StoReno renovatiesysteem voor gepleisterde gevels

StoReno is een renovatiesysteem voor de sanering van, zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde, beschadigde gepleisterde gevels. Het grote voordeel is dat er geen bijzondere ondergrond-voorbehandeling (reparatie) nodig is. De kosten van een sanering laten zich goed calculeren. Bij dit systeem speelt de kwaliteit van de ondergrond een minder belangrijke rol en het slopen van bestaande systemen is overbodig. De combinatie van de StoReno plaat, 8 mm dik, de speciaal ontwikkelde plugtechniek en een kwalitatief hoogwaardig pleistersysteem, maakt het StoReno systeem tot een perfect saneringssysteem voor beschadigde en defecte gepleisterde gevelsystemen. 

Feenstra is aangesloten bij het Stichting Garantiefonds GevelIsolatie (SGG).

 

Hoe ziet deze garantie eruit? 
Indien het buitengevelisolatiesysteem vakkundig wordt onderhouden eindigt de garantie 10 jaar na datum van voltooiing van het werk. Indien geen vakkundig onderhoud wordt verricht bedraagt de garantietermijn 7 jaar. Hierbij blijven alle op het certificaat genoemde bepalingen van kracht. 

 

Energie besparen

Feenstra is graag uw partner op het gebied van energieadvies, verduurzamen van bedrijfsprocessen en technische dienstverlening. Als expert bieden wij vastgoedbezitters, VvE, aannemers en woningcorporaties geïntegreerd en efficiënt energie advies ten behoeve van duurzame oplossingen

 

Alle werkzaamheden met betrekking tot na-isolatie, spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak isolatie worden uitgevoerd door Isolatienet, onderdeel van Feenstra.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.