Menu

Onderhoudspartner

Dankzij de expertise binnen ons bedrijf en de jarenlange ervaringen met onze streng geselecteerde leveranciers, kunnen we innovatieve en klant specifieke oplossingen aanbieden. Een bewezen communicatieplan naar uw bewoners zorgen voor tevreden klanten. Feenstra heeft de storingsgraden van alle typen en merken cv-installaties uit de afgelopen decennia opgeslagen in een database. Deze gegevens worden continu geanalyseerd en verrijkt met actuele cijfers van het type woning, gezinssamenstelling en het weerbeeld. Gebaseerd op deze getallen kan Feenstra 98% nauwkeurig voorspellen welke storingen zich gaan voordoen. Op basis hiervan heeft onze organisatie altijd monteurs met kennis en ervaring voor u beschikbaar. Op deze manier kan er adequaat worden gereageerd op storingen. De gegevens worden beschikbaar gesteld aan onze relaties waarop strategische keuzes gemaakt worden en besparingen gerealiseerd.

Feenstra onderscheidt drie grote types onderhoud:

Preventief onderhoud
Correctief onderhoud
Grootschalig onderhoud

Bij elke categorie horen verschillende onderhoudsoperaties, van de anticipatie tot de reactie achteraf. 

Snelle responstijden

Voor de bewoners is Feenstra optimaal beschikbaar en direct klantcontact is hierbij belangrijk. Feenstra heeft als enige in Nederland een eigen callcenter dat 24 uur per dag, zeven dagen per week die ten dienst staat van uw bewoners. Mocht een storing of probleem niet verholpen kunnen worden middels de communicatie met het callcenter dan zijn er altijd monteurs beschikbaar en snel ter plekke. Want met 800 volledig uitgeruste bedrijfsauto’s heeft Feenstra een organisatie die snel en accuraat kan reageren. Hiermee garanderen wij u uitermate snelle responstijden om uw bewoners altijd te laten genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Onze kennis en expertise

Bewoners willen geen overlast en zeker geen hogere woonlasten ervaren. Dankzij de expertise binnen ons bedrijf en de jarenlange ervaringen met onze streng geselecteerde leveranciers, kunnen we innovatieve en klant specifieke oplossingen aanbieden. Een bewezen communicatieplan naar uw bewoners zorgen voor tevreden klanten. Feenstra heeft de storingsgraden van alle typen en merken cv-installaties uit de afgelopen decennia opgeslagen in een database. Deze gegevens worden continu geanalyseerd en verrijkt met actuele cijfers van het type woning, gezinssamenstelling en het weerbeeld. Gebaseerd op deze getallen kan Feenstra 98% nauwkeuring voorspellen welke storingen zich gaan voordoen. Op basis hiervan heeft onze organisatie altijd monteurs met kennis en ervaring voor u beschikbaar. Op deze manier kan er adequaat worden gereageerd op storingen. De gegevens worden beschikbaar gesteld aan onze relaties waarop strategische keuzes gemaakt worden en besparingen gerealiseerd.

Maak kennis met Feenstra