Menu

Nieuwe cv-ketel met onderhoud

Aanschaf nieuwe ketel met onderhoud

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Het assortiment van Feenstra heeft verschillende soorten merken cv-ketels. Feenstra geeft u graag persoonlijk advies voor de beste keuze voor uw huishouden. Sluit u bij de aankoop van een nieuwe cv-ketel direct een onderhoudsabonnement af bij Feenstra, dan ontvangt u korting op de aanschafprijs. Daarnaast ontvangt u als lid van Vereniging Eigen Huis 10% korting op het onderhoudsabonnement.

Cv-ketel aanbod bekijken

Vereniging Eigen Huis
Feenstra verzorgt voor Vereniging Eigen Huis het onderhoud en service voor cv-ketels, mechanische ventilatie en warmte terugwinsystemen met 10 % korting.

Waarom kiezen voor een nieuwe cv-ketel?

  • Lager energieverbruik
  • Optimaal rendement
  • Minder kans op storingen
  • Meer comfort
  • Beter energielabel

Extra voordeel tijdens zomeractie

Koopt u tussen 1 april en 30 december 2018 een nieuwe cv-ketel, dan ontvangt u tot € 200,- korting op de top 10 bestverkochte cv-ketels! Ook krijgt u een ATAG One slimme thermostaat cadeau als u één van de geselecteerde ATAG-ketels inclusief all-in service abonnement afneemt.

Kiezen voor Feenstra

Aanschaf van een nieuwe cv-ketel is bij Feenstra altijd inclusief veilige installatie. Kiezen voor Feenstra betekent kiezen voor een installatiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring en vestigingen door heel Nederland. Met meer dan 800 monteurs is er altijd iemand in de buurt. Normaal gesproken kan Feenstra uw cv-ketel binnen één dag plaatsen.