Menu

Mechanische ventilatie onderhoud
met VEH ledenkorting

Ventilatie onderhoud door Feenstra

Het is verstandig om uw mechanische ventilatie goed te laten onderhouden en regelmatig grondig en compleet te laten reinigen. Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement – en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Bent u lid van Vereniging Eigen Huis? Dan ontvangt u € 10,- korting op een eenmalige complete reiniging. Sluit u een serviceabonnement voor uw mechanische ventilatiesysteem af? Dan ontvangt u hierop 10% korting. 

Vereniging Eigen Huis

Feenstra verzorgt voor Vereniging Eigen Huis het onderhoud en service voor cv-ketels, mechanische ventilatie en warmte terugwinsystemen met VEH ledenkorting.

Feenstra gespecialiseerd in onderhoud van mechanische ventilatie

Feenstra is volledig gecertificeerd zodat wij uw mechanische ventilatie optimaal kunnen onderhouden.

Soort onderhoudServiceabonnementEenmalige reiniging
Reiniging van de luchtkanalen . .
Onderhoud en reiniging van de box en ventielen v 2-jaarlijks .2
Meting van de afzuigcapaciteit . .
Afstelling van het systeem en de ventielen . .
Advies over juist gebruik van het ventilatiesysteem v 2- jaarlijks  
Kosten per maand inclusief 10% VEH korting € 3,26 .
Eenmalige kosten inclusief VEH korting    € 185,-
   Direct afsluiten Direct afsluiten 

Bent u geen lid van VEH, maar wilt u wel een ventilatie serviceabonnement? Klik dan hier voor de reguliere Feenstra onderhoudscontracten.
 

Ventilatiebox vervangen

Heeft u een ventilatiesysteem dat ouder is dat 15 jaar, veel lawaai maakt en niet goed afzuigt? Laat dan uw ventilatiebox vervangen door Feenstra. Uit onderzoek van Stichting HIER klimaatbureau blijkt dat bij 2,2 miljoen huishoudens met mechanische ventilatie nog een oude (wisselstroom) ventilatiebox hangt. Deze box verbruikt ruim € 80,- per jaar aan stroom. Dat is meer dan de wasmachine en de koelkast bij elkaar! Een nieuwe, zuinige ventilatiebox verbruikt slechts € 8,- per jaar. Gelijktijdig met het reinigen van uw ventilatiekanalen, kunnen wij uw ventilatiebox vervangen. Naast de kosten voor de reiniging, heeft u een nieuwe ventilatiebox voor € 275,- i.p.v. € 295.

Het belang van ventileren