Zehnder ventilatiebox installeren

Heeft u een nieuwe ventilatiebox nodig? Laat een Zehnder ventilatiebox installeren door Feenstra. Zehnder staat voor Zwitserse kwaliteit en maakt ventilatieboxen die gebruik maken van de nieuwste technologieën. De ventilatie-units van Zehnder zijn bovendien zo zuinig, dat u de investering binnen een paar jaar heeft terugverdiend. Neem nu contact op voor deskundige installatie  

Nieuwe Zehnder ventilatiebox

Zehnder ventilatiebox

  • Gezonder binnenklimaat
  • Afname energieverbruik en lawaai
  • Ingebouwde radiografische ontvanger
  • Binnen 5 jaar terugverdiend

Zehnder ventilatie met afstandsbediening

Zehnder ventilatieboxen behoren tot de stilste en zuinigste in hun soort. De mechanische ventilatie-units van Zehnder zijn daarnaast uiterst betrouwbaar, wat wordt onderstreept door een garantietermijn van maar liefst zeven jaar. Het model dat wij het meest installeren is de Zehnder ComfoFan S. Deze Zehnder ventilatiebox met afstandsbediening stelt u in staat de ventilatie eenvoudig op afstand te regelen. Een Zehnder ventilatiebox met afstandsbediening is dus een uitstekende keuze als u gesteld bent op gemak, maar ook zelf invloed wilt kunnen uitoefenen op uw binnenklimaat.

Zehnder: ventilatie van Zwitserse kwaliteit

Zehnder is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie te maken heeft. Het bedrijf komt uit Zwitserland en heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1895. De missie van Zehnder is het verzorgen van het perfecte binnenklimaat. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en maakt de Zwitserse fabrikant ventilatie-oplossingen die bekend staan om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve functies. Dit geldt ook zeker voor de Zehnder ventilatieboxen die Feenstra installeert.

Waarom kiezen voor een nieuwe Zehnder ventilatiebox samen met onderhoud?

Is uw ventilatiebox aan vervanging toe? Dan kunnen wij deze eenvoudig vervangen door een stille en zuinige Zehnder ventilatiebox met afstandsbediening. Het vervangen van uw unit levert het meeste rendement op als de kanalen van uw ventilatiesysteem gereinigd zijn. Daarom kunnen wij het installeren van uw ventilatiebox combineren met het reinigen van de kanalen. Zo bent u verzekerd van het beste rendement en een optimaal binnenklimaat. De kosten van een Zehnder ventilatiebox bedragen € 360,-, de kosten voor het reinigen van uw systeem zijn € 199,-.

Mechanische ventilatie vervangen en reinigen

Ventilatie certificeringen

  • Hier klimaatbureau
  • milieu centraal
  • MmM.png