lunchen! Om ongeveer 14.15 staat een dame aan de deur voor het ophalen van de oude ketel en vraagt voor de heren van Feenstra. De heren zijn plotseling dood stil alsof ze er niet zijn. Waarop ik hun aan kijk en zeg ze vraagt niet om mij heren. Snel ruimen ze hun brood en thermoskan op en lopen naar beneden. de dame wil weten of ze ook nog een ketel moeten ophalen op een andere adres! Ze vraag het fatsoenlijk waarop de onbeschofte boeren zeggen zoek het maar uit! Alle 4 de heren lopen gelijk naar hun busjes om hun broodbakjes thermosflessen op te ruimen. 1 komt er terug kijk zo doe je de verwarming hoger en lager. Daag en vertrekken.
Ik ga naar boven om te kijken. Laten ze me toch een rommel achter! Bladeren plassen water, boor afval, electrische tijds draden enzv. Moeilijk om te vragen voor een oude handdoek en eventueel een teil voor het water. Jammer dat deze onbeschofte heren. Ook niet de boel netjes achter laten. En dan nog ruim een uur lunchen. Moet toch een geweldige baas zijn voor zijn personeel!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Je mag alles zelf schoon maken als de beesten geweest zijn!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
13-04-2019

Feenstra zou oa ons naast onderhoud halfjaarlijks filters sturen voor de warmte terugwin unit. Voor het contract betalen we veel geld. Echter feenstra laat het na om ons die te sturen. Na attenderen na een jaar wordt er niet adequaat gereageerd. Als er dan filters gestuurd worden sturen ze ook nog eens de verkeerde. Heel slecht en geen service

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Gijs
09-04-2019

Erg slecht. Meerdere malen wordt onderhoudsbeurt afgezegd ,dag vooraf met een of andere smoes. We zouden tot 3 keer toe afspraak niet hebben bevestigd terwijl we dit wel hebben gedaan en ook bevestigd hebben gekregen door Feenstra zelf. We betalen dus al maanden maar geen onderhoud. Reactie op mail ook slecht. Lijkt ons dat er een gebrek is aan personeel en dat op deze manier wordt geprobeerd dit te maskeren. Echt zeer ontevreden. Ons advies: begin er niet aan. Ze zijn te groot geworden en hebben duidelijk problemen om het te managen. Wij zeggen ons contract op.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Post
09-04-2019

Feenstra gaf aan dat ze bij het uitbrengen van de offerte eerst even wilden kijken. Prima. Nadat huis is afgezeken door monteur en niks mogelijk was volgens de monteur kwam hij met een idee waarbij we zelf een flink gat in de muur moeten maken van gang naar keuken en de gang erg lelijk zou worden bezaaid met buizen . Na onderzoek blijkt dat dit niet eens zou werken ook. Mooie is, dat nadat ik als klant niet serieus ben genomen en niet netjes behandeld ben, we hiervoor ook nog €50 euro aan voorrijkosten moeten betalen. Dit is niet vooraf gecommuniceerd ... en er wordt niet op ons bericht gereageerd als we hier vragen over stellen. Eerste herinnering tot betalen natuurlijk wel ontvangen. Érg jammer dit.. betalen voor afzeiken huis en een advies wat compleet verkeerd zou zijn uitgepakt. Shame

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee