Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Charl De Winter
29-03-2019

Voor de tweede keer heeft het bedrijf de afspraak heel kort van tevoren afgezegd en de datum verschoven twee maanden later. Het bedrijf beroept zich op de vele noodoproepen die zij hebben gehad en de vele zieken. Het is voor mij een groot vraagteken dat in de planning hiermee geen rekening is te houden en men zich genoodzaakt ziet minder dan een uur van tevoren de afspraak te verzetten.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Backx
29-03-2019

Prima. Afspraak goed geregeld. Alleen op een mail die ik na en naar aanleiding van het bezoek stuurde heb ik nog geen reactie gekregen.

Voldoende 3/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Merijn Smit
27-03-2019

Al eerder een negatieve review geschreven, omdat de onderhoudsafspraak meerdere maken achter elkaar werd afgezegd. Met veel excuses werd er toen gezegd dat het erbij genoteerd zou worden, zodat het deze keer niet zou gebeuren. Wat denk je? Natuurlijk wordt de afspraak weer afgezegd op de ochtend zelf, als ik al thuis ben gebleven van werk. Natuurlijk mag ik zelf gaan bellen voor een nieuwe afspraak, waarbij ik 20 minuten in de wacht sta. Waardeloos bedrijf.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jacqueline Choufoer
26-03-2019

zeer slechte ervaring. Monteur van Feenstra komt op maandag voor onderhoud van prima werkende CV ketel en direct daarna is deze kapot. Monteur van Feenstra weet vervolgens niet wat er aan de hand is en gaat onderdelen bestellen. Deze onderdelen blijken dan, als je zelf gaat navragen hoe lang het duurt, pas op vrijdag te worden bezorgd waardoor een gezin met twee kinderen van maandag tot vrijdag geen warm water en verwarming heeft zonder dat ook maar iets wordt gedaan aan een oplossing voor de tussentijd.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Roy Jacobs
26-03-2019

over de kennis en kunnen heb ik niets negatiefs te melden, echter over het inplannen van afspraken wel. Ze maken een afspraak en zonder tegenreactie is die bevestigd.Nu woon ik een half jaar niet meer op het adres, en ja ik ben het vergeten op te zeggen, maar zonder een belletje of iets in die geest komen ze dus langs en krijg je een factuur thuis gestuurd. Ik woon er niet meer... dus dan krijg je gelijk een factuur van het incassobureau. Aangezien ik ook verder helemaal geen telefoontje/email heb gekregen m.b.t. het niet thuis zijn. Natuurlijk is het opzeggen van een abonnement tot mijn verantwoordelijkheid, maar de passieve houding van Feenstra om mensen echt van dienst te zijn doet het vermoeden dat dit onderdeel is van hun verdienmodel. iedereen vergeet wel eens iets en daar maken ze nu handig gebruik van. en nogmaals ja ik ben verantwoordelijk om het zelf op te zeggen. maar als ik al meerder malen niet thuis ben geweest dan kan je als bedrijf er misschien ook een belletje aan wagen.Nu dit schrijvende sta ik ook al 12 minuten als eerst wachtende in de rij. de klantenservice krijgt dus van mij ok een dikke onvoldoende. na 36 minuten en 26 seconde ben ik nog steeds de eerst wachtende. ik bel later wel terug, hopelijk mag ik dan wel opzeggen

Onvoldoende 2/5

Sterke punten
Nee geen uitzonderlijk sterke punten.
Onderhoud aan cv ketel is goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
23-03-2019

Wachtijden van meer dan een half uur als je beld. Bij ons kwam een adviseur dat echt een hork was. Om een ketel te installeren vroegen ze 400 euro! Terwijl het een huur optie was. Geen aanrader

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

André
20-03-2019

Hierbij melding van het onterecht afkeuren van CV installaties door Feenstra’s onderhoudsdienst.

Jarenlang, naar volle tevredenheid, het onderhoud van mijn Nefit HR43 CV ketel laten uitvoeren door een plaatselijk klein onderhoudsbedrijf. Helaas zijn de onderhoudsmonteurs overgestapt naar Feenstra. Uiteindelijk via Vereniging Eigen Huis ook overgestapt naar Feenstra voor het jaarlijks CV onderhoud.

De eerste reactie van de jonge monteur van Feenstra bij het zien van de CV was, “wat een oude CV” om mij binnen de kortste keren te melden dat hij de CV moest afkeuren, omdat deze koolmonoxide zou lekken. Na 22 jaar trouwe dienst klonk dit aannemelijk, ondanks dat er bij de ketel al jaren een CO meter geplaatst is, die nul CO emissie aangeeft. Ter plekke kon ik onmiddellijk een afspraak met Feenstra maken voor een offerte voor een nieuwe ketel.

Mijn argwaan werd enorm versterkt toen ik van mijn buurman exact hetzelfde verhaal hoorde, maar dan over een 14 jaar oude CV. Daarna op internet veel meer van dit soort ervaringen met Feenstra tegen gekomen.

Inmiddels twee kleine lokale bedrijven een tweede opinie gevraagd, waarbij beide geen spoor van CO konden meten. Inmiddels onderhoud laten plegen en mijn eigen CO meter nu binnen de afgesloten ketel geplaatst voor langdurige controle, maar nog steeds geen spoortje CO!

De schokkende conclusie is dat Feenstra de klant valse informatie verstrekt en bang maakt met CO lekkage om hen een nieuwe ketel aan te laten schaffen, inclusief peperduur onderhoudscontract.

Dit relaas over Feenstra’s dubieuze praktijken stuur ik naar Eigen Huis, Consumentenbond, Radar en websites die publiceren over dit soort consumenten zaken, in de hoop dat deze praktijk wordt beëindigd en er niet nog veel meer mensen de dupe worden. Nog wel in een tijd waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en de overheid zegt te willen overstappen op een circulaire maatschappij.

Van Vereniging Eigen Huis verwacht ik stopzetting van het promoten van Feenstra, na alle klachten over dit bedrijf op het internet.

Van Feenstra verwacht ik excuses en mijn ten onterechte in rekening gebrachte € 50 retour!

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
20-03-2019

Prettig bedrijf, betrouwbaar in het onderhoud van de CV-ketel. Gemakkelijk te bereiken, komen afspraken na, deskundig en klantgericht.

Uitstekend 5/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
19-03-2019

Een aantal keer één of meerdere monteurs van Feenstra over de vloer gehad de laatste tijd. Voor zowel het periodieke onderhoud, storing en het vervangen van de Cv-installatie.

Goed 4/5

Sterke punten
Vakkundige monteurs.
Duidelijke afspraken.
Op de afgesproken tijd aanwezig.
Netjes en geordend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Kempers
18-03-2019

Hebben een keukengeiser met huurcontract , in december 2018 nog nagekekenwas prima , zijn net terug avn vakantie van het weekend , vorige week heeft mn zoon monteur laten komen vanwege geluid brander en was niks aan de hand toen hij zei dat de koolmonixidemelder vaak afging , was de monteur helemaal in paniek per direct afkeur . Sinds zaterdag terug van vakantie zou geregeld worden door de monteur, maar niks geregeld worden alleen van kastje na de muur gestuurd nemen gen verantwoordelijkheid dit gaat ook na de onbudsman blijkt vanaf 2015 dat een open geiser al niet meer mag, maar elke keer goedgekeurd door feenstra nu zit ik met de ellende . Geiser is namelijk onze bron om te douchen en voor warmwater , hebben geen cv namelijk . Ze lossen niks op en ze hebben met levens gespeeld want nu blijkt de geiser mag daar niet eens hangen vlakbij een afzuigkap die de gassen terughaald door de zuiging de keuken weer in , totaal geen woorden voor !!

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
niks

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee