Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1450 beoordelingen door onze klanten

7,4/10
Goed | 1450 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Ed Buijs
17-05-2019

Waardeloos bedrijf. Gisteren om 19.30 uur gebeld met het servicebureau van Feenstra dat er geen warm water is in de douche. De monteur zou onderweg zijn. Hij moest vanuit Twello komen. Ik woon in Vianen. Dat is lekker dicht naast de deur. Om 21.30 uur nog maar eens gebeld met het servicebureau. Ze wisten niet waarom er de monteur er niet was en hij zou morgen wel komen. Even voor alle duidelijkheid. Ik woon in een een appartementencomplex waar 68 woningen zitten. Niemand heeft warm water in de douche, Vanochtend was er nog steeds geen warm water. Nu de woningbouw maar eens gebeld met de vraag hoe dat zit. En wat blijkt er was een onderdeel niet op voorraad. Ze waren er al mee bezig geweest maar konden het probleem gisteren niet oplossen. Ze hopen het vandaag op te lossen. Ik wil niet veel zeggen maar als je het onderhoud doet van een gebouw waar 68 woningen in zitten. Dan zorg je dat je 24/7 de beschikking hebt over reserve onderdelen. Tevens is het belachelijk dat een service monteur van Twello moet komen naar Vianen. Terwijl ze 700 bussen hebben rijden en volgens hun site is er altijd iemand in de buurt. Ik kan er niks anders van maken dat het ronduit schofterig is dat ze 68 woningen zonder warm water laten zitten in de douche. En onze woningbouw vereniging zit op het zelfde niveau als Feenstra. Wat een zooitje zeg zowel bij Feenstra als bij Lekstedewonen. Feenstra die je voorliegt en Lekstedewonen die het maar normaal vindt dat je nu voor de tweede dag niet kunt douchen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Je wordt netjes voorgelogen aan de telefoon. Daar zijn ze goed in.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Marilou
07-05-2019

Drama. Als nieuwe klant via Vereniging Eigen Huis afspraak gemaakt voor controle cv-ketel. De eerste mogelijkheid hiervoor was pas zes weken later (het was erg druk). Dit kan natuurlijk gebeuren, dus vonden wij het geen probleem om even te wachten. Op de dag van de afspraak wordt deze in de ochtend afgezegd i.v.m. een 'spoedklus'. De eerstvolgende mogelijkheid was weer zes weken later, er werd ons verzekerd dat deze afspraak niet last-minute zou worden afgezegd, omdat dan meer monteurs zouden zijn aangenomen. En jawel hoor, op de ochtend van de tweede afspraak werd deze weer afgezegd, weer omdat de monteur helaas naar een spoedklus moest en er niet genoeg monteurs aanwezig waren. Wij hebben nu al twee keer vrij van werk moeten nemen voor niets en hebben nog steeds onze cv-ketel niet onderhouden.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Ze staan je netjes te woord aan de telefoon, maar ze komen afspraken niet na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Bob Meijer
07-05-2019

Zeer slecht bedrijf, zowel deskundig als communicatief. De thermostaat is inmiddels een maand lang kapot.

In het kort: ze zijn drie keer langs geweest, ik ben twee keer beloofd dat er een snelle oplossing was, er is twee keer beloofd dat ik teruggebeld zou worden. heb zelf moeten bellen, zit nog steeds in de kou.

De eerste keer kwam er een monteur die het systeem niet kende, echter kon hij snel aanwezig zijn om mogelijk makkelijke issues op te lossen. De zekering was kapot, en hij heeft voor het geval een extra mee gegeven. Als dit niet zou werken zou de unit vervangen worden.
Twee dagen later waren beide andere zekeringen kapot. Ik heb weer gebeld en de monteur kon "nu" komen. Dit was dezelfde monteur. Ze bleken geen foto van het systeem te hebben, dus konden ze deze niet bestellen. Ook weer een pakje zekeringen gekregen als "vlohoudertje". Verder zou ik terug gebeld worden en zou het systeem vervangen worden.Ik heb een week later op dinsdag zelf maar gebeld. De melding was doorgestuurd naar de elektricien van mijn verhuurder. Moeten uitleggen dat het om een zekering in hun systeem ging, wat door de monteur zelf gemeld is. Weer een afspraak kunnen regelen vrijdag ochtend kon de monteur langs komen, de expert die het systeem kent(daar loopt er maar een van rond in het bedrijf). Die afspraak is samen te vatten tot, hij heeft een kabeltje aangeduwd en zekeringen achtergelaten. Twee uur later kon ik weer bellen, verwarming nog steeds kapot. Dit heeft ze EINDELIJK geleid tot de beslissing het systeem te vervangen. Alleen moet het nog besteld worden. Ik zit nu inmiddels ruim een week te wachten tot ik weer terug gebeld ga worden.... Ik heb weinig hoop dat dit voor de zomer is opgelost en mijn zekeringen rantsoen is inmiddels weer bijna op.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
05-05-2019

goed.

Goed 4/5

Sterke punten
we hebben niets aangeschaft; de monteur moest komen i.v.m. een storing

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

P. Willems
02-05-2019

Vandaag gebeld voor een nieuwe cv combi ketel. Na het maken van een offerte mag je 3 a 4 weken wachten. Belachelijk kan mijn geld overal kwijt.

Zeer slecht 1/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Ton Treur
28-04-2019

Boefjes! Andere term weet ik effies niet. Ik had een geschiil met Feenstra... Sturen ze incassobureau Intrum.op me af. Na wat berichtjes heen en weer staken zij de acties: geen poot om op te staan. En dan per gisteren mij een tweede.incassobureau Flanderijn op mijn dak sturen.... Ik zie acties met vertrouwen tegemoet. Ik zal hier de vervolgstappen beschrijven.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
28-04-2019

Snel, en kundig

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
26-04-2019

positief, kundig, goede communicatie, stiptheid

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
25-04-2019

Prima

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Daphne
24-04-2019

Absoluut niet klantvriendelijk. Willen alleen nieuwe ketels in onderhoud nemen en een oude willen ze best repareren (tegen hoge kosten) om vervolgens je alsnog af te wijzen voor onderhoud.
Na twee vervelende ervaringen bij Feenstra waarbij we nodeloos op kosten zijn gejaagd geprobeerd het via klachtenkompas op te lossen. Daar wordt je vervolgens simpelweg van liegen beschuldigd door het bedrijf terwijl er meerdere partijen zijn die het verhaal zoals ik heb gedaan kunnen bevestigen.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee