Menu

Reviews

Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via de Feedbackcompany vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

1406 beoordelingen door onze klanten

7,6/10
Goed | 1406 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Bart
07-03-2019

Op 11 februari heb ik een adviesaanvraag gedaan voor een elektrische boiler. Als reactie kreeg ik een mail met de vraag om foto's te leveren van de CV-ketel, de plaats waar deze staat en van de toe- en afvoer, vrij overbodig wanneer het gaat om een boiler. Na hierop te hebben gereageerd werd er gevraagd om foto's aan leveren van de plaats waar de boiler moet komen en van de meterkast. Na deze te hebben aangeleverd en nogmaals een mail te hebben gestuurd heb ik tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen, dit lijkt me toch niet echt klantvriendelijk.

Onacceptabel 0/5

Sterke punten
Geen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Huijbers
06-03-2019

Slecht, drie keer niets, houdt zich niet aan afspraak. Bij storing CV Feenstra gebeld, monteur zou komen tussen tijdstip van bellen 5 uur zelfde middag. Niemand gezien, weer bellen, monteur had wat vertraging....nu dag later, niets gehoord of gezien. Wat een service....NOT, nu lokale installateur gebeld want Feenstra laat je letterlijk en figuurlijk in de kou zitten.

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Merijn Smit
06-03-2019

Enkele keren achter elkaar is de onderhoudsafspraak afgezegd door Feenstra vanwege een hoog aantal noodsituaties/storing. Nu al meer dan een half jaar verder. Als onze ketel niet goedgekeurd is, krijgen wij een probleem met de opstal- en inboedelverzekering als er iets gebeurt. Dat moet Feenstra wel goed begrijpen!
Daarnaast hadden wij een afspraak tussen 8:00 en 10:00. Er werd na 10:00, tijdens bellen op ons eigen initiatief, aan de telefoon bevestigd dat de monteur verlaat was, maar hij zou nog wel komen. Vervolgens wordt er pas na 11:00 gebeld dat " de afspraak die tussen 10:00 en 12:30 gepland stond" niet door kan gaan. Wat een onzin! Wij kunnen niet zomaar hele ochtenden voor niets thuis blijven van werk. Reactie: "oh ja, heel vervelend."
Schandalig! Waarschijnlijk kunnen ze het zich veroorloven door de grote klandizie, maar het doet arrogant aan.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Duidelijke ervaring en duidelijk vakmensen in dienst, hoge kwaliteit van werken en materiaal.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
06-03-2019

Prima service

Goed 4/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Anoniem
28-02-2019

Woow waar moet ik beginnen ik kreeg gister voor de tweede keer een chagerijnige vrouw aan de lijn bij de klantenservice ze verbrak de verbinding terwijl ik nog wilde weten of ik een nieuwe afspraak kon maken. Zij gaf aan dat ik moest wachten tot ik een brief thuis krijg en dan terugbellen vervolgens heeft ze opgehangen. Het is niet de eerste keer dat ik zo slecht wordt geholpen. Ik snap het niet en dan wordt er nog wel een bandje afgespeeld dat het gesprek wordt opgenomen. Volgens mij wordt daar nooit iets mee gedaan. Echt een hele slechte klantenservice!

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Jurriaan
26-02-2019

Na meerdere malen in contact geweest te zijn over diverse zaken die betrekking hebben op de ketel die ik bij hun huur kan ik alleen maar zeggen dat het erg slecht is.
De vragen die je stelt worden nooit direct beantwoord, er zijn altijd ontwijkende antwoorden.
Ieder persoon die je spreekt heeft weer een eigen verhaal, er is nooit eenduidigheid, het hangt er net vanaf wie je spreekt.
De monteurs zijn (uitgezonderd een enkeling), eigenwijs en klantvriendelijk. Ze geven graag af op andere collega’s en op het bedrijf. Dat er iets niet lekker zit qua werkdruk of aansturing is wel duidelijk. Maar in plaats van slechte diensten te gaan verlenen of in een slachtoffer positie te blijven zitten moet je nieuw werk gaan zoeken. Ik raad dit dan ook iedere chagrijnige monteur aan.
Verder is de algemene ervaring bedroevend slecht, ik kan niemand, uit de grond van mijn hart, dit bedrijf aanbevelen.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Zeer slechte communicatie en zo niet een nog slechtere dienstverlening

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Anoniem
25-02-2019

Dramatische service. Geldkloppers zijn het.

Zeer slecht 1/5

Sterke punten
Nvt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Max Business (Top-Flow)
21-02-2019

Slechte ervaring! Door medewerker Edwin Hoenselaar (Feenstra Tiel) wordt bij ons een pomp voor een vloerverwarming verdeler besteld. Vervolgens sturen we een factuur en een herinnering naar zijn feenstra e-mailadres maar er wordt niet betaald. Gebeld met de administratie waar ze van niets weten. Edwin geprobeerd te bellen, maar dit lukt ook niet.

Waardeloos! je zal zo iemand aan het werk hebben.....

Onacceptabel 0/5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee

Van Den Berg
18-02-2019

Vandaag is onze cv ketel vervangen. Wat een topservice, geweldig????Wat een geduld, vakmanschap en zeer vriendelijke medewerkers. Dronten fam van den Berg

Uitstekend 5/5

Sterke punten
Vriendelijkheid, vakmanschap en respect!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Tanja
15-02-2019

Echt een top service! We kregen overdag de CV ineens niet meer aan, we belden en diezelfde avond kon er nog iemand langskomen. De man was zelfs eerder wat ons onwijs goed uitkwam, was snel, vriendelijk en kon onze vragen beantwoorden. Bedankt voor de goede service Jaap!

Uitstekend 5/5

Sterke punten
We hebben een service contract, en na de reparatie verwachtte ik toch nog kosten (je hebt wel vaker een addertje onder het gras bij dit soort dingen)maar dat werd inderdaad gedekt door ons contract. Precies zoals het hoort.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja