Menu

Vereniging van Eigenaren

VvE’s zijn er in alle soorten en maten. Feenstra staat klaar voor ieder type VvE,  van grote complexen met een ketelhuis tot de VvE die bestaat uit drie woningen. Feenstra verzorgt met een opname de inventarisatie van de wensen om deze te vertalen naar de oplossingen die geboden kunnen worden in de dienstverlening.

Overeenkomsten VvE

Ondanks de diversiteit van wensen is de overeenkomst dat iedere VvE wil dat er veilig wordt verwarmd in het complex. Bij zowel de individuele als de collectieve cv-installaties kan Feenstra de VvE ondersteunen met betrekking tot onderhoud en service. Aanvullend kan Feenstra advies geven over de rookgasafvoersystemen. Zeker in het geval van collectieve rookgasafvoersystemen is het belangrijk te weten welke toestellen hierop zijn aangesloten en wat de staat van het systeem is.

Ook zonne-energie en na-isolatie

Met de disciplines pv-panelen en isolatie, kan er verder invulling worden gegeven aan advies over verduurzaming van de woningen. Kortom, Feenstra heeft meerdere diensten in huis voor advies, ontzorging, betrouwbaar service en onderhoud en energiezuinige maatregelen.