Menu

Warmte terugwin onderhoud
met VEH ledenkorting

Wtw-onderhoud door Feenstra

Een wtw-unit zorgt voor behaaglijke warmte in uw woning en zorgt voor goede ventilatie en een frisse woning. Door deze verse voorverwarmde lucht wordt uw woning droger en voelt het comfortabel aan in huis. Onderhoud aan uw wtw installatie is noodzakelijk voor continue schone lucht in uw huis. Sluit daarom gelijk een onderhoudscontract af voor uw warmte terugwin systeem.

Bent u lid van Vereniging Eigen Huis? Dan ontvangt u € 17,50 korting op een eenmalige complete reiniging. Sluit u een serviceabonnement voor uw wtw installatie af? Dan ontvangt u hierop 10% korting. Dat is mooi meegenomen!

Vereniging Eigen Huis

Feenstra verzorgt voor Vereniging Eigen Huis het onderhoud en service voor cv-ketels, mechanische ventilatie en warmte terugwinsystemen met VEH ledenkorting.

Feenstra gespecialiseerd in onderhoud van wtw installaties

Soort onderhoudServiceabonnementEenmalige reiniging
Reiniging van de luchtafvoerkanalen . .
Onderhoud en reiniging van de box en ventielen v 2-jaarlijks .
Meting van de afzuigcapaciteit . .
Afstelling van het systeem en de ventielen . .
Advies over het juiste gebruik ventilatiesysteem v 2-jaarlijks   
Filters vervangen v 2-jaarlijks   
Kosten per maand inclusief 10% VEH korting € 5,59 .
Eenmalige kosten inclusief VEH korting    € 277,50,-
  Direct afsluiten Direct afsluiten


Bent u geen lid van VEH, maar wilt u wel een wtw serviceabonnement? Klik dan hier voor de reguliere Feenstra onderhoudscontracten.

Werking warmte terugwin installatie

De verse buitenlucht wordt in de warmte terugwin installatie opgezogen en opgewarmd en vervolgens in uw woning geblazen. Via de aangebrachte afzuigpunten in uw woning gaat de warme lucht terug naar de installatie. Hier wordt de warmte uit de lucht onttrokken en verder naar buiten geblazen. Dit levert een rendement op van zeker 85%! Verse lucht in uw woning is noodzakelijk voor een gezond woonklimaat en om schimmels en andere onaangenaamheden te voorkomen. Met een wtw-unit heeft u continu verse lucht in uw woning.