Menu

Financiering

Vrijwel iedereen heeft er mee te maken: het opstellen van het budget en het bijstellen van de meerjarige onderhoudsbegroting. Een blijvende uitdaging om de maandelijkse lasten zo laag mogelijk te houden en eventuele onverwachte kosten zoveel mogelijk te kunnen vermijden en te beheersen.

Uiteraard wilt u als corporatie tevreden bewoners die zo min mogelijk gestoord worden. Hier hoort bij een uitstekende service van uw leveranciers, maar daarnaast ook bijvoorbeeld een bijdetijdse cv-installatie. Echter, voor dat laatste is lang niet altijd het benodigde geld beschikbaar. Ook kan het zijn dat u niet meer wilt investeren in bepaalde complexen omdat deze op de nominatie staan voor sloop of verkoop. Feenstra heeft deze trend al geruime tijd zien aankomen en heeft hier samen met een aantal klanten een prachtig product voor ontwikkeld.

Investering Spreiding

Deze zogenaamde Investering Spreiding oplossing van Feenstra voorziet in de gewenste kwaliteit dienstverlening en biedt één vaste maandprijs voor service en onderhoud inclusief CV-ketelvervanging voor meerdere jaren. Een kans om te blijven investeren  in uw woningen zonder een forse belasting op uw meerjarig onderhoudsbudget. Een ander groot voordeel is dat in geval van ketelvervanging deze oplossing ook voorziet in herplaatsing of overname bij sloop of verkoop van woningen. Hierdoor wordt een optimaal leefklimaat voor uw bewoners wel heel erg letterlijk genomen.

Strategisch partner

Feenstra denkt verder met u mee dan alleen bij het uitvoeren van werkzaamheden. Als strategisch partner investeren we direct mee in uw woningvoorraad. Een uitstekend renderende oplossing met bewaking van uw kwaliteit en extra mogelijkheid om gewenste investeringen te waarborgen.

Maak kennis met Feenstra