Menu

Woningcorporatie

Feenstra werkt in alle regio’s van het land samen met diverse woningcorporaties. Dit doen we vanuit de verscheidenheid van verschillende disciplines die ons bedrijf rijk is. Voor veel van onze klanten bundelen we onze disciplines om optimaal te kunnen bijdragen aan het verduurzamen van het woningbezit door het toepassen van energiezuinige maatregelen.

Rol van Feenstra?

De jarenlange kennis en ervaring gebruikt Feenstra om processen te optimaliseren en gericht advies te geven aan onze klanten. Met een database van meer dan 800.000 contracten is Feenstra in staat om een gedegen analyse te maken van ieder willekeurig installatiepark. Feenstra pakt hier de rol van partner om samen met onze klanten het bezit te analyseren. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de onderhoudskosten en storingspercentages van diverse toestellen. Feenstra gebruikt de database en slim ketel vervangen om diverse scenario’s te schetsen over de verwachtingen van het installatiepark in de toekomst.

Waarom Feenstra?

Een bijkomend voordeel van jarenlange ervaring in de branche zijn de duurzame relaties die zijn opgebouwd met de toeleverende industrie. Feenstra werkt al jaren samen met allerlei leveranciers, groothandels maar ook aannemers en bouwbedrijven. De relaties vertalen zich in goede afspraken voor onze klanten. Daarbij is Feenstra nauw betrokken bij ontwikkelingen in de markt en trekt samen met haar partners op om innovaties te toetsen en uiteindelijk toe te passen.

Woonlasten reduceren en nieuwe verdienmodellen creëren

Feenstra gebruikt techniek en technologische ontwikkeling als middel en niet als doel op zich. ‘Het middel dient de mens’, in dit geval uw bewoners.

Door alle reguleringen en maatregelen vanuit de overheid krijgen corporaties en vastgoedpartijen er een extra aandachtsgebied bij. Kunnen de bestaande huurders die te maken gaan krijgen met hogere woonlasten nog wel blijven wonen? Worden deze woonlasten veroorzaakt door energiekosten en hoe kan ik deze reguleren? Allemaal terechte vragen waar Feenstra samen met u een antwoord voor formuleert. Voor deze antwoorden bekijken onze specialisten samen met u de strategische voorraad en nemen uw beleidsvisie door. Wie zijn uw bewoners, heeft u al rekening gehouden met de Warmtewet, het Energie akkoord en hebben we alle nieuwe verdienmodellen (Esco) al meegenomen in deze fase? Om samen tot een integrale innoverende oplossing te komen om de woonlasten voor uw bewoners te verlichten.

Kennismakingsgesprek aanvragen