Voordelen isolatie

Minder stookkosten

De energiebesparing is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning tot 25-26% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning. 

Snelle terugverdientijd
Uw investering in dakisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente.

Verhoging van het wooncomfort
Door het isoleren van de dak stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.

Waardestijging van uw huis
Het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.

Een bijdrage aan het milieu
Doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.

 

Garantie

U krijgt 10 jaar garantie. Wij werken volgens IKOB-BKB certificering, de keuringsinstantie aangesteld door de overheid. Dit is niet verplicht maar wij vinden dat u zekerheid moet hebben want het huis is vaak uw grootste investering.  

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.