Menu

Camerabewaking

Preventieve werking van zichtbare camerabewaking

Kunnen zien wat er gebeurt rondom uw bedrijfspand? Beveiliging van uw personeel nodig? Gebruik maken van de preventieve werking van zichtbare camerabewaking? Dan is het professionele beveiligingscamerapakket een goede optie. De installatie van de camerabewaking volgt pas nadat nauwkeurig bekeken is waar de beveiligingscamera's het beste geplaatst kunnen worden. Vanzelfsprekend krijgt u uitgebreid uitleg over de werking en het gebruik van het systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld live camerabeelden bekijken via uw smartphone en internet.

Wat zit er in het zakelijke beveiligingscamerapakket?

. 2 camera’s van Samsung (geschikt voor binnen en buiten)
. Samsung harddisk recorder incl. afstandsbediening en muis
. 19” TFT monitor

Het beveiligingscamerapakket is eenvoudig uit te breiden met meer camera’s.

Alle voordelen van zakelijke camerabeveiliging op een rij

. Continue opname en bewegingsdetectie
. Jaarlijks service & onderhoud op locatie
. Live meekijken via smartphone of internet (iPolis)
. Inclusief infrarood 's nachts (zwart-wit)
. Functioneert onafhankelijk van overige beveiligingssystemen
. 2 jaar garantie op alle onderdelen

Voordat het camerabewakingspakket geïnstalleerd wordt, vindt er een gesprek plaats met één van onze beveiligingsadviseurs. Tijdens deze afspraak wordt bekeken hoe en waar de camera's het beste geplaatst kunnen worden. Op deze manier wordt er rekening gehouden met en ingespeeld op specifieke en relevante omgevingsfactorenanalyse van uw specifieke bedrijfssituatie en -omgeving. 

Snelle en professionele installatie

Vervolgens wordt de camerabewaking professioneel geregeld. De alarminstallateur installeert alle onderdelen en geeft uitgebreid uitleg over de werking en het gebruik van het camerabewakingssysteem. De kosten voor het beveiligingscamerasysteem zijn € 150,- eenmalige installatiekosten + € 1,- per dag. Naast camerabewaking heeft Feenstra ook een draadloos alarmsysteem. U wilt graag meer weten? U heeft specifieke vragen? Neem gerust contact op met onze collega's van de klantenservice. Zij zijn overal van op de hoogte en hebben alle kennis in huis om u snel verder te helpen. 

Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?

Maak gelijk een afspraak