Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1450 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1450 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Jo Gronenschild
23-08-2019

Wij zijn zeer ingenomen met de onderhoudsmonteur Dennis Porcher . Hij is reeds een paar keer bij ons geweest.
Hij is zeer klantvriendelijk, goed gehumeurd en betrouwbaar. Hij bezit de juiste vakkennis en adviseerde ons op een zeer betrouwbare manier. Tevens geeft hij ook een goede beoordeling over zijn werkgever.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Jan Wijnsma
22-08-2019

Ben al 49 jaar klant van Feenstra en nog steeds tevreden.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Service is perfect

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Wim Meuzelaar
19-08-2019

Goed bereikbaar op zondag. Goede vragen over de storing, goede afspraak dat monteur langs komt..

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Beleefd en doortastend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
13-08-2019

Vriendelijke en deskundige monteur

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Alle werkt perfect

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
09-08-2019

Ik heb goede ervaringen, en heb geen klachten.

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Niet van toepassing.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
07-08-2019

Prima

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Akkerman Van Brakel
02-08-2019

prima, service, aardige monteur, efficiënt werk. Alle lof!

Goed 4/5

Sterke punten
het betrof een onderhoudsbeurt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
31-07-2019

zeer slecht om de klantenservice te bereiken 30 min in de wacht gestaan

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Frans Van Eijck
26-07-2019

Onderhoudscontract is waardeloos bij Feenstra. Het opzeggen van onderhoudscontract is ook een drama.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Willy Veldpaus
17-07-2019

Vandaag nieuwe ketel geplaatst.
Ze waren netjes op tijd.
Het was een hele klus maar hebben alles netjes geplaatst en ook nog opgeruimd.
Vriendelijke monteurs maar het contact met de woningbouwvereniging en Feenstra moet beter ivm afsluiten water(gedeelde ruimte) en de toegang tot het dak.
Hier kon Feenstra niets aan doen. Maar is toch opgelost.
Dank je wel mannen!!
Jullie hebben de klus netjes en goed afgehandeld

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Zeer kundige monteurs en zeer vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja