Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feeddex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

Toon filters
Filter op:

* verplichte velden

2900 beoordelingen door onze klanten

8.4/10

Goed | 2900 beoordelingen

84

84% van onze klanten beveelt ons aan

Anoniem

2020-02-03 Amsterdam

Zeer ontevreden, nieuwe ketel (ATAG) die zo lek als een mandje en waarbij de fabrikant eraan te pas moet komen. Nee wordt geen nieuwe opgehangen, hij wordt gerepareerd (ding is nb vanaf fabriek niet goed!). Vervolgens wordt er weer een fout gemaakt, dien je als klant een klacht in en word je niet terug gebeld (was urgentie aangemaakt notabene) en nu weer afwachten tot monteur is geweest om wederom een check te doen waarom we enorm gedruppel in de afvoerpijp horen als de ketel draait. Alleen Gonnie van de klantenservice snapt hoe ze met klanten om moet gaan (dus vraag vooral naar haar als er wat is).

Onvoldoende
4.3/10

Categorie: Montage

Anoniem

2020-02-03 Tiel B2C

Dhr. Brons weet altijd alles goed op te lossen.

Goed
8.1/10

Categorie: Service bij storing

Klant R.j. De Jong

2020-02-03 Capelle B2B

Het is natuurlijk gemakkelijk om op tijd te komen, omdat bij afspraken de klant veelal enkele uren (4 uur) ter beschikking moet zijn.

Voldoende
6.4/10

Categorie: Service bij storing

Klant J.w. Fokkers

2020-02-03 Enschede B2C

De onderhouds monteur was uitstekend. Bij een melding van een storing zeer slecht, kon niet aangegeven worden wanneer een monteur kon komen dit is al eens eerder voorgevallen

Voldoende
6.1/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant E. Van Emst

2020-02-03 Apeldoorn B2C

De monteur heeft in mijn ogen en in vergelijking met andere monteurs in de voorgaande jaren het onderhoud matig tot slecht uitgevoerd, zo is bijvoorbeeld niet de hoeveelheid en temperatuur van het hete water van de badgeiser gecontroleerd en het schoon zuigen is gedaan zonder e.e.a. te demonteren. Voorts is er geen nieuwe sticker voor onderhoud op de badgeiser geplakt maar heeft de monteur op de sticker van de vorige keer de oude gegevens doorgestreept en de nieuwe gegevens getracht er op te zetten, het geheel is nu onleesbaar geworden.
Ik heb niet het idee dat de badgeiser voor 100 % onderhoud heeft gehad.

Onvoldoende
4.9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant P.c. Mazer

2020-02-03 Heerhugowaard B2C

DIT IS NIET VOOR DE WEBSITE WIJ HEBBEN GEWOON EEN PECHKACHEL GEHUURD MAAR DAT IS VIA NUON GEGAAN MAAR FEENSTRA DOET ER ELKE KEER WEER ALLES AAN OM HEM AAN DE PRAAT TE HOUDEN. DEZE REMEHA IS WEL DRIE KEER DOOR ZIJN WAARDE GEGAAN , DOOR ALLES WAT ER IEDERE KEER NIEUW IN IS GEGAAN.

Goed
8.3/10

Categorie: Service bij storing

Klant F.j. Robben

2020-02-03 Tilburg B2C

Net personeel begripvol en geduldig. Klacht wordt goed opgelost

Goed
8.7/10

Categorie: Service bij storing

Klant W.h. Chen

2020-02-01 Capelle B2B

Snelle service ook in het weekend. Een vriendelijke monteur.
Fantastisch.

Uitstekend
9.5/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem

2020-02-01 Amsterdam

Prima ervaring met feenstra gehad niks op aan te merken

Uitstekend
9.2/10

Categorie: Montage

Klant F.b. Van Vuuren

2020-01-31 Amsterdam B2C

Al jarenlang prima service!

Uitstekend
9.9/10

Categorie: Service bij storing