Menu

Beveiliging voor de hogere risicoklassen

Voor zakelijke klanten en het MKB

Veel bedrijven en particuliere woningen met waardevolle inboedel hebben een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Ook dat kan Feenstra leveren, inclusief BORG certificaat. Onze gecertificeerde beveiligingsexpert komt bij langs voor een uitgebreide inspectie.  Inbraakgevoelige punten van het pand worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Vervolgens zal de beveiligingsexpert een voorstel doen voor een draadloos of bedraad beveiligingssysteem, al naargelang het beste bij uw situatie past. Camerabewaking is eveneens mogelijk. Net als toegangscontrolesystemen. Zodat uw personeel en inboedel goed beveiligd is en bij poging tot inbraak de pakkans wordt vergroot.

Draadloos alarmsysteem

Wellicht heeft u uiterst strenge beveiligingseisen vanuit uw verzekering. Laat dan een alarmsysteem op maat installeren. Eén van onze beveiligingsadviseurs komt eerst bij u langs voor een uitgebreide inspectie. Inbraakgevoelige punten van uw bedrijf worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Vervolgens zal de beveiligingsadviseur een voorstel doen voor een draadloze of bedrade beveiliging, al naargelang het beste bij uw bedrijfssituatie en uw verzekeringseisen past. Camerabewaking op maat is eveneens mogelijk. Net als toegangscontrolesystemen. 

Camerabewaking op maat

Naast het camerabewakingspakket biedt Feenstra ook camerabewaking op maat aan. Dat heeft meer uitbreidingsmogelijkheden wat betreft beveiligingscamera's, monitoren en grotere opslagcapaciteit. 

Gebruiksvriendelijk toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem is in bepaalde situaties een uitstekende beveiligingsstap voor een complete inbraakbeveiliging. De voordelen hiervan op een rij:
. Gebruik van sleutels overbodig
. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar
. Toegangskaart kwijt? Deactiveer met simpele muisklik
. Privileges toekennen per medewerker eenvoudig en makkelijk te wijzigen
. Bij calamiteiten in één oogopslag duidelijk wie zich in het pand bevinden

Eerste stap naar een professionele bedrijfsbeveiliging op maat is snel gezet
Want een afspraak met één van de beveiligingsspecialisten is zo gemaakt. Wij komen vervolgens graag vrijblijvend bij u langs om te onderzoeken wat het beste bij uw bedrijfssituatie past.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Zorgen voor een goede beveiliging, zodat u kunt blijven ondernemen, al vanaf € 1,50 per dag!

Vandaar dat wij 3 overzichtelijke en laagdrempelige beveiligingspakketten voor u hebben samengesteld: camerabewaking, draadloos alarmsysteem en een pakket op maat. Zo haalt u alle benodigde professionaliteit in huis én houdt u de handen vrij om volop te ondernemen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid tot beveiliging op maat.

BeveiligingspakketAlarmsysteemMaatwerkCamerabewaking
Abonnementskosten (exclusief btw) € 1,25 per dag afhankelijk € 1,- per dag
Eenmalige kosten (exclusief btw) € 199,- afhankelijk € 150,-
Installatie monteur monteur monteur
Draadloos of bedraad beide mogelijk beide mogelijk bedraad
Inbraakbeveiliging  .  .  .
Brandbeveiliging  .  .  .
Uitbreiding mogelijk  . naar keuze  .
Onafhankelijk van stroom en internet   . naar keuze deels
Meldkamer bemand bemand virtueel
BORG erkend en REQ gecertificeerd  .  .  .
Service en onderhoud in contract  .  .  .
  meer info meer info meer info


Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Bekijk hier onze andere oplossingen van beveiliging.