Buitengevel isolatie

Feenstra werkt met het Verotec Panel Fassade systeem. Een beluchte voorgehangen gevelafwerking, die bestaat uit een robuuste bekleding, isolatie en aluminium onderconstructie. Tussen de gevelbekleding en de direct op de ondergrond aangebrachte isolatie is luchtspouw aanwezig voor de juiste luchtcirculatie. Zo hebben we bouwfysisch de perfect constructie met een beperkte dikte van de totale wandopbouw. 

 

Verder is het geringe gewicht van het systeem een belangrijk positief punt. Dit komt doordat voor de grondplaat gebruik wordt gemaakt van gerecycled glas. Geblazen glasparels worden met een specifieke hars samengeperst tot een plaatmateriaal, welke weersbestendig, stootvast en licht van gewicht is. Op dit plaatmateriaal wordt vervolgens fabrieksmatig geëmailleerd veiligheidsglas (ESG) verlijmd. Qua kleur kan men kiezen uit nagenoeg alle RAL kleuren en qua afmeting kan men maximaal panelen inzetten tot 2,60 x 1,25 m¹. De panelen worden blind bevestigd dus van de ophanging is niets zichtbaar.

 

Alle werkzaamheden met betrekking tot na-isolatie, spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak isolatie worden uitgevoerd door Isolatienet, onderdeel van Feenstra.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.