Uw mening telt

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze service, montage en dienstverlening. Via Feeddex vragen wij onze klanten naar hun mening. Zo krijgt u een objectief beeld van Feenstra en kunnen wij met deze opmerkingen en suggesties, waar nodig, onze kwaliteit verbeteren.

Toon filters
Filter op:

* verplichte velden

2767 beoordelingen door onze klanten

8.4/10

Goed | 2767 beoordelingen

84

84% van onze klanten beveelt ons aan

Anoniem

2021-04-28 Tiel B2C

????

Goed
8.8/10

Categorie: Inspectie

Klant M. Brinkman

2021-04-28 Apeldoorn B2C

Nvt

Goed
8.7/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem

2021-04-28 Drachten B2B

De monteur belde over de tijd van aankomst, loste het probleem vlot op en rekende alleen de noodzakelijke kosten. Uitstekende, vriendelijke service.

Uitstekend
9.2/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem

2021-04-28 Tiel B2C

Zeer goed.

Uitstekend
9/10

Categorie: Inspectie

Klant D. Barzilay-makmel

2021-04-28 Amsterdam B2C

Feenstra is een waardeloos bedrijf, wat een ellende. Ik heb na al die maanden van frustratie geen zin om voor iedereen het hele verhaal op te gaan schrijven. Het 'dossier' wat wij hebben meegemaakt met Feenstra is nog steeds niet afgesloten. Na maanden van onwetendheid, bellen, niet teruggebeld worden, het zoeken naar de fout van onze overeenkomst/CV-ketel en het niet behandelen van de (meerdere) klachten. Tot wanneer je ga dreigen met een advocaat of rechtsbijstand, dan bellen ze je opeens de volgende dag terug. Maar het begrip en de oplossing die ze kunnen bieden is absoluut niet redelijk. Ik wil Feenstra aan niemand aanbevelen.

Zeer slecht
3/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant Brands

2021-04-28 Amsterdam B2C

Prima bedrijf, goed contact en netjes gewerkt.

Uitstekend
9.9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant J.w. De Bruin

2021-04-28 Apeldoorn B2C

Zeer aan te raden

10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant E. Van Schaik

2021-04-27 Tilburg B2B

Klantenservice is goed bereikbaar, denken goed mee met een zoeken van een oplossing.
Monteur belde netjes om aan te geven wanneer hij aanwezig zou zijn, was ruim binnen deze tijd op locatie.
Storing binnen het uur verholpen.

Goed
8.9/10

Categorie: Service bij storing

Klant G.w. Zaaijer

2021-04-26 Apeldoorn B2C

toen bleek dat de monteur het te vervangen onderdeel niet bij zich had, heeft hij direct een collega die in de buurt was gebeld en die was er binnen een half uur. Hele fijne en goede service

Uitstekend
9.5/10

Categorie: Service bij storing

Klant G.j. Eijndhoven

2021-04-26 Duiven B2C

Goede service

Uitstekend
9.8/10

Categorie: Periodiek onderhoud