Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feeddex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

Toon filters
Filter op:

* verplichte velden

2867 beoordelingen door onze klanten

8.4/10

Goed | 2867 beoordelingen

84

84% van onze klanten beveelt ons aan

Anoniem

2021-06-08 Capelle B2C

Alleen betalen en niets gedaan!!!!

Onvoldoende
3.4/10

Categorie: Inspectie

Klant M. Geus

2021-06-08 Heerhugowaard B2C

De afspraak die ik gemaakt had was tussen 8 en 13.00. het werd uiteindelijk rond 4.00. Jammer dat het niet eerder kenbaar gemaakt werd. Nu moest ik bijna de hele dag thuis blijven. Er was van de kant van Feenstra een foutje gemaakt. Volgende keer beter

Goed
8.9/10

Categorie: Service bij storing

Klant P.k. Van Der Velde

2021-06-08 Drachten B2C

De monteur kwam op de afgesproken tijd, was beleefd en correct. Duidelijk in zijn uitleg over de gedane werkzaamheden.

Uitstekend
9.4/10

Categorie: APK-plus

Anoniem

2021-06-08 Enschede B2B

Deskundigheid en klantvriendelijkheid voor een betaalbare prijs.

Goed
8.4/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant J.b.c. Koeter

2021-06-08 Heerhugowaard B2C

zeer vriendelijk en vooral vakbekwaam uitgelegd wat er kapot was en waarom vervangen moest worden. geheel neutraal mij laten kiezen wat ik wel dan niet wil. Uitstekend

Uitstekend
9.7/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem

2021-06-08 Amsterdam B2C

We zijn tevreden

Goed
7.4/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem

2021-06-08 Amsterdam B2C

Uitstekende service!!

Goed
8.6/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant J.c.g. Wegman

2021-06-07 Capelle B2C

Prima monteur, vakkundig en beleefd.
Zou onze vaste monteur mogen worden.
Omar!

Uitstekend
9.3/10

Categorie: Inspectie

Anoniem

2021-06-07 Amsterdam B2C

alles prima verlopen

Goed
8.8/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant R.s.p. Melenhorst

2021-06-07 Duiven B2C

Contact met Storingsnummer duurt lang. Monteur heeft niets uitgelegd. Monteur heeft het probleem niet verholpen. Terugkom actie nodig waardoor ik nog eens een hele dag thuis moet blijven. Onplezierige ervaring (wat ik overigens niet gewend ben bij Feenstra).

Onvoldoende
3.9/10

Categorie: Service bij storing