Menu

Onderhoud met korting
voor VEH leden

Vereniging Eigen Huis

Feenstra is partner van Vereniging Eigen Huis (VEH). Heeft u op de site van VEH interesse getoond in onderhoud van uw cv-ketel of ventilatiesysteem? Dan neemt Feenstra contact met u op om het onderhoud aan de installatie uit te voeren. Zo vermindert u de kans op storingen en werken de systemen energiezuiniger. 

Bent u lid van Vereniging Eigen Huis? Dan ontvangt u 10% korting op uw serviceabonnement van uw cv-ketel, mechanische ventilatie- en warmte terugwinsysteem of minimaal €10,- korting op een eenmalige check.

Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek cv-ketel onderhoud voorkomt u dat deze verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt.

Cv-ketel onderhoud

Ventilatie onderhoud

Het is verstandig om uw mechanische ventilatie (mv) of warmte terugwinsysteem (wtw) goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen.

Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Mechanische ventilatie                         Warmte terugwin

Overige onderhoudsabonnementen met 10% korting

Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler en luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met Feenstra: 088 8455 000 (lokaal tarief).

Samenwerking VEH & Feenstra

Over Feenstra
Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in de installatietechniek met een nationale dekking. Later is Feenstra uitgebreid als hét onafhankelijke allround installatiebedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, beveiliging en zonnepanelen.

Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbase die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name particulieren en woningcorporaties. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat.  

Over Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis is een onafhankelijke vereniging die haar 750.000 leden helpt bij het kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang. Om dit te kunnen realiseren zijn zij belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarktexpert ineen.