Feenstra is in de regio Amsterdam dé naam voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ons bedrijf is al meer dan 70 jaar actief en werkt alleen met de best opgeleide vakmensen. Vanuit onze gunstig gelegen vestiging in Amsterdam zijn we bovendien altijd snel ter plaatse voor spoedeisende werkzaamheden; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook in nabijgelegen plaatsen.

Cv-ketel onderhoud Amsterdam

Feenstra verzorgt snel en doeltreffend cv-ketel onderhoud in Amsterdam. Als uw cv-ketel stuk is, wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt gemaakt. Dankzij onze strategisch gelegen vestiging zijn wij overal in Amsterdam snel ter plaatse. Dus of u nu in Amsterdam Noord, Oost, West, Centrum, Zuid of Zuid-Oost woont, of in omliggende plaatsen als Amstelveen, Zaandam, Diemen of Abcoude: onze monteurs staan binnen no-time op de stoep voor deskundig cv-ketel onderhoud. Ook als uw cv-ketel het nog wel gewoon doet, moet u uw cv-ketel goed laten onderhouden. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en een langere levensduur. U kunt bij Feenstra kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een onderhoudscontract voor uw cv. Mocht uw cv-ketel toe zijn aan vervanging, dan kunt u bij ons ook een nieuwe cv-ketel kopen, inclusief deskundige installatie van de ketel in uw woning.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Amsterdam

Ook voor warmtepomp onderhoud in Amsterdam moet u bij Feenstra zijn. Als u een hybride warmtepomp heeft, worden deze werkzaamheden gecombineerd met het onderhoud van uw cv-ketel. Goed onderhoud aan uw installatie zorgt voor een langere levensduur, zuinigere werking en minder storingen van uw warmtepomp. Als u door een storing aan uw warmtepomp in de kou zit, zijn onze monteurs vanuit de vestiging in Amsterdam razendsnel ter plaatse; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kies voor eenmalig warmtepomp onderhoud of gun uzelf de zekerheid van een onderhoudscontract. Heeft u nog geen warmtepomp, maar zoekt u een slimme manier om uw woning te verduurzamen? Neem dan contact op met Feenstra om een warmtepomp te kopen.

Boiler en geiser onderhoud in Amsterdam

Feenstra verricht professioneel boiler en geiser onderhoud in Amsterdam. Goed onderhoud zorgt dat deze apparaten probleemloos en energiezuinig (blijven) functioneren. Als u toch zonder warm water komt te zitten, zijn onze vakmensen vanuit ons strategisch gelegen pand overal in Amsterdam snel ter plekke. U kunt contact met ons opnemen voor alle soorten geiser onderhoud. Daarnaast onderhouden wij diverse soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Kies voor eenmalig onderhoud of een serviceabonnement. Is uw apparaat aan vervanging toe, dan kunt u bij ons ook een geiser of een boiler kopen.

Warmwatertoestellen

Mechanische ventilatie diensten Amsterdam

Veel woningen in Amsterdam e.o. beschikken over mechanische ventilatie. Om deze systemen goed te laten functioneren, moeten de ventilatiebox en kanalen regelmatig worden nagelopen en schoongemaakt. Onze monteurs in Amsterdam verzorgen dit onderhoud graag voor u. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Ook voor wtw-onderhoud kunt u bij Feenstra Amsterdam terecht. U kunt kiezen tussen eenmalig onderhoud of een onderhoudsabonnement. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Laat dan uw ventilatiebox vervangen om verzekerd te zijn van gezonde lucht.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging Amsterdam

Beveilig uw woning in Amsterdam met een alarmsysteem van Feenstra. In Amsterdam en omgeving zijn veel inbrekers actief, maar met onze huisbeveiliging slaan ze uw huis liever over. Wij leveren een zeer effectief alarmsysteem dat is aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze beoordeeld in de meldkamer en wordt indien nodig de Amsterdamse politie gealarmeerd. Naast alarmsystemen leveren wij tevens camerabeveiliging en personenalarmering.

Beveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen in Amsterdam

Zoekt u een manier om uw woning in Amsterdam te verduurzamen en te besparen op energiekosten? Ook zonnepanelen kopen doet u bij Feenstra. Wij bieden keus uit verschillende soorten zonnepanelen van hoge kwaliteit, met een minimale garantie van 10 jaar. Onze vakmensen adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en komen altijd langs voor een schouw van uw woning. De installatie van zonnepanelen door Feenstra kost slechts één dag.

Zonnepanelen advies