Menu

Bodemisolatie

Geschikt voor mutatiewoningen

of complexmatige isolatie

Laat uw vloer isoleren via de kruipruimte

Bodemisolatie wordt veel toegepast in vochtige kruipruimtes. Vocht en kou in huis zorgen voor veel ongemak. Schimmelplekken achter meubels, een vloer die kil aanvoelt, een muffe lucht in huis. En wat te denken van de schade die vocht kan veroorzaken, zoals betonrot en corrosie van uw leidingen. Bij bodemisolatie zorgt de ruimte tussen het bodemmateriaal ervoor dat het vocht naar beneden wordt afgevoerd. De bovenkant en de rest van de kruipruimte is altijd kurkdroog. Zelfs als er water in staat! Een unieke oplossing waarmee tevens wat minder warmte verloren gaat.

Garantie

U krijgt 10 jaar garantie. Wij werken volgens IKOB-BKB certificering, de keuringsinstantie aangesteld door de overheid. Dit is niet verplicht maar wij vinden dat u zekerheid moet hebben want het huis is vaak uw grootste investering.  

Hoe werkt kruipruimte isolatie?

Feenstra is de uitvoerende partij. Er wordt gewerkt met de beste isolatiematerialen, zoals Polystyreen parels en Drowa isolatiechips. Dit laatste is een geëxpandeerd polystyreen schuim. De isolatiechips spuiten wij in uw kruipruimte. De kruipruimte moet minimaal 35 centimeter hoog zijn. U heeft geen last meer van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte en de werkzaamheden zijn binnen één dag klaar.

Deskundig advies, wat kunt u verwachten:

  • De isolatie specialist onderzoekt de kruipruimten en let op vocht
  • Hij controleert of uw kruipruimte hoog genoeg is voor vloerisolatie
  • U krijgt een deskundig rapport over de beste manier van verduurzaming of labelverbetering
  • U krijgt een offerte op maat gebaseerd op mutatiewoningen of complexmatige isolatie

Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?

Maak direct een afspraak