Menu

Beveiliging voor de hogere risicoklassen

Beveiliging van uw pand en bedrijf

Veel bedrijven en particuliere woningen met waardevolle inboedel hebben een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Ook dat kan Feenstra leveren, inclusief BORG opleverbewijs. Onze gecertificeerde beveiligingsexpert komt bij u langs voor een uitgebreide inspectie. Inbraakgevoelige punten van het pand worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Zo krijgt u altijd een advies op maat. Onze beveiligingsadviseur zal een voorstel doen voor een draadloos of bedraad beveiligingssysteem, al naargelang het beste bij uw situatie past. Camerabewaking is eveneens mogelijk. Net als toegangscontrolesystemen. Zodat uw personeel en inboedel goed beveiligd zijn en bij poging tot inbraak de pakkans wordt vergroot.

Bedraad of draadloos alarmsysteem

Feenstra levert maatwerk voor haar alarmsystemen. Zodat u altijd een voorstel voor een alarmsysteem krijgt, welke het beste bij uw situatie past. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn, maar ook een bedraad alarmsysteem behoort tot de mogelijkheden. Stelt uw verzekering bepaalde eisen aan de beveiliging, dan kan Feenstra ook zorgen voor een BORG opleverbewijs. Hierbij krijgt u doorgaans tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Camerabewaking voor binnen en buiten

Camerabewaking is een goede manier om uw (bedrijfs)pand te beveiligen. Beveiligingscamera's hebben een preventieve werking, want het schrikt mogelijke inbrekers af. Ook vergroten de camerabeelden de pakkans, mochten inbrekers het toch willen proberen. Feenstra heeft beveiligingscamera's voor zowel binnen als buiten. De camerabeelden zijn live te bekijken op uw smartphone of tablet. 

Beveiliging op maat

Heeft u interesse in beveiliging op maat? Maak gelijk een afspraak met onze beveiligingsadviseur. Feenstra komt graag vrijblijvend bij u langs om te onderzoeken welk beveiligingssysteem het beste bij uw situatie past.

Vrijblijvende afspraak inplannen

De beste beveiliging, vanaf € 37,50 per maand!

Feenstra heeft verschillende beveiligingspakketten samengesteld voor camerabewaking, een draadloos alarmsysteem en een bedraad alarmsysteem. Uiteraard zijn er variaties van deze pakketten mogelijk voor beveiliging op maat. Ook zijn onze systemen eenvoudig uit te breiden met extra componenten voor o.a.: brandpreventie, toegangscontrolesystemen en overvalknoppen.

BeveiligingspakketDraadloos alarmBedraad alarmCamerabewakingMaatwerk
Abonnementskosten per maand (exclusief btw) € 37,50 € 37,50 € 37,50 Afhankelijk
Eenmalige kosten (exclusief btw) € 199,- € 299,- € 149,- Afhankelijk
Installatie door een gecertificeerd monteur V V V V
Draadloos of bedraad Draadloos Bedraad Bedraad Afhankelijk
Inbraakbeveiliging  .  .  . V
Brandbeveiliging  .  .  . V
Uitbreiding mogelijk  . V  . V
Onafhankelijk van stroom en internet   . V Deels V
Meldkamer Bemand (PAC8) Bemand (PAC8) App Bemand (PAC8) 
REQ gecertificeerd  .  .  . V
Borg opleverbewijs   V X V
24/7 service  .  . V V
Onderhoud door Feenstra Jaarlijks Jaarlijks Eens per 2 jaar Afhankelijk
  Draadloos alarm Bedraad alarm Camerabewaking Maatwerk


Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?

Behalve huren, kunt u bovenstaande pakketten ook kopen. Wilt u weten wat Feenstra voor u kan betekenen?

Vrijblijvend advies aanvragen

 

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • KvINL
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001