Itho Daalderop ventilatiebox laten installeren

Bent u toe aan een nieuwe ventilatiebox? Dan kan Feenstra voor u een Itho Daalderop ventilatiebox installeren. Itho ventilatieboxen behoren tot de meest geïnstalleerde ventilatieboxen in Nederlandse huishoudens, en zijn bewezen stil en energiezuinig. Zo zuinig, dat u de investering binnen enkele jaren heeft terugverdiend. Dien nu een aanvraag in voor deskundige installatie van een Itho Daalderop ventilatiebox. 

Nieuwe Itho Daalderop ventilatiebox

Itho Daalderop ventilatiebox

  • Gezonder binnenklimaat
  • Afname energieverbruik en lawaai
  • Ingebouwde radiografische ontvanger
  • Binnen 5 jaar terugverdiend

CVE-S: de voordelige Itho Daalderop ventilatiebox met vochtsensor

De Itho Daalderop CVE-S ventilatiebox is de meest verkochte mechanische ventilatie unit van Nederland. De Itho CVE-S is een stille, voordelige en uiterst betrouwbare ventilatiebox, die niet voor niets geleverd wordt met 5 jaar fabrieksgarantie. De ventilatiebox is daarnaast zeer energiezuinig, waardoor u de investering binnen een paar jaar al heeft terugverdiend. De box is voorzien van een vochtsensor, zodat het toerental wordt opgevoerd als het vochtgehalte in een ruimte te hoog is. De Itho Daalderop CVE-S is dus de perfecte keus als u op zoek bent naar een voordelige alles-in-één ventilatiebox met vochtsensor. 

Itho Daalderop ventilatie: al jaren een begrip

Itho Daalderop ventilatie is al jaren een begrip in binnen- en buitenland. Het bedrijf is ontstaan na een fusie tussen het in Tiel gevestigde Daalderop en het in Etten-Leur en Schiedam actieve Itho. Beide bedrijven waren vertrouwde namen in de installatiewereld en besloten in 2011 hun krachten te bundelen. Itho Daalderop ontwikkelt en produceert vrijwel al zijn producten in Nederland, en heeft als missie een gezonde en comfortabele woonomgeving te creëren. Hierbij besteedt Itho veel aandacht aan duurzaamheid en zijn ze continu op zoek naar de slimste innovaties. Dit is terug te zien in alle Itho ventilatie die Feenstra installeert, en zeker ook in de ventilatieboxen. 

Waarom kiezen voor een nieuwe Itho Daalderop ventilatiebox samen met onderhoud?

Uiteraard bent u bij Feenstra ook aan het juiste adres voor een periodieke onderhoudsbeurt van uw Itho ventilatie. U kunt hiervoor een serviceabonnement afsluiten of kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Daarnaast kunnen onze monteurs uw luchtkanalen schoonmaken.

Wanneer u een nieuwe Itho Daalderop ventilatiebox laat installeren, adviseren wij ook altijd om uw luchtkanalen te laten reinigen. In combinatie met schone luchtkanalen levert uw nieuwe ventilatiebox namelijk het meeste rendement op. Kies dus voor de grootste winst en een optimaal binnenklimaat door het installeren van een nieuwe Itho ventilatiebox te combineren met een schoonmaakbeurt. De kosten van een Itho Daalderop ventilatiebox bedragen € 295,-, de kosten voor het eenmalig reinigen van uw systeem zijn € 199,-.

Mechanische ventilatie vervangen en reinigen

Ventilatie certificeringen

  • Hier klimaatbureau
  • milieu centraal
  • MmM.png