Menu

Correctief onderhoud

Feenstra verstaat onder correctief onderhoud alle activiteiten die uw verwarmingsinstallatie in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Dit is van toepassing op uw verwarmingsinstallatie en de gehele binnenhuisinstallatie. Met Feenstra kiest u voor zekerheid en comfort voor u en uw bewoners.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Een belangrijk onderdeel van het onderhoudscontract is dat uw bewoners altijd binnen de afgesproken tijd geholpen worden. Binnen dit tijdsbestek verplichten wij onszelf te reageren en waarborgen wij een efficiënte en operationele werking van uw installatie. Het onderhoudscontract bestaat uit een preventief en een correctief deel. Correctief onderhoud houdt in; de procedure wordt gevolgd om storingen op te lossen. Om deze storingen te verhelpen en onvolkomenheden te corrigeren staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Voor uw gemak via één storingstelefoonnummer. Uiteraard beheert Feenstra uw installaties tot in ieder detail en geeft het onderhoudscontract stabiliteit in uw onderhoudskosten.

Proactief advies


Feenstra denkt graag met u mee. We geven proactief adviezen voor elk complex waar wij onderhoud voor uitvoeren. Wij letten op de kosten en bieden tegelijkertijd kwalitatieve dienstverlening. We beschouwen de totale kosten van de hele standtijd van het toestel. Van plaatsing tot en met de uiteindelijke verwijdering. De kennis van de servicekosten tijdens de standtijd van het toestel, maakt het mogelijk om u te begeleiden in een economische keuze.

 

De besparing

Vrijwel iedereen let beter op zijn uitgaven patroon. Een van de grootste posten blijft het betalen van de maandelijkse huur en energie, oftewel woonlasten. Het kabinet heeft wettelijke huurgrenzen bepaald en is groot voorstander van het inzetten van alternatieve warmtebronnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld WKO, zonnepanelen en dergelijke waar forse subsidies voor beschikbaar zijn gesteld. Feenstra is volledig op de hoogte van deze ontwikkelingen en heeft zitting in het energiefonds met als doelstelling om woonlasten te reduceren. Oplossingen kunnen worden gevonden in alternatieve warmtebronnen en op korte termijn in het isoleren en plaatsen van zuinige individuele of collectieve verwarming installaties. Uit ervaring is gebleken dat regulier onderhoud welke Feenstra volgens kwaliteitskeurmerken  verricht, besparingen van minimaal 15 % op energieverbruik realiseren. De besparingen welke gerealiseerd zijn met behulp van isolatie toepassingen zijn zelfs nog hoger. Hierbij is nog geen rekening gehouden met eventueel te verkrijgen subsidies.

Meer weten over correctief onderhoud?


Onze ervaren commercieel manager vertelt u graag meer over correctief onderhoud. Hij komt vrijblijvend bij u om uw wensen te bespreken. Ook bekijkt hij de huidige situatie. Hierna geeft hij aan welke oplossing het beste bij u past.

Afspraak maken